Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не бе, правилото е јасно, значи, ке мора да има 6 играчи кои настапуваат за селекцијата на Италија во прв тим . Занети, Кордоба имаат италијански пасош, али не настапуваат за селекцијата на Италија :D . Не верувам дека ова правило ке биде донесено, иако, младинската академија на Интер е една од најдобрите во Италија во последниве неколку години, тука покрај Сантон и Балотели се и Болцони, Дестро, тие до 2010 сигурно ке дебитираат во црно - синиот дрес . Али фрката е на пример, ако се повреди некој италијанец а е клучен за тимот . . . абе има премногу нелогичности во овој предлог кој освен деструктивност и ништење на првенствата, друго и не може да донесе .
Луѓе на нероден петко капа му кроиме:pos2:
додека не видам на вестите не верувам!
недела 20.30 Интер-Рома е тоа што се важи а овие правила што на платини и на блатер им се јавуат на сон како ангели не се важни ама ич!:smir:

Не бе другар Syn не се нервирај,Интер ќе победи на Олд Трафорд слушај ме.Манчестер играше многу добро(Камбиасо и Занети)најдобри беа.Па,ако сум во право дајте ми некој бод репутација.:toe:

Интер-Рома1 со минимум 2-3 гола во мрежата на Рома

Сака некој кладба ? ПП ... Ионака ми се мења аватаров ^^

Глеам Милан - Вердер , со Јанко шо јадит бурек , и Вердер прво игра напагачки ама Милан му стеви 2 гола , така ке треба и ние во О.Т да играме , Ман да напаѓа а ние голови да даваме:smir::toe:

едит: Диего цела игра им ја држи , само колку е квалитетен на наговата позиција , ке мора да го купиме ...

софгаѓаниве наши ги гледав.ги цапна ДИЕГО.само што негираја агентиве дека ќе имало средби со некој од клубовиве(јуве и интер)

п.с социјалава испаднаја и од УЕФА:tapp::tapp:

сограѓаниве**

Диего е класа играч, сосема зрел за лига поквалитетна од германската! Се надевам Морати нема да жали пари на него... Диего позади Ибрахимович... ајде да не навлагам многу, ќе ми се слоши... :)

Интер-Рома1 со минимум 2-3 гола во мрежата на Рома

Сака некој кладба ? ПП ... Ионака ми се мења аватаров ^^

You are on.... Ja vikam X (cisto kolku da bide sportski).... Nosis avatar od Bistra ako ispadne po moe....

Ako tepa Inter 1-0 moja pobeda pak :smir:

Само управата наша да го гледаше натпреварот на Милан, не за да видат какви дрва ни се соседите тука да го видат Диего. Ауууууууу плаче за играње во Интер. Како ќе се вклопи во тактиката на Мурињоооооо

Само управата наша да го гледаше натпреварот на Милан, не за да видат какви дрва ни се соседите тука да го видат Диего. Ауууууууу плаче за играње во Интер. Како ќе се вклопи во тактиката на Мурињоооооо
Потполно се согласувам со тебе , уште вечерва треба да преговараат , 25 милиончиња нека фрлат нема да се узалут:smir:

Потполно се согласувам со тебе , уште вечерва треба да преговараат , 25 милиончиња нека фрлат нема да се узалут:smir:
e треба ама незнам зошто ова е веќе петта сезона која немаме плејмејкер последен беше Верон.
поздрав до сите интеристи со клипов

п.с. заработката од влезниците на сан сиро за мечот интер-ман ју е 3550000 €

113975-360.jpg
113974-360.jpg
113983.jpg
113980.jpg
113973.jpg
113972.jpg
113947.jpg

113935.jpg
113939.jpg
113940.jpg
113942.jpg

Part-3750-113924.jpg

Кул клипче Адриано. Се мислам дали може во еден клип да се соберат сите атрактивни голови на Ибра, јас имам дури заборавено некои од нив, клипов ме потсети на некои :)
Инаку собраниве пари лудница, можат некој играч да набават само од карти хехе

Дечки слабо стојам со слободно време и можеби ова поминало некоја страна наназад, ама информацијава морам да ја пастирам па макар била и од трач.ком:

Juventus And Inter To Fight For Lazio's Goran Pandev - Report

The two giants are ready to rumble for Pandev, who could leave his club in the summer if he doesn't get a new deal...

26 Feb 2009 13:25:48

39870_news.jpg

Players

• Goran Pandev

Juventus and Inter will be fighting for Lazio's Goran Pandev as well as the Scudetto this season, as the Macedonian international has not signed a new deal at the Olimpico.

Pandev's current contract will expire in June 2010 and he could be free to find himself another club as soon as January. Lazio want him to stay, but the Rome-based club have not moved in to secure the striker's services for the future.

The Bianconcelesti have been distracted by negotiations with Arab club Al-Sadd over the Mauro Zarate deal, and they seem to have neglected Pandev.

Events at Formello have led Sportmediaset.it to believe that both Juventus and Inter will fight their own transfer derby for the prolific striker.

Reports suggest the Italian giants are making enquiries regarding the striker's availability and negotiations could take off in the summer. Aquilotti president Claudio Lotito has always stated his stance over the club's top players, but with no new deal forthcoming, Pandev could be tempted by offers from Juve and Inter.

Champions League football could also be a key factor in the possible move as Lazio are unlikely to qualify for Europe's elite club competition this term.

Salvatore Landolina, Goal.com

Рома има многу победи по ред и може да си дозволи и пораз.Мислам дека Рома ќе се посвети обие денови на ЛШ,овен тоа на домашен терен Интер е немилосрден ви Сериа А.

имењакот Nicola Rizzoli е судија за во недела!
4 пат ке ни суди сезонава!
претходни средби со него како судија се:
РОма-интер 0-4
интер-јувентус 1-0
аталанта-интер 3-1

Откако е дојден Мурињо во Интер, Спалети има кошмари. Сезонава Интер ја надигра Рома на многу фронтови, почнувајќи од Суперкупот, лигата (0-4 во Рим) и купот на Италија... Се надевам дека во недела ќе си продолжи трендот, ко што си е редот нели :)
Во другиве фан клубови се откажаа од титула... комедии :)
А кога ќе ми текне дека на Милан уште УЕФА трофеј им фалел... Ајде, наредна година :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom