Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
абе иди бегај.мурињо со капело липи и ферги го споредуваш.па и еден дел боске можда е подобар од него.

Капело во својата кариера ги има водено овие тимови, Милан, Реал Мадрид, Јувентус, Рома , има освоено 7 лиги и еднаш ЛШ . Поравете ме некаде ако грешам за него, иначе истиот е тренер од 1991 година и нема водено слаба екипа, ок до сега, сега е тренер на Англија :) /

Липи e тренер од 1982 година, освоил 5 пато лигашка титула и еднаш ЛШ .

Мурињо е тренер од 2000 година, освои 2 титули во Португалија со Порто, освои ЛШ со Порто, освои Куп Уефа со Порто, освои во два наврати титула во ПЛ, освои титула со Интер, се на се, 5 лигашки трофеи и еден во ЛШ .

Eпа друже, извини, ги гледаш статистиките и споредбите на она што го освоиле Капело и Липи, и на она што го освои Мур иако има 10-20 години помал стаж од нив . . . ако тоа не го става на нивното скалило, ондак Ти имаш голем проблем .
Уствари на времето, Раниери за тебе беше БОГ во споредба со Мур, шо има сеа да се расправаме . . . ми се нафрливте на темата за Јуве коа ја дискутиравме таа тематика а на крајот го правевте она што тогаш ви го реков, а реков, ке дојде денот кога ке мавате со дрва и камења по вашиот голем тренер .

се знае кој е лидер во Јуве,нема потреба Диего да изиграва лидер,Диего покажа во Вердер дека е лидер,ајде кажи дека не го бива,тоа ли сакаш да го кажеш цело време?да дојдеше во Интер ,пак ќе збореше вака?
Ти сакаш да ме наведеш на некаква контрадикторност . Не, далеку од тоа дека не го бива, аман, никогаш не сум го рекол тоа за овој играч, и нема да го речам . Во Интер уз Ибра пред него ке беше перфектно за овој тим, али истото го сметам и за Модрич на пример па и Снајдер или било кој друг добар плеј моментално на пазарот али веке неколку пати повторив, не е крај на светот за Интер како што вие ми говорите во вашите постови, Интер веќе има шампионска екипа, го собра најдоброто од Џенова, ке донесат минимум уште двајца добри играчи, имаат најдобра одбрана во Италија, имаат еден од најдобрите голмани моментално во Светот уз Буфон, Касиљас . . . тоа е.

Ќе го видиме ние Милито како ќе се снајде во средина во која што не играат 9 играчи за него.Имало многу вакви трансфери па на крајот излегувале како Ди Вајо во Јуве,или Џила во Милан.Некои играчи се родени да играат во помали тимови каков што е Милито.

Мота-место неможеше да најде во Барса во првиот тим,а вашиот Интер нели припаѓа во најдобрите тимови.

Мурињо е голем тренер,не викам не ама лесно е да освоиш титула со газда како Абрамович и Морати и конкуренција во Англија како што е сега во Италија.

Така да вие зборите за Диего дека не е тоа тоа,видете си ги вашите нови засилувања за следната сезона и спореди,бар тоа не е тешко.

Mилито е она што му беше потребно на Ибра во нападот, втор напаѓач, полушпиц, ја има потребната средина за да разара, т.е. доволен е Ибра како негов партер во нападот, реално да гледаме .

За Мота реков, освен оваа сезона која ја изигра перфектно, сите други му се пиши пропало со повредите, иначе далеку од тоа дека во Барса бил дрво, имаше проблеми со повредата и отсусвуваше доста долг период, знам дека неговото враќање тогаш на терените беше проследено со овации од страна на Ноу Камп . Важеше за талент на Барса, потекнува од нивната школа али сите знаеме зашто таму не успеа.

За Мурињо, Абро коа дојде во Челзи, Раниери ги купи следниве играчи, Муту, Креспо, Макалеле, Даф, Џо Кол, Џонсон, Паркер ( и двајцата тогаш важеа за големи таленти во Англија ), Верон, договори трансфер со Робен за следната сезона, потроши вкупно 120 милиони фунти . . . . епилогот ви е многу познат, ZERO TITULI .
Не е се до парите, газдата, со еден Порто ебаго, две години по ред освојуваше трофеи во Европа, еднаш УЕФА еднаш ЛШ .

и лани го дркаа дека поулсен идел дека амаури растур ке правел дека поминала кризата дека оваа година ке не згазеле и ке биле шампиони!
ама изгледа само на мунтари змијата ја згазија па им го истури среде џузепе меаца!
нека се потсетат што им кажа мурињо после утакмицата на деле алпи 1-1 што заврши!
чувството да ги видиш сите тие навивачи како во 90 минути се радуваат на нерешено е многу убаво!

Капело во својата кариера ги има водено овие тимови, Милан, Реал Мадрид, Јувентус, Рома , има освоено 7 лиги и еднаш ЛШ . Поравете ме некаде ако грешам за него, иначе истиот е тренер од 1991 година и нема водено слаба екипа, ок до сега, сега е тренер на Англија :) /

Липи e тренер од 1982 година, освоил 5 пато лигашка титула и еднаш ЛШ .

Мурињо е тренер од 2000 година, освои 2 титули во Португалија со Порто, освои ЛШ со Порто, освои Куп Уефа со Порто, освои во два наврати титула во ПЛ, освои титула со Интер, се на се, 5 лигашки трофеи и еден во ЛШ .

Eпа друже, извини, ги гледаш статистиките и споредбите на она што го освоиле Капело и Липи, и на она што го освои Мур иако има 10-20 години помал стаж од нив . . . ако тоа не го става на нивното скалило, ондак Ти имаш голем проблем .
Уствари на времето, Раниери за тебе беше БОГ во споредба со Мур, шо има сеа да се расправаме . . . ми се нафрливте на темата за Јуве коа ја дискутиравме таа тематика а на крајот го правевте она што тогаш ви го реков, а реков, ке дојде денот кога ке мавате со дрва и камења по вашиот голем тренер .

а зашо го преќуте дел боске као некоја пи**а??????пошо ке излезе дека не е во топ 5 во свет.

и лани го дркаа дека поулсен идел дека амаури растур ке правел дека поминала кризата дека оваа година ке не згазеле и ке биле шампиони!
ама изгледа само на мунтари змијата ја згазија па им го истури среде џузепе меаца!
нека се потсетат што им кажа мурињо после утакмицата на деле алпи 1-1 што заврши!
чувството да ги видиш сите тие навивачи како во 90 минути се радуваат на нерешено е многу убаво!

барем да знаеш кај ти гостувала екипата.ах:tapp:

коа си толку паметен еве ти факти:псоле 3години од казната се враќаме пак во серија а.првата сезона со минус бодови завршуваме први во втора лига,после две сезони по ред исто втори во серија а.допрва е нашето време она старото ако го паметиш пошо очигледно не паметиш

леле за кои екипи си давал голови.ауууууу.сеа иде она старото:НЕМАШ ТИТУЛА ЗЕМЕНО НЕ ТЕ БИВА!!!!!!!!
за менаџер да играм играм ако те занима тоа.

инаку сум играл против нив!!! а за тоа немаш титула не те бива, хаха :pos2::pos2::pos2: па мислам дека е доволно титула во Македонска прва лига? со Македонија ЃП? хахахаха.... штета!!!! неинформираноста е лоша работа..... али толку од мене!!! не те замарам веќе доволно сам си збунет!!!!!

хаха синко ти мене ќе ми збориш за фудбал!!!! јас сум професор магистар за тебе! пиши на македонски спорт за мене и ќе видиш неколку факти.... ако не гледаш фудбал, барем да играше менаџер подобро ќе беше. а јас лично кога давав голови на Силекс, Ренова, Башкими, Охрид... ти правеше со г'зот осмици у пепел!!!! Играчот игра на позиција која треба да ја креира играта на целиот тим и да прави асистенции! ама твојот минимален мозок не може тоа да го свати затоа што те обзема еуфоријата ДИЕГО!!!!!! уживај ROOKIE додека можеш, зашто следната сезона ИНТЕР повторно ќе ви го потпрашува АНУСОТ!!!!!!!!

Ајде сега ќе се докажуваме кој играл а кој не играл фудбал?И мурињо нема заиграно никогаш,и сеа ти поише знаеш фудбал од него?

инаку сум играл против нив!!! а за тоа немаш титула не те бива, хаха :pos2::pos2::pos2: па мислам дека е доволно титула во Македонска прва лига? со Македонија ЃП? хахахаха.... штета!!!! неинформираноста е лоша работа..... али толку од мене!!! не те замарам веќе доволно сам си збунет!!!!!

за која после пар години ке излезе дека е наместена:pos2::pos2:
па и викаш пиши на македонски спор,као на tuttosport да пишуело за тебе.:tapp::tapp::tapp:

а зашо го преќуте дел боске као некоја пи**а??????пошо ке излезе дека не е во топ 5 во свет.

Шо тресеш зелени бе Ц(к)иста, Дел Боске има освоено само една титула повеќе од Мур во ЛШ, во останатите сегменти Мурињо го мачка на леб .
И пак, стажот негов и на Мур не се исти, 10 години е разликата, т.е. повеќе од 10 години .

Мурињо е тука со титулте со тренерите што ги наброја освен Ферги а е тренер со најмал стаж . . . не мижи пред фактите кои ти беа приложени, или виде дека со Капело и Липи ( на ниво на тимови ) се скоро исти со титулите па прејде на Дел Боске, со кого пак, тука се со титулите .
Ко малоумник се понашаш, не сваќаш дека Мурињо дојде на нивото на еден Липи и Капело а е тренер 8 години еј, 8 години .

Шо тресеш зелени бе Ц(к)иста, Дел Боске има освоено само една титула повеќе од Мур во ЛШ, во останатите сегменти Мурињо го мачка на леб .
И пак, стажот негов и на Мур не се исти, 10 години е разликата, т.е. повеќе од 10 години .

Мурињо е тука со титулте со тренерите што ги наброја освен Ферги а е тренер со најмал стаж . . . не мижи пред фактите кои ти беа приложени, или виде дека со Капело и Липи ( на ниво на тимови ) се скоро исти со титулите па прејде на Дел Боске, со кого пак, тука се со титулите .
Ко малоумник се понашаш, не сваќаш дека Мурињо дојде на нивото на еден Липи и Капело а е тренер 8 години еј, 8 години .

кого сакаш прашај и спореди му ги мурињо со тие другите ке ти се изнасмее во фаца.не викам дека мурињо е слаб,ама во топ 5 во свет малосутра.

кого сакаш прашај и спореди му ги мурињо со тие другите ке ти се изнасмее во фаца.не викам дека мурињо е слаб,ама во топ 5 во свет малосутра.

Епа ајде де, еве тебе те прашувам, ете ти ги фактите, ете ти ги споредбите, што сакаш повеќе . . .

Пази, Капело води 5 прејаки екипи, има титла - две повеќе од Мурињо иако е во оваа професија од 91ва . Липи исто, тренер од далечни 80ти, тука е со титулите со Мурињо, ти пак со глава кроз ѕид .

Ете, Фергунсон беше запрашан за Мурињо, што кажа ? А да, идеален мој наследник, тоа се негови зборови, не мои . . . а тоа доволно говори за Мурињо и за тоа што го постигнал како тренер .
Ајде, аргументирај зашто Мур не е во топ5/3 тренери во моментов, чекам .

п.с. Правиме муабет стриктно за клупско ниво зашто Мурињо нема водено Репрезенација

капело има вкупно 8 шампионски титули.1 лига на шампиони
липи 5 шампионски титули.1 лига на шампиони.
шо да ти споредувам.и не ми збори кој колку години бил тренер,ова она.шо да правам јас.знаши ако гвардиола освои во среда ке е подобра од мурињо и покрај тоа шо е една година тренер??????мислам дај молим те.не знам кој иде со глава кроз зид.

капело има вкупно 8 шампионски титули.1 лига на шампиони
липи 5 шампионски титули.1 лига на шампиони.
шо да ти споредувам.и не ми збори кој колку години бил тренер,ова .

А што реков погоре за Мурињо, има 5 шампионски титули, и една во ЛШ плус една во УЕФА Купот . . . со кого горе е идентичен, м ? Плус, не го заборавај фактот дека е тренер само 8 години, 20 години помалце од Липи и 10 помалце од Капело . :smir:
Што се местиш сам на пенали незнам . . . не ни вреди да се дискутира со тебе на оваа тематика со оглед на тоа дека самиот уствари си потврди дека Мур е меѓу '' големите '' . :toe:

А што реков погоре за Мурињо, има 5 шампионски титули, и една во ЛШ плус една во УЕФА Купот . . . со кого горе е идентичен, м ? Плус, не го заборавај фактот дека е тренер само 8 години, 20 години помалце од Липи и 10 помалце од Капело . :smir:
Што се местиш сам на пенали незнам, најискрено . . . не ни вреди да се дискутира со тебе на оваа тематика со оглед на тоа дека самиот уствари си потврди дека Мур е меѓу '' големите '' . :toe:

али знаеш шо е разликата????мур беше избркан а липи не.и тие титулите во уефа не му ги пишав на липи ако е за тоа има минимум 7-8 купа освоено и супер купа.затоа :drk: на мурињо додека не се скара за прв пат со морати па да добие шут карта.ај доста беше за вечерва коа не знаете да признаете нешо шо да праам.уствари кај вас се е најбољи.коа ке доете во лига на шампиони да видите како е да се биде во финале пишете.поздрав:helou:

али знаеш шо е разликата????мур беше избркан а липи не.и тие титулите во уефа не му ги пишав на липи ако е за тоа има минимум 7-8 купа освоено и супер купа.затоа :drk: на мурињо додека не се скара за прв пат со морати па да добие шут карта.ај доста беше за вечерва коа не знаете да признаете нешо шо да праам.уствари кај вас се е најбољи.коа ке доете во лига на шампиони да видите како е да се биде во финале пишете.поздрав:helou:
Мурињо беше во голема кавга со Абрамович, не беше избркан поради лоши резултати и слично, а кога сме кај бркањата за лоши резултати, Липи беше тој што беше отпуштен од Интер на времето . . .
Сеа од што си очаен отиде на Куповите, ок, ајде, идеме, Мур : два лига купа во Англија, еден ФА куп, еден Супер Куп во Англија, еден Куп во Португалија и еден Супер Куп .

Индивидуални награди во неговата " голема '' тренерска кариера :

Oва горе го гледаш ? Ниеден друг тренер на планетава го немал во своите први 5 години менаџирање, ФАКТ .

Мурињо беше во голема кавга со Абрамович, не беше избркан поради лоши резултати и слично, а кога сме кај бркањата за лоши резултати, Липи беше тој што беше отпуштен од Интер на времето . . .
Сеа од што си очаен отиде на Куповите, ок, ајде, идеме, Мур : два лига купа во Англија, еден ФА куп, еден Супер Куп во Англија, еден Куп во Португалија и еден Супер Куп .

Индивидуални награди во неговата " голема '' тренерска кариера :

Oва горе го гледаш ? Ниеден друг тренер на планетава го немал во своите први 5 години менаџирање, ФАКТ .

а што од ова е со интер???????????

а што од ова е со интер???????????

па дрво на Интер е 1 година тренер. 1 титула за 1 година, мислам дека е солидно!!!!!

башка бр.1 во сериа А оваа година

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom