Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еве го големиот аргентински ас на фудбалската игра Хернан Креспо!

Хехе на станкович не му се гледаше ја наведнал главата,си знае дека мурињо ќе го утепа после во соблекувална:pos2:

Ако ја имав среќата која ја има Мурињо на фудбалскиот терен сега ке бев на карибите славејќи го штотуку добиеното ливче на лото во вредност од 30 милиони евра. :)

Игравме многу подобро за разлика од првиот дел, но имавме многу среќа да извлечеме бод. Рома комплетно не надигра и можеби заслужи повеќе но тоа е фудбалот...

1.Ни треба дефанзивец ОЧАЈНО.
2.Маикон денес не покажа ни 1% од тоа што го знае.
3.Како и што било .. единствената разлика што Интер го прави посилен тим од другите е ИБРА!! Ибра денес не играше.
4.Мурињо уште еднаш покажа дека е голем тренер и се извади од длабоките гомна во кои што беше влезен.
5.Станкович треба да се продаде .... не е веќе тоа што беше ... а Сантон е ЗВЕРИШТЕ!!!!

My 2cents

Ако ја имав среќата која ја има Мурињо на фудбалскиот терен сега ке бев на карибите славејќи го штотуку добиеното ливче на лото во вредност од 30 милиони евра. :)

Добра шала... Ај летај пеперутки од темава сеа!

Кажав преска не сакам сега да ве читам за тоа дека максвел не го бидува.. знаеме нашиот среден ред не можи со одбранбени фудбалери кажано е.. не мора да повторувате.. сепак.. со огледам како се одвиваше утакмицата треба да бидеме задоволни со 3-3!! Гледавме убава утакмица, самодовербата кај Балотели е подигната.. исто кај Креспо.. можеби ке ни треба неговиот гол со глава на Олд Трафорд.. којзнае.. сега наредна ни е со Сампдориа во среда.. да се надеваме на поволен резултат.. полуфинале од купот играме..

You are on.... Ja vikam X (cisto kolku da bide sportski).... Nosis avatar od Bistra ako ispadne po moe....

Ako tepa Inter 1-0 moja pobeda pak :smir:

Молам вашиот член да си го смени аватарот како што е наведено во договорот:smir::smir:

Леле пацерине ни скинаа два бода. Незнам што го натерало Мурињо да калкулира со составот без везе кога има доста време за дуелот со Манчестер. Камбијасо централен, Занети целосно отсечен, Виера дрво, Фиго во цела утакмица само едно нешто добро направи, асистенцијата за гол, другото везе немаше, Мурињо комотно можеше мене да ме стави 100% појако ќе изиграв од старецов. Балотели докажа дека е голем талент, секоја чест, дефинитивно најдобрата утакмица во дресот на Интер, браво за него. Значи мојот заклучок е дека да си игравме со комплетен состав без калкулации, еве Ибра само да се одмараше, 10 гола ќе им закачевме, а исто Камбијасо многу не зезна кога го примивме третиот гол, да не го дадеше Бриги сакатурата третиот гол за Рома, ќе земевме победа, ама и вака е ок со оглед на составот со кој излеговме на терен. Значи, на јуБе му бегаме 7, а на Милан 12. Тољку.

Дено аманте бе, толку ли патите од тој проклет Мурињо. Каква среќа имавме жити се, ццц

Игравме многу подобро за разлика од првиот дел, но имавме многу среќа да извлечеме бод. Рома комплетно не надигра и можеби заслужи повеќе но тоа е фудбалот...

Ми звучиш ко коментаторон на Телма :pos2:
Незнам кој му дал работа :tapp:

Прво полувреме тапа , второ се подобривме , Виеира голема грешка ке мојвме да тепаме , Фиго освен да нафрли друго незнае неможе да трча , а фудбал се игра со трчање , прв натпревар да изиграме без Ибра ..
Се на се задоволен од резултатот :smir:

Заради средниот ред примивте 3 гола не поради одбраната Станкович и Виера катастрофални Нападот просечен со Адриано:tapp:
Покажавте слабост без Ибра тоа не чини посебно со оглед дека им гостувате на Манчестер и таму ако го затворат на Ибра тешко ќе ви биде ама има време за таму ќе ги разбуди малце Мурињо,посебно после утакмицава:nenene:

Кажав преска не сакам сега да ве читам за тоа дека максвел не го бидува.. знаеме нашиот среден ред не можи со одбранбени фудбалери кажано е.. не мора да повторувате.. сепак.. со огледам како се одвиваше утакмицата треба да бидеме задоволни со 3-3!! Гледавме убава утакмица, самодовербата кај Балотели е подигната.. исто кај Креспо.. можеби ке ни треба неговиот гол со глава на Олд Трафорд.. којзнае.. сега наредна ни е со Сампдориа во среда.. да се надеваме на поволен резултат.. полуфинале од купот играме..

Штета што не е на список за ЛШ. Баш му одеше на Олд Трафорд. Кога и што влезе, кога и што ја собра пајажината :pos2:

п.с. По малку натпреваров ми личеше на пријателски, незнам зошто? :uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom