Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Немаше потреба да го даваат како дел од трансферот, да доплатеа некое евро само. Пошто секако сега ќе дадат за Арнаутович, парите се тие...

Мислам, се надевам дека ќе ме демантира, ама незнам во што е овој Арнаутович подобар од Аквафреска, освен во финти за youtube. И ме нервира што си ги даваме без врска младите играчи. Да земеа некој искусен како Касано, ај ќе разберев, сакаат посикусен, докажан напад и се тоа... Ама да дадеш млад играч како Аквафреска за да донесеш друг млад играч како Арнаутович... не ми е јасно...

Енивеј, што е тука е. Не сум нешто задоволен ама нека му е со среќа и да се докаже и да остане долго време...

http://www.tip.com.mk/news_detail.asp?ID=3864&kategorija=%D4%F3%E4%E1%E0%EB
Почна да се правда уште сега Мур......си знае дека во таа страна на Милано нема да иде титулата

Стара ти е информацијата.

А на која страна од Милано ќе оди титулата? Не знаев дека имате амбиции за пехарот во ЛШ... :pos:

Стара ти е информацијата.

А на која страна од Милано ќе оди титулата? Не знаев дека имате амбиции за пехарот во ЛШ... :pos:
ја незнаев дека воопшто имале амбиции:pos:
На профилот на Арнаутович на гоал.ком пишува дека бил проблематичен дечко нешто слично на Балотели.
пазете екипава Арнаутович Балотели Мунтари Матераци и Касано(ако дојде) we will fight our way to the final:pos2:

http://www.tip.com.mk/news_detail.asp?ID=3864&kategorija=%D4%F3%E4%E1%E0%EB
Почна да се правда уште сега Мур......си знае дека во таа страна на Милано нема да иде титулата
Или не го свати текстот или со сила се правиш глупав!

Мурињо сака да кажи дека покрај Интер има и други 9-10 екипи кои се способни да ја освојат лигата па им дава исто шанси на сите. Тимот е многу посилен од минатата сезона и плус долго очекуваниот плеј мислам дека ќе бидиме главни фаворити за освојување на лигата на шампионите, покрај Реал, Барса, Челзи и Манчестер.

Едит:
Нека ни е со среќа новиот Ибра! Засега не можиме да очекуваме од него ништо поради повредата, но од втората полусезона очекѕвам многу од Арна.

Дечки да ве прашам нешто.

Што стана со Снајдер? Официјално е дека го земавте?

Ајде со срека Арна нека ни е,се надевам одма ке се покаже и нема да зажалиме за него...според клиповите на утубе ке го биде кај нас,но останува да видиме...:)

Твенте официјално го потврди трансферот на Арна во Интер.

Се работи за едногодишна позајмица со опција за целосен откуп на играчот и мислам дека е доста добар потег на управата.
Се очекува утре истото да биде соопштено на интер.ит. Инаку според мене добивме доста квалитетен и корпулентен играч, нека му е со среќа и нека го следат многу успеси кај нас.

Welcome Arna :)

Уште долгоочекуваниот плеј ни фали,осекам ке биде некое зверско име,а зашо да не биде и Едерсон...па после ке биде...:zlo:

Што позиција игра Арнаутович ? Ќе има место за него во првиот тим, или ќе грее клупа ?

4-ти напаѓач

Ќе има прилика, посебно Ето кога ќе игра африкански куп.

Мислам дека Арнаутович може да игра и како офанзивно крило и како напаѓач. Нешто слично како Балотели и Суазо.

Како води топка и трча Арнаутович ме порсеќа на К.Роналдо.Место за споредба нема со Аквафреска кој е тип напаѓач како Пипо од ветар паѓа.Арнаутович е висна и физика како Адриано а има и техника.Да се надеваме дека ќе се пкаже мислам дека ќе се менуват со Балотели.
Семо не знам како ќе се отераси Интер од вишокот.
Сега во нападот се овие Ето,Милито,Балотели,Манчини,Кварезма,Арнаутович,Суазо и Обина за 2 места или максимум 3 се борат овие треба барем тројца да си одат,инаку губат најмногу Арнаутович и Балотели кој нема да имат можност за игра.Треба да си одат Суазо,Обина,Манчини за Кварезма иако многу сакам да блесне тешко да се оствари тоа.
За плеј мислам ако не може Снајдер јас сум за Ван дер Варт одличен е во асистенции и слободни,Деко наикако освен ако нема веќе кој,а и Едерсон нема да е лошо еден ќе дојде само не знам кој.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom