Д
Демијан
Гостин
Мое мислење е дека не треба многу да се секирате околу тоа дали Ибра ќе остане или ќе си замине,а исто така и за Мурињо.И двајцата се многу контроверзни личности од фудбалскиот свет и даваат секакви изјави.Златан никогаш не сум го сакал а исто и Мурињо.И мислам дека не треба да кревате голема паника околу заминувањето на Златан.Можеби не наредната ама за 2-3 години на Балотели нема да му биде ниеден напаѓач рамен со светски рамки.Да скратам дури и доколку си замине Ибра наредното лето не треба да жалите пошто го имате Балотели!
Дечкото е млад и премногу нафуран и има доста иритирачко понашање ама со годините ќе си се среди како што беше случај кај неколку фудбалери.Балотели има потенцијал да стане најдобар и тоа за кратко време,нормално ако има добар тутиор а Мурињо мислам дека е човекот кој може да го среди и да го направи играчиште.
Значи зборам како би било најдоброто за Интер,иако не сум фан на Интер.Кога ова би се сменило и станува збор за Јуве,а не за Интер попрво би бил да замине Ибра отколку Марио
Дечкото е млад и премногу нафуран и има доста иритирачко понашање ама со годините ќе си се среди како што беше случај кај неколку фудбалери.Балотели има потенцијал да стане најдобар и тоа за кратко време,нормално ако има добар тутиор а Мурињо мислам дека е човекот кој може да го среди и да го направи играчиште.
Значи зборам како би било најдоброто за Интер,иако не сум фан на Интер.Кога ова би се сменило и станува збор за Јуве,а не за Интер попрво би бил да замине Ибра отколку Марио

на него.