Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
а шо вие не го сметате занети за алфа и омега во тимот????па кој ви е бе???Ибра да не е случајно.??????????
Чекај бе, ти знаеш ли јас на што алудирам, ај спореди го Занети со Зидан на пример, или Кака па и Ибра . Не може бе Занети да ти носи победи, да асистира и да донесе креативност и игра во една екипа, аман . Затоа споредбата не ви е на место .
И шо толку сте запнале, сум рекол 100 пати, во моментов од оние достапни плејмејкери Диего ми е на прво место, второ Модрич . . . за трето немам размислувано . Али да го ставаме на ниво на Кака, Рибери, Иниеста, Кристијано Роналдо и остали тешко . А па да го сметаме за замена на еден играч ко Недвед, исто, тешко, таков уникат еднаш во 100 години гледате .
Искрено, мене повеќе ми е страв од останувањето на Недвед уште една година таму, него од тоа што Диего го земаа . . . ова најсериозно ти го зборам .

а шо вие не го сметате занети за алфа и омега во тимот????па кој ви е бе???Ибра да не е случајно.??????????

те гледам наназад по постовите и просто не можам да одолеам на твоите реченици..... едноставно се полни со ла*на.... го :drk: на Диего!!!!! Толку фама за еден играч!!!!!!! Пристапуваш со огромна доза на цинизам и ароганција за што??????????? за догодина пак 3 место??? толку зборење за Диего а следната сезона ќе ја заврши со 9 гола и 7 асистенции :toe:!!!!! Али ако нека ти е!!!!! ќе праиме муабет догодина ова време да си го потврдам мислењево!!!!!

Диего е играч врз кој треба да се гради екипа, иначе нема да успее. Исто треба да игра во специфична формација, слична на Милан. Тоа значи дека тројца позади него треба да се мачат за да може он да ја покаже магијата. Во Порто го немаше тоа, и нигде го немаше.

Во Јуве треба да игра како крило, затоа што нема место за ваквите играчи во модерен фудбал повеќе. Еве го вдв во Реал, неможе да игра централен пошо тапа е во дефанзива, неможе ни крило затоа што незнае да игра крило.

Ризик е да се земе, затоа чекаа клубовите до сега. Паметен е Мурињо, сигурно не би испуштил добар играч.

Кој ви е крив што местевте цели две првенства,баба Ванга..........

не реков ништо ни за тоа:) него мислев на тоа дека требаше јуве да падне во Сериа Б за да Интер земе некоја титула,изгледа на некого му било смачено да голта прав од Јуве и Милан

Кој ви е крив што правевте "најбољи" трансфери секоја година и што имавте "конкурентен'' тим

Искрено, мене повеќе ми е страв од останувањето на Недвед уште една година таму, него од тоа што Диего го земаа . . . ова најсериозно ти го зборам .

Syn не зезај, едвај оди човекот :)

Ама во право си кога велиш дека не ти текнува на трет играч на таа позиција. Не ти текнува зошто ги нема, ретки се тие што имаат квалитет. И во таква една ситуација, кога се знае дека малку играчи се добри на таа позиција, а нас очајно ни треба еден, покажавме неверојатна незаинтересираност за Диего, и јас сум убеден дека таа грешка кога - тогаш ќе ја платиме скапо.

Кој ви е крив што местевте цели две првенства,баба Ванга..........

Демијан факт е дека Мурињо е во тројцата топ тренери,џабе се палиш и ги набројуваш сите тие од погоре....

Ја се палам на девојки иначе.А кажи ми по што гледаш дека припаѓа таму?По титули или по што?

не реков ништо ни за тоа:) него мислев на тоа дека требаше јуве да падне во Сериа Б за да Интер земе некоја титула,изгледа на некого му било смачено да голта прав од Јуве и Милан

Кој ви е крив што правевте "најбољи" трансфери секоја година и што имавте "конкурентен'' тим

Па не можеш ни да кажеш,се разбира.Намештајка на цело првенство,кој знае уште колку сте наместиле освен тие две...
Интер затоа голташе прав како што викате вие,дека не местеше утакмици како вас и како пензионерите,затоа иди малце сега и :drk::drk::drk: на Диего..:helou:

Ако мислат дека Мота е најдоброто за Интер тогаш....

А Мурињо дека е во топ три тренери и не е баш така...Каде е Фергусон,Липи,Капело,Хидинг,Венгер?

Па да ти кажам, Мота и Милито се најзаслужните зашто една Џенова која лани дојде во Серија А високо котира на табелата и го игра најубавиот фудбал во Италија .

А за второто. Мурињо има повеќе титули од Венгер и Хидинг заедно :) a е тренер од 2001 година . Капело, Липи, Ферги, дефакто се супер тренери али тука се повеќе од 20 години, овој за 8 години дојде до нивното ниво, еден Фергунсон самиот изјави дека го гледа Мур како идеален негов наследник . . . едноставно е бе друже, погледни што успеал да освои од кога станал тренер . Не е лузер, не трпи порази, ако нешто му беше потребно на Интер покрај играчкиот кадар у задњи 20 години тогаш беше ваков тренер, факт . . . и пак, уз Ибрахимобич, Маикон, Милито, Мота, Камбијасо, Балотели + 2/3 нови засилувања јас стварно не гледам причина за некакви неуспеси во иднина или ситења од ваша страна у стил, ви го лапнавме Диего, ко Интер да нема алтернатива, или играчи, или тренер, не бе, се од претходно наведеново има .

Па не можеш ни да кажеш,се разбира.Намештајка на цело првенство,кој знае уште колку сте наместиле освен тие две...
Интер затоа голташе прав како што викате вие,дека не местеше утакмици како вас и како пензионерите,затоа иди малце сега и :drk::drk::drk: на Диего..:helou:

збори за Калчополи како јуве местел,за другите години ме заболе,кога ќе ми докажеш дека јуве местел и другите години тогаш пиши ми,до тогаш ќе голтате прав уште долго време во однос на титулите,а ако некој мисли дека јуве местел и другите години,тука се судови и слично,ама никој не вика за другите титули на јуве дека се наместени,зашто е тоа така?

Па да ти кажам, Мота и Милито се најзаслужните зашто една Џенова која лани дојде во Серија А високо котира на табелата и го игра најубавиот фудбал во Италија .

А за второто. Мурињо има повеќе титули од Венгер и Хидинг заедно :) a е тренер од 2001 година . Капело, Липи, Ферги, дефакто се супер тренери али тука се повеќе од 20 години, овој за 8 години дојде до нивното ниво, еден Фергунсон самиот изјави дека го гледа Мур како идеален негов заменик . . . едноставно е бе друже, погледни што успеал да освои од кога станал тренер . Не е лузер, не трпи порази, ако нешто му беше потребно на Интер покрај играчкиот кадар у задњи 20 години тогаш беше ваков тренер, факт . . . и пак, уз Ибрахимобич, Маикон, Милито, Мота, Камбијасо, Балотели + 2/3 нови засилувања јас стварно не гледам причина за некакви неуспеси во иднина или ситења од ваша страна у стил, ви го лапнавме Диего, ко Интер да нема алтернатива, или играчи, или тренер, не бе, се од претходно наведеново има .

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
абе иди бегај.мурињо со капело липи и ферги го споредуваш.па и еден дел боске можда е подобар од него.

колку се докажаа дека се наместени???????со кур сакаш поише.ај мукла таму.

Доволно се докажа бе дека се наместени,телефонски разговори,писма и триста работи,Моџи и соработниците во затвор,да не треба уште нешто случајно.....

.

иначе Мота е плејмејкер така?викаш Мурињо гледа други играчи,ете Мота е плејмејкер,отпрвин сакаше 4-3-3 со Кварезма и Мансини,па виде дека не иде и реши да си најде плејмејкер,Интер да беа паметни ќе го земеа Диего,како што реков,толку се способни,знаеме колку "добри" трансфери праи Интер

па и да го дркам на диего шо кур те боли тебе?????
да знаеш да постираш и да имаш некои факти ке пишеш нешо ке дискутираш а не овака мислиш со еден пост ке ме замолчиш????
и коа не знаеш на шо позиција игра диего не сери многу коа тој не е земен за да дава голови.уствари ти немаш поим од фудбал изглеа.:tapp::tapp::tapp::tapp:

хаха синко ти мене ќе ми збориш за фудбал!!!! јас сум професор магистар за тебе! пиши на македонски спорт за мене и ќе видиш неколку факти.... ако не гледаш фудбал, барем да играше менаџер подобро ќе беше. а јас лично кога давав голови на Силекс, Ренова, Башкими, Охрид... ти правеше со г'зот осмици у пепел!!!! Играчот игра на позиција која треба да ја креира играта на целиот тим и да прави асистенции! ама твојот минимален мозок не може тоа да го свати затоа што те обзема еуфоријата ДИЕГО!!!!!! уживај ROOKIE додека можеш, зашто следната сезона ИНТЕР повторно ќе ви го потпрашува АНУСОТ!!!!!!!!

А за второто. Мурињо има повеќе титули од Венгер и Хидинг заедно :) a е тренер од 2001 година . Капело, Липи, Ферги, дефакто се супер тренери али тука се повеќе од 20 години, овој за 8 години дојде до нивното ниво, еден Фергунсон самиот изјави дека го гледа Мур како идеален негов наследник . . . едноставно е бе друже, погледни што успеал да освои од кога станал тренер . Не е лузер, не трпи порази, ако нешто му беше потребно на Интер покрај играчкиот кадар у задњи 20 години тогаш беше ваков тренер, факт . . . и пак, уз Ибрахимобич, Маикон, Милито, Мота, Камбијасо, Балотели + 2/3 нови засилувања јас стварно не гледам причина за некакви неуспеси во иднина или ситења од ваша страна у стил, ви го лапнавме Диего, ко Интер да нема алтернатива, или играчи, или тренер, не бе, се од претходно наведеново има .

Ќе го видиме ние Милито како ќе се снајде во средина во која што не играат 9 играчи за него.Имало многу вакви трансфери па на крајот излегувале како Ди Вајо во Јуве,или Џила во Милан.Некои играчи се родени да играат во помали тимови каков што е Милито.

Мота-место неможеше да најде во Барса во првиот тим,а вашиот Интер нели припаѓа во најдобрите тимови.

Мурињо е голем тренер,не викам не ама лесно е да освоиш титула со газда како Абрамович и Морати и конкуренција во Англија како што е сега во Италија.

Така да вие зборите за Диего дека не е тоа тоа,видете си ги вашите нови засилувања за следната сезона и спореди,бар тоа не е тешко.

Можда и се вракате на стари патеки....:tapp::tapp:

Таа една титула друже ви вреди многу,пошо по таа титула ве дозна цел читав свет какви сте и какви сте биле........затоа шшшшшшш:baeh::baeh:

коа си толку паметен еве ти факти:псоле 3години од казната се враќаме пак во серија а.првата сезона со минус бодови завршуваме први во втора лига,после две сезони по ред исто втори во серија а.допрва е нашето време она старото ако го паметиш пошо очигледно не паметиш

хаха синко ти мене ќе ми збориш за фудбал!!!! јас сум професор магистар за тебе! пиши на македонски спорт за мене и ќе видиш неколку факти.... ако не гледаш фудбал, барем да играше менаџер подобро ќе беше. а јас лично кога давав голови на Силекс, Ренова, Башкими, Охрид... ти правеше со г'зот осмици у пепел!!!! Играчот игра на позиција која треба да ја креира играта на целиот тим и да прави асистенции! ама твојот минимален мозок не може тоа да го свати затоа што те обзема еуфоријата ДИЕГО!!!!!! уживај ROOKIE додека можеш, зашто следната сезона ИНТЕР повторно ќе ви го потпрашува АНУСОТ!!!!!!!!

леле за кои екипи си давал голови.ауууууу.сеа иде она старото:НЕМАШ ТИТУЛА ЗЕМЕНО НЕ ТЕ БИВА!!!!!!!!
за менаџер да играм играм ако те занима тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom