Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 31.026
- Поени од реакции
- 50.483
Чекај бе, ти знаеш ли јас на што алудирам, ај спореди го Занети со Зидан на пример, или Кака па и Ибра . Не може бе Занети да ти носи победи, да асистира и да донесе креативност и игра во една екипа, аман . Затоа споредбата не ви е на место .а шо вие не го сметате занети за алфа и омега во тимот????па кој ви е бе???Ибра да не е случајно.??????????
И шо толку сте запнале, сум рекол 100 пати, во моментов од оние достапни плејмејкери Диего ми е на прво место, второ Модрич . . . за трето немам размислувано . Али да го ставаме на ниво на Кака, Рибери, Иниеста, Кристијано Роналдо и остали тешко . А па да го сметаме за замена на еден играч ко Недвед, исто, тешко, таков уникат еднаш во 100 години гледате .
Искрено, мене повеќе ми е страв од останувањето на Недвед уште една година таму, него од тоа што Диего го земаа . . . ова најсериозно ти го зборам .
на Диего!!!!! Толку фама за еден играч!!!!!!! Пристапуваш со огромна доза на цинизам и ароганција за што??????????? за догодина пак 3 место??? толку зборење за Диего а следната сезона ќе ја заврши со 9 гола и 7 асистенции
!!!!! Али ако нека ти е!!!!! ќе праиме муабет догодина ова време да си го потврдам мислењево!!!!!
него мислев на тоа дека требаше јуве да падне во Сериа Б за да Интер земе некоја титула,изгледа на некого му било смачено да голта прав од Јуве и Милан