meazza
lo §ono in†eri§†a
- Член од
- 30 јануари 2007
- Мислења
- 7.059
- Поени од реакции
- 1.181
Јас сум благодарен за се што направи Ибра за тимот, беше еден од најзаслужните за освоените титули и го кажав мојот став и пред трансферот, доколку сака да остани сум против негова продажба но ако сака да бега е слободен и нека крши глава.
Но по бакнувањето на дресот на Барса и ваквите понижувања во медиумите му посакувам најлоша сезона во кариерата!
Никогаш нема да го заборавам замилчувањето на навивачите, неговите изјави топло-ладно, еден ден сака да биде капитен на Интер за нов навивал уште од мал а другиот ден сака нови искуства со друг тим и сега го бакнува дресот на Барса и сигурен сум дека утре ќе речи дека имал симпатии и кон нив уште од детството.
Не вреди да пишам ни еден пост за него.
И официално Ето потпиша за ИНтер 5 годишен договор.
Не ми отвара интер.ит има премногу посети, предмалку го објавија тоа
едит:
Презентацијата на играчот е утре во 14:30.
Но по бакнувањето на дресот на Барса и ваквите понижувања во медиумите му посакувам најлоша сезона во кариерата!
Никогаш нема да го заборавам замилчувањето на навивачите, неговите изјави топло-ладно, еден ден сака да биде капитен на Интер за нов навивал уште од мал а другиот ден сака нови искуства со друг тим и сега го бакнува дресот на Барса и сигурен сум дека утре ќе речи дека имал симпатии и кон нив уште од детството.
Не вреди да пишам ни еден пост за него.
И официално Ето потпиша за ИНтер 5 годишен договор.
Не ми отвара интер.ит има премногу посети, предмалку го објавија тоа

едит:
Презентацијата на играчот е утре во 14:30.