Rossonero :D
JT
- Член од
- 10 јуни 2009
- Мислења
- 1.422
- Поени од реакции
- 401
И маикон и ИБрахимович остануваат го имате мојот збор,Не се секирајте
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вооов, не помина ден, процентот дека Ибра ке остане пак се искачи на 99.9% . Раиола сабајлево имал состанок со менаџментот на Интер и било разговарано на тема Ибра .
Се е можно во наредни 2-3 недели т.е. до 12ти Јули кога започнува турнеата во Америка и истата ке трае до 26ти . Се што ке биде повикано во истата, останува во Интер и наредна сезона .
Босингва пред Рамос, немој не ме радуј.Ова ти е една компилација негова..со Босингва па ај да кажам и Рамос,најдобри десни бекови во светот...
Босингва пред Рамос, немој не ме радуј.
Да ве пофалам само, што не тупите со празни муабети за Ибра и Маикон, ко што беше досега со Кака и Роналдо. Да не ве урочам само![]()
Вооов, не помина ден, процентот дека Ибра ке остане пак се искачи на 99.9% . Раиола сабајлево имал состанок со менаџментот на Интер и било разговарано на тема Ибра .
Се е можно во наредни 2-3 недели т.е. до 12ти Јули кога започнува турнеата во Америка и истата ке трае до 26ти . Се што ке биде повикано во истата, останува во Интер и наредна сезона .
Друже џабе ти е се ова, види кој е стартер во Бразил веќе 2 години а кој седи на клупа . Факт е дека моментално Маикон десно е број 1, нема шанса да биде продаден поради некаков си финансиски проблем, реков, ако веќе истиот постои, шиткањето на Ибра ке заврши работа .
Мада не ми е јасно, 4 години по ред освојуваат Скудето, и старецов вика го имаме истиот проблем ко Милан, абе не ме зезај, како може да ги постави Интер на исто ниво со Милан кој минатава сезона играа во УЕФА Купот .
Е сега кажа јак муабет , алал да тие , Маикон не лета , лета управата наша скапна , и Ибра лета , зошто за него не викаме дека е копиле нека си оди , ама Маикон ?? дај не заебавај кој ке го замени ај кажи![]()
Ок, Љупче чим ти даваш збор ок
Абе овие имаат поима дека си играат со нечии нерви? Јас мислам чим Мурињо не излага со изјава ситуацијата околу трансферите е статус кво. Незамисливо ми е двајца влијателни играчи да бидат продадени, кажав дека еден пак некако, ама двајца ептен нелогично ми делува. За Ибра не сум сигурен, дури и не ми е гајле толку, ама Маикон нема да носи друг клубски дрес уште долго време, ѕверот ќе остане кај нас.
И молим вас, не го споредувајте Маикон со Дани Алвес, секој втор центаршут на циганот Дани е ван стадион, во Бразил 2 години наназад Маикон игра прва постава со легендарниот број на Кафу, па тука направетеја разликата помеѓу нашиов играч и Дани.
Леле каков слободеееНнННН!!Овај главучов изгледа кај нас за инает не даваше голој......
Еве вчера хет трик напраел...
П.С. Не знам оти, ама пак ми е кеф ко че дава голој, ако не е појче во Интер...и му посакувам се најдобро во кариерата...
Повелеле....
Индиректно, Морати е најголемиот '' непријател '' на Интер последниве 20 години .![]()
Факт е дека премногу го сака клубов, али и факт е дека Интер пателе најмногу поради неговите лоши инвестиции и потези . Ништо поарно нема да биде ни со евентуалното шиткање на Маикон и Ибра . . . Арапи каде сте.
Јас како што кажав не ме загрижуваат премногу изјавите на Морати.Маикон нема да си иде ако почнат да го респектираат ко Ибро,,али после последните изјави на Морати дека ако "изразат желба и двајцата можат да си идат" станува малце сомнително дека не е се во Љубовта кон Интер туку во Кешот ... од секад сум го сакал Морати и сите негови потези кон Интер,,, но како може да е толку слеп? Според мене за прв пат зема асален тренер во кој верувам дека многу брзо ке го направи на ниво како Барса или Манчестер но за тоа треба да останат клучните играчи а не да профитира од нив,,,Доколку го остави мурињо да го направи тимот јас гарантирам на Лига Шампиони наредниве година до две,,,,и со тоа ке профитира до како никогаш до сега...Али кој сум па јас да зборам само еден обичен фан![]()