Jaсно ми е тоа, ама Ибра е шампионот, таков играч е, арогантно копиле, самобендисан и пун со самодоверба . Од него неможам да очекувам неуспех у негови игри . Маикон неам зборови, убедливо најдобар десен бек во Свет, а и последните мечеви на Интер без него дадоа само потврда колку е потребен на тимот .
Едноставно, овие двајца се незаменливи, поготово Маикон .
За Ибра реков, нека си иде али МОРА да дојде Ето како замена, се остало е гола вода и лошо за тимот, ама Маикон, јбг, нема играч што би го заменил и тоа е тоа .
Морати сеа да ми крши филм и да вика дека и двајцата се несигурни, па нека иде у пм, буквално СЕ би поркил со продажба само на Ибра, ем ке земе пари ем нема да плаќа 12 милиони по сезона .
Али ај, наредни денови реков, очекувам средување на работите, се крстам во Мурињо зашто типот нема влакна на јазик и убеден сум дека нема да бира зборови со Морати, директно ке му посочи дека неговиот тим за кого остави пола здравје и живот ( алудирам на Морати ) ке се соочи со големи проблеми со евентуалната продажба на најдобрите .
Ваљда ке му светне на Морати, ке му текне на веспите што се тркалаа низ Curva Nord, ќе му текне на кршените автомобили на дел од играчите на Интер поради лошите резултати, ке му текне на црниот период на Интер и постот без Скудета . . . па ваљда ке укапира дека у никој случај нејке повторување на истото сценарио, а продажбата на Ибра и Маикон, само ја зголемуваат веројатноста за истото .