Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ок јас напамет зборувам ок:smir:

Јас и мојата аматерска вештина на фотошоп

14uj0k9.jpg

Зумирај го делот со стрелките, топката не ја допира гол линијата . :smir:

п.с. Уживај бе, Интер само им направи услуга на Рома во борбата за ЛШ . :wink:

Јас и мојата аматерска вештина на фотошоп

14uj0k9.jpg

Зумирај го делот со стрелките, топката не ја допира гол линијата . :smir:

п.с. Уживај бе, Интер само им направи услуга на Рома во борбата за ЛШ . :wink:

да да се радувам на резултатот:smir: претходната година не беше така се радував на секој ваш кикс, ама оваа година Рома не е во конкуренција за титула па одлично ќе биде ако ја победите фиорентина наредното коло

Супер Марио повторно стрела како да сака нешто да му докаже на Мур за изоставувањата од тимот оно додуша и самиот си беше крив за таквата положба во која се наоѓање али сега момакот растур праве во топ форма е осеќам ќе се истуре во вторник против Манчестер со некој гол:wink:

Честитки :smir:

Ме израдува играва денес , Камбиасо изигра перфектно во текот на целиот натпревар , денес видовме дека Марио подобро се снајдува покрај Ибра.
Фиго беше вишок играч додека играше , а Станкота многу малку го гледав.За останатото немам забелешка . Цезар уште еднаш потврди дека е во добра форма , кога имаш онаков голман лесно е се .

Единствено што ме загрижи , беа повредите на Матераци и Бурдисо , а знаеме дека Самуел и Киву се повредени , се надевам ке склопиме одбрана за против Манчестер.

Честито победа нека ни се множат -следни на листата за стрелања МАН ЈУ.
се читаме утре со поголем пост сеа сум капнат уморен

Честитки за победата!
Голот беше регуларен, играта не беше лоша и на крај заслужена победа.

Жал ми е што немам воопшто време и не можам да бидам активен или барем да читам тоа што се случува на фан клубот... Многу ми недостига фан клуб Интер и кајгана форумот :)
Поз

Супер што Ѕидчето се враќа :) Сеа глеав реклама на Telesport Romania, во петок во 19:00 по нивно, што би требало да е 18:00 по наше време, ќе ја има реприза Манчестер - Интер. Ако вреди може да се глеа и репризата и да се снима нормално.

Уште едно котле у Интер
Линк
:tv:
13 year old midfielder Boris Llouga, ајдеее :) 13 годишен. Ај ако не да им го шитнам ја синот што планирам за некоја година да го праам :pos2: Немора роден да е, вака збор ќе им дадам дека 10 пати боље од Бурдисо ке биде, за ефтино ќе им го даам :)

Алоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо ооооооооооооооооооооооооооооооооооо

Супер што Ѕидчето се враќа :) Сеа глеав реклама на Telesport Romania, во петок во 19:00 по нивно, што би требало да е 18:00 по наше време, ќе ја има реприза Манчестер - Интер. Ако вреди може да се глеа и репризата и да се снима нормално.

13 year old midfielder Boris Llouga, ајдеее :) 13 годишен. Ај ако не да им го шитнам ја синот што планирам за некоја година да го праам :pos2: Немора роден да е, вака збор ќе им дадам дека 10 пати боље од Бурдисо ке биде, за ефтино ќе им го даам :)

дедо ми има 86 него да го пуштам да игра на местото на бурдисо барем ке се судри со некој и ке запре напад,за разлика од николче имењакот што е крајно невозможен...

се ближи среда полека полека се крева атмосферата пак ке има расправии по форумов, сакам да ве замолам да не правите многу глупости и без врска муабети и со тоа да го нервирате Syn кој е пренатрупан со работа(исто како господ на 5 ден од креирањето на светот).
оставете да си врвит работата а во среда вечер ке се слави!:helou:

Ќе видите едно два дена пред утакмицата како нашиов фан клуб ќе биде преплавен од навивачиве на Манчестер, карамбол.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom