_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Фала Богу за Бурдисо, ама за Матераци... Не сум баш сигурен.
Итака не игра уопште, исто се фаќа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фала Богу за Бурдисо, ама за Матераци... Не сум баш сигурен.
Одлична информација за нас, повредите на Матераци и Бурдисо доаѓаат во вистински момент . Зашто ? Интер ги има сигурните Самуел и Киву во одбраната, истите се константни, немаат никакви проблеми со повредите, поготово во последните 2 години така да можеме да уживаме во нивните настапи до крајот на сезоната, претходно наведените работи ме уверуваат дека нема да има и кај нив некаква повреда која би ги одалечила од терените.
Ке го додадеме и Ривас, кој дефакто изигра одлично против Јунајтед и Сампдорија во Купот .
Плус тука е и Камбијасо, супер се снаоѓа во одбраната, поготово во воздушните дуели, дуелите еден на еден и супер снаодливоста при офсајд стапиците. Тоа се карактеристики кои ги ужива играч кој игра како централен дефанзивец од почетокот на својата кариера, а Камби е деструктивен играч од средината . . . тоа доволно говори за неговиот вонсериски талент .
irony .
Ироничен бев другар .Овие двајца од одбранава Самуел и Чиву не се повредени? Или ова го кажуваш за наредната сезона.. ? Се опоравија толку брзо? Јас мислам лошо е што се повредија овие двајца, бидејки и овие другиве се повредени, а и да не се.. како што викаш ти тогаш ке мора да играат на сите натпревари до крајот, заедно со кордоба.. а тоа не е баш розова ситуација..
Одлична информација за нас, повредите на Матераци и Бурдисо доаѓаат во вистински момент . Зашто ? Интер ги има сигурните Самуел и Киву во одбраната, истите се константни, немаат никакви проблеми со повредите, поготово во последните 2 години така да можеме да уживаме во нивните настапи до крајот на сезоната, претходно наведените работи ме уверуваат дека нема да има и кај нив некаква повреда која би ги одалечила од терените.
Ке го додадеме и Ривас, кој дефакто изигра одлично против Јунајтед и Сампдорија во Купот .
Плус тука е и Камбијасо, супер се снаоѓа во одбраната, поготово во воздушните дуели, дуелите еден на еден и супер снаодливоста при офсајд стапиците. Тоа се карактеристики кои ги ужива играч кој игра како централен дефанзивец од почетокот на својата кариера, а Камби е деструктивен играч од средината . . . тоа доволно говори за неговиот вонсериски талент .
irony .
Мурињо го стави во игра Ривас, а ти не веруваш за Матераци? Па можеби е лош, можеби провоцира, можеби знае да направи црвен, али понекогаш во вакви утакмици може да биде клучен.. како финалето на светското првенство.. може да даде гол со глава.. ова она.. А Мурињо.. тој е невозможен.. може да почне и со Камбиасо..
три-четири работи.ja ne znam zosto se tolku protiv povredite na burdisso i materazzi bidejki tie ni se edinstvena alternativa vo zadna linija vo momentov.Site veke znaat za povredite na chivu i samuel no moja zabeleska e povredata na samuel e takticka zamisla na murinjo so cel mancester da vlezat prekomotno na natprevarot znaejki deka inter ima oslabnata odbrana.Spored najnovite informacii se veli deka samuel ke bide fit za man.unt. i deka inter povtorno ke odigra utakmica vo koja nema da napaga znaci ke go brani svojot gol 90+30 minuti i ke ja ceka svojata sansa od penali sto bi bilo mnogu logicno ako se zeme faktot od odigranata utakmica vo milano inter ne pokaza nikakva igra na sredinata, a pogotovo vo napadot.Bi rekol deka viera ke bide toj sto ke odigra vo sredinata no spored toa sto jas go vidov na utakmicata so samdorija odigra edna katastrofalna partija.Edinstvena svetla tocka e vrakanjeto na baloteli spored koj jas mislam deka treba da go zameni adrijano vo napadot(site znaeme kako odigra adrijano predhodnata utakmica odlicno odigra tehnicki i poziciono no fakt e deka ne upati nitu eden udar vo ramkite na golot na van der sar)Faktot deka mancester nema poraz recisi cela godina na old traford a moze i poveke edinstveno mozam da kazam deka gospod neka ni e napomos i dolkolku izgubime da bide toa eden gol razlika.Mozebi ke recete deka ima ogromno pesimisticko raspolozenie no delata na mancester si kazuvaat sami i nikoj ne moze da me ubedi deka e obratno.Jas bi bil najsreken na svetot dokolku gresam i deka inter ke me zaprepasti pozitivno so svojata igra na old traford.Za tie sto ste ogromni fanatici na inter i deka navivate do ludilo nemojte da go zemete ishodot na natprevarot na srce bidejki loso ke vi se pisuva koga stanuva zbor za tie sto imate tenki nervi zatoa pred pocetokot na derbito ke ve molam site tie sto imate vredni predmeti kako vazni,skapi porcelani i takanatamu da gi stavite na sigurno mesto bidejki ke ja barate vinata vo niv i ke si imate imate golem problem so vasite roditeli.Znaci pomalku nerviranje i ke ve molam nervozata isturete ja boserska vreka ili na vasiot brat dokolku go imate:pos2: