Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас сум благодарен за се што направи Ибра за тимот, беше еден од најзаслужните за освоените титули и го кажав мојот став и пред трансферот, доколку сака да остани сум против негова продажба но ако сака да бега е слободен и нека крши глава.
Но по бакнувањето на дресот на Барса и ваквите понижувања во медиумите му посакувам најлоша сезона во кариерата!
Никогаш нема да го заборавам замилчувањето на навивачите, неговите изјави топло-ладно, еден ден сака да биде капитен на Интер за нов навивал уште од мал а другиот ден сака нови искуства со друг тим и сега го бакнува дресот на Барса и сигурен сум дека утре ќе речи дека имал симпатии и кон нив уште од детството.
Не вреди да пишам ни еден пост за него.

И официално Ето потпиша за ИНтер 5 годишен договор.

Не ми отвара интер.ит има премногу посети, предмалку го објавија тоа :)

едит:
Презентацијата на играчот е утре во 14:30.

118789-500.jpg

Го добивме напаѓачот БРОЈ 1 за сезона 2008/2009 во Светот, играчот со две титули во Лигата на Шампионите, играч кој во двете финалиња постигна по 1 погодок и беше еден од најзаслужните во истите за победите на Барса (со оглед на значењето на неговите голови) .
Интер е неколку скалила над оној тим кој ја започна сезоната 2008/2009, со други зборови, најдобри во Италија, и како такви го започнуваат црно-синиот поход за 18то Скудето .

Ибра ? Завршена приказна, благодарност за Се што направи во Интер, многу успех и во Барселона, да се надеваме дека ке постигне повеќе од 1 гол во ЛШ наредна сезона со оглед на тоа дека толку даде претходнава а играше против тимови ко Вердер, Анартозис и Панатинајкос . :smir:

честито за новите засилувања се надевам дека ќе блеснат и пак да ја освоите титулата со стил:salut:

Морати вика дека нема повеќе засилувања, Ето и Хлеб се доволни и последни што значи нема место за Касано...

Но, познавајќи го Морати, неговата изјава ќе ја дешифрираме и ќе добиеме: Касано за неколку дена ќе биде играч на Интер!

ајт у пм сега ми се отвори нова работа треба да ги најдам и да ги избришам сликите на Ибра што ми се во компјутер

Шо е ова слушам на АЛФА дека Мурињо веднаш би заминал доколку манчестер го сакале како замена за Фергусон? :tapp:

Шо е ова слушам на АЛФА дека Мурињо веднаш би заминал доколку манчестер го сакале како замена за Фергусон? :tapp:

pa Murinjo vi e beter od Ibra...toj uste porano izjavi deka ako mu dojde ponuda od Man.Utd vednas bi prifatil...ne znam kolku se sekjavate??

Нема Мурињо таква изјава тие нашите новинари од кај преведуват вести не ми е јасно или директно го прашале Мурињо.Ако сакаше да не заебе Мурињо можеше да оди во Реал но остана.А ваква изјава 100% нема дадено.Велеше од кога заврши со Интер после неколку години може пак да се врати во Англија а одма да оди ова го напишал некој што нема поима од фудбал.

Морати вика дека нема повеќе засилувања, Ето и Хлеб се доволни и последни што значи нема место за Касано...

Но, познавајќи го Морати, неговата изјава ќе ја дешифрираме и ќе добиеме: Касано за неколку дена ќе биде играч на Интер!

Ден откако изјави дека Ибра и дефинитивно останува, излезе во јавноста информацијата дека е постигнат договор Морати - Лапорта за трампа плус пари за Ибрахимович . . . убаво си кажа, ке биде донесен уште еден играч, кој, ке видиме наредниве денови .

У случај да е Касано, ке имаат креативност за извоз позади Ето, што е предобро за нас, а оноа на Алфа за Мур е стара вест, Мур веќе го продолжи договорот за уште една година плус а и најавуваше дека планира до крај да го обработи истиот, потенцираше дека има долгорочен план со овој клуб и како што гледате и самите, работи на истиот, создава моќен тим .

За Ето :

Honours at club level
Copa del Rey (2): 2002/03 (Mallorca), 2008/09 (Barcelona)
La Liga (3): 2004/05, 2005/06, 2008/09 (Barcelona)
Supercopa de España (2): 2005/06, 2006/07 (Barcelona)
UEFA Champions League (3): 1999/00 (Real Madrid), 2005/06, 2008/09 (Barcelona)

Honours at international level
Africa Cup of Nations (2): 2000, 2002
Olympic Football Gold (1): 2000

Individual honours
Africa Cup of Nations Top Scorer (2): 5 goals in 2006, 5 goals in 2008
African Player of the Year (3): 2003, 2004, 2005
Spanish La Liga top scorer: 26 goals in 2005/06
Most goals scored in domestic league: 54 (Mallorca)
Most goals scored in history of national team: 39 (Cameroon)
FIFPro World XI Team: 2004/05, 2005/06
FIFPro Merit Award: 2005/06
UEFA Team of the Year: 2005, 2006

Уз овој у средина, ке ништат

2d2g8lu.jpg

И уште една слика, еден од многуте нивни падови нареднава сезона, ова е само почеток

1zwyvlt.jpg

Оwned ! :vozbud:

Ден откако изјави дека Ибра и дефинитивно останува, излезе во јавноста информацијата дека е постигнат договор Морати - Лапорта за трампа плус пари за Ибрахимович . . . убаво си кажа, ке биде донесен уште еден играч, кој, ке видиме наредниве денови .

У случај да е Касано, ке имаат креативност за извоз позади Ето, што е предобро за нас, а оноа на Алфа за Мур е стара вест, Мур веќе го продолжи договорот за уште една година плус а и најавуваше дека планира до крај да го обработи истиот, потенцираше дека има долгорочен план со овој клуб и како што гледате и самите, работи на истиот, создава моќен тим .

За Ето :

Honours at club level
Copa del Rey (2): 2002/03 (Mallorca), 2008/09 (Barcelona)
La Liga (3): 2004/05, 2005/06, 2008/09 (Barcelona)
Supercopa de España (2): 2005/06, 2006/07 (Barcelona)
UEFA Champions League (3): 1999/00 (Real Madrid), 2005/06, 2008/09 (Barcelona)

Honours at international level
Africa Cup of Nations (2): 2000, 2002
Olympic Football Gold (1): 2000

Individual honours
Africa Cup of Nations Top Scorer (2): 5 goals in 2006, 5 goals in 2008
African Player of the Year (3): 2003, 2004, 2005
Spanish La Liga top scorer: 26 goals in 2005/06
Most goals scored in domestic league: 54 (Mallorca)
Most goals scored in history of national team: 39 (Cameroon)
FIFPro World XI Team: 2004/05, 2005/06
FIFPro Merit Award: 2005/06
UEFA Team of the Year: 2005, 2006

Уз овој у средина, ке ништат

2d2g8lu.jpg

И уште една слика, еден од многуте нивни падови нареднава сезона, ова е само почеток

1zwyvlt.jpg

Оwned ! :vozbud:

Get used to it.......

Јас не знам за овие 3 години Ибра да го бакнал амблемот на Интер.Но да не збориме веќе за него тој е минато.Рече Мајкон за играчи кои го напуштиле интер не зборам.
C_3_Media_844811_immagine_det.jpg

Уживај, и Роналдо го бакнуваше амблемот на Реал, убеден дека таков фудбалски феномен ко него ке освои ЛШ во своја кариера, нареднава слика опишува дел од неговиот пост-Интер период :

walrus.jpg

И доста е со Ибра, најискрено, дојде друг фудбалски мајстор, кој ке даде со сигурност повеќе од 1 гол во ЛШ .

Јас не знам за овие 3 години Ибра да го бакнал амблемот на Интер.Но да не збориме веќе за него тој е минато.Рече Мајкон за играчи кои го напуштиле интер не зборам.
C_3_Media_844811_immagine_det.jpg

да му го турам...... в'газ-пичка...... факт е дека ние навиваме за тимот а не за поединци...

Ето-Милито-Балотели > Ибра-Балотели-Круз
70 гола > 30 гола

тоа да ви е јасно, барем математика до волку ме научиле......

Нападот годинава ке ви Биде :

-------------Милито-----Ето----------------
------------------------------------------------
Мансини------------------------------Хлеб-

Незнам за Мансини баш, ако не покаже нешто за брзо време... Дури и за Хлеб не се знае, треба да се покаже прво. Ако игра како што знае, би било добро и за него и за нас.

Ето - Милито, тоа ти е фикс, луда машина ќе биде тоа...

И официјално, welcome Eto'o! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom