Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Маикон по натпреварот со Бразил рече дека само барал поголема почит од Интер и признавање на неговата добра игра. На прашањето за неговата иднина рече дека има договор до 2013 ама ќе види во следниот период бидејќи сега сакал да се концентрира на Бразил па ќе заминал на одмор. Само нагласи дека не 100% сигурен, нешто што го викаше пред два месеци, и додаде дека новата состојба не е по негова вина.

Искрено за Ибрахимович и не би жалел многу, ако биде продаден за добра пара. Порано го мразев, во Интер почнав да го почитувам како играч (сепак најзаслужен за титулите), но никогаш не би можел да ми биде омилен играч. Мислам дека добар кеш за него треба да се прифати, може уште еден добар напаѓач на негово место и плејмејкер што е најболна точка.

Маикон мислам дека не смее да се продаде, бидејќи лани беше незаменлив, но дури и да дојде до такво нешто здравје, екипата ќе продолжи и без него. Сепак со оглед на тоа дека повеќе играчи се на заминување, мислам дека од нив ќе се пополни доста буџетот па се надевам нема да замине.

Ако го продадат Маикон одам во Италија и колам то управа то газда то се маме нивно , толку.

koga dojde prvpat majkon vo inter bese nezabelezliv a ponatamu se usovrsi i sega leta vo oblaci , ne go velicite ne e nesto ekstra ako saka da zamine slobodno ne e nezamenliv:pipi:

koga dojde prvpat majkon vo inter bese nezabelezliv a ponatamu se usovrsi i sega leta vo oblaci , ne go velicite ne e nesto ekstra ako saka da zamine slobodno ne e nezamenliv:pipi:
Е сега кажа јак муабет , алал да тие , Маикон не лета , лета управата наша скапна , и Ибра лета , зошто за него не викаме дека е копиле нека си оди , ама Маикон ?? дај не заебавај кој ке го замени ај кажи:tapp:

Кажи ми искрено,дали го имаш гледано Маикон повеќе од три пати досега?Маикон ако не е нешто екстра,кажи ми кој е?

jas majkon go gledam redovno a inter go gledam 10 godini:helou: a na negova pozicija daniel alves e podobar(sto se odnesuva do brazil) :toe:

Алвес подобар од Маикон?Алвес е добар само во напад,а Маикон и во напад и во одбрана.Алвес од 11 центар шутеви,13 му се ван стадиот,со еден збор Сарајево..А,Маикон е зверотиња,само кому објаснуам ја.

Maикон е незаменлив десно, и нема да си оди од Интер . . . ако некој не напушти, тоа ке биде само Ибра . :smir:

И не се потпирајте многу на изјавите на Морати, минатата година се што демантираше на крајот излезе обратното .

да додаваше мајкон до главата на ибрахимовиќ повеќе голови ќе дадеше ама и тој центрира непрецизно.Даниел Алвес дава голови а мајкон ????. Во одбрана може е подобар ама зависи од стилот на играта на екипата

да додаваше мајкон до главата на ибрахимовиќ повеќе голови ќе дадеше ама и тој центрира непрецизно.Даниел Алвес дава голови а мајкон ????. Во одбрана може е подобар ама зависи од стилот на играта на екипата
Друже џабе ти е се ова, види кој е стартер во Бразил веќе 2 години а кој седи на клупа . Факт е дека моментално Маикон десно е број 1, нема шанса да биде продаден поради некаков си финансиски проблем, реков, ако веќе истиот постои, шиткањето на Ибра ке заврши работа .
Мада не ми е јасно, 4 години по ред освојуваат Скудето, и старецов вика го имаме истиот проблем ко Милан, абе не ме зезај, како може да ги постави Интер на исто ниво со Милан кој минатава сезона играа во УЕФА Купот .

Еве ова тазе,против Америка на Купот на Конфедерации..

Со Сиена...

Ова ти е една компилација негова..со Босингва па ај да кажам и Рамос,најдобри десни бекови во светот...

и јас мислам исто дека мајкон нема да замине а за ибрахимовиќ нема да замине оваа година а наредната сигурно затоа мурињо го донесе Арнаутовиќ(иако треба да се усоврши)а тој е сличен на ибрахимовиќ.Мурињо изгледа во својата филозофија има потреба од висок подвижен фудбалер кој игра со глава и дрибла.Мурињо се прави плански и стратегиски :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom