Џенаро Гатузо
Pippo per Sempre
- Член од
- 3 јануари 2008
- Мислења
- 2.797
- Поени од реакции
- 38
Ги имал од увек ваквите голови Креспо маме му ебам 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако ја имав среќата која ја има Мурињо на фудбалскиот терен сега ке бев на карибите славејќи го штотуку добиеното ливче на лото во вредност од 30 милиони евра.![]()
You are on.... Ja vikam X (cisto kolku da bide sportski).... Nosis avatar od Bistra ako ispadne po moe....
Ako tepa Inter 1-0 moja pobeda pak :smir:
Ако ја имав среќата која ја има Мурињо на фудбалскиот терен сега ке бев на карибите славејќи го штотуку добиеното ливче на лото во вредност од 30 милиони евра.![]()
Игравме многу подобро за разлика од првиот дел, но имавме многу среќа да извлечеме бод. Рома комплетно не надигра и можеби заслужи повеќе но тоа е фудбалот...
Кажав преска не сакам сега да ве читам за тоа дека максвел не го бидува.. знаеме нашиот среден ред не можи со одбранбени фудбалери кажано е.. не мора да повторувате.. сепак.. со огледам како се одвиваше утакмицата треба да бидеме задоволни со 3-3!! Гледавме убава утакмица, самодовербата кај Балотели е подигната.. исто кај Креспо.. можеби ке ни треба неговиот гол со глава на Олд Трафорд.. којзнае.. сега наредна ни е со Сампдориа во среда.. да се надеваме на поволен резултат.. полуфинале од купот играме..