Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.993
- Поени од реакции
- 8.947
Признаен е голот, со тој гол, Интер поведе со 0-2, првиот го постигна Ибра . :smir:
ок јас напамет зборувам ок:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Признаен е голот, со тој гол, Интер поведе со 0-2, првиот го постигна Ибра . :smir:
ок јас напамет зборувам ок:smir:
Јас и мојата аматерска вештина на фотошоп
![]()
Зумирај го делот со стрелките, топката не ја допира гол линијата . :smir:
п.с. Уживај бе, Интер само им направи услуга на Рома во борбата за ЛШ . :wink:
Сеа глеав реклама на Telesport Romania, во петок во 19:00 по нивно, што би требало да е 18:00 по наше време, ќе ја има реприза Манчестер - Интер. Ако вреди може да се глеа и репризата и да се снима нормално.13 year old midfielder Boris Llouga, ајдеее
13 годишен. Ај ако не да им го шитнам ја синот што планирам за некоја година да го праам :pos2: Немора роден да е, вака збор ќе им дадам дека 10 пати боље од Бурдисо ке биде, за ефтино ќе им го даам 
Супер што Ѕидчето се враќаСеа глеав реклама на Telesport Romania, во петок во 19:00 по нивно, што би требало да е 18:00 по наше време, ќе ја има реприза Манчестер - Интер. Ако вреди може да се глеа и репризата и да се снима нормално.
13 year old midfielder Boris Llouga, ајдеее13 годишен. Ај ако не да им го шитнам ја синот што планирам за некоја година да го праам :pos2: Немора роден да е, вака збор ќе им дадам дека 10 пати боље од Бурдисо ке биде, за ефтино ќе им го даам
![]()

Шуќур. Имало господ![]()