- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.874
- Поени од реакции
- 4.137
Овој Милито кога им даваше по едно 4-5 гола по утакмица на Реал
. Нема што, убиец е во шеснаесетник. Ма да не знаев оти бил стрела. На Ониеву, Лео требаше моторче да му даде за да го стигне.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој Милито кога им даваше по едно 4-5 гола по утакмица на Реал. Нема што, убиец е во шеснаесетник. Ма да не знаев оти бил стрела. На Ониеву, Лео требаше моторче да му даде за да го стигне.
bb[noone];2764157 напиша:тебе нежен не те праша никој за мислење..а иначе оти нејќам да ме банираат ќе си поќутам а и ме мрзи да ви докажувам дека барса има најдобра младинска школа :smir:
Kолку само го измисли ова!!!
Те молам најди ми статија со оваа реченица на Лапорта затоа што јас и покрај тоа што ги читам сите релевантни страни за Барса секој ден не можев да го најдам ова никаде.
btw, што е работава со Касано, ќе го земате или не?
Морати изјави со доведувањето на Ето и Хлеб, нема да има никаква потреба од носење на Касано (ама Морати си е Морати...ќе каже не иде...па после ајде официјално)
А и според претседателот на Сампдорија... Sampdoria President Ricardo Garrone Dismisses Antonio Cassano Exit Claims
"Cassano? I can say that he will stay - 100%." Garrone told Primocanalesport.