Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
мунтари зошто го купивме ??!?!? во одбранава просечен е ама во нападов поубаво од него ке изиграм.вчера со манчестер сите центаршутеви над гол беа:kesa:
читај ..... стварно фалеа кросеви по таа лева страна вчера а ги немаше ни од мунтари ни од сантон
Јас мислам дека Манчини треба да добива повеке минутажа на таа страна а мунтари да игра централно повлечено....![]()
Абе види, Мунтари имаше бајаги свои моменти сезонава, даде гол со Јуве, даде гол со Рома во Супер Купот, даде гол со Наполи, имаше неколку асистенции од кои дел од нив во дерби средби ( гости со Рома, Лацио ), али ДА, непотребен трансфер зашто овој тим има таков играч, Камбијасо . Но со оглед дека Виеира нема да остане и наредната сезона тука, добро е да се има Мунтари во тимот иако мислам дека од наредната сезона почесто ке го гледаме на клупата, сепак, парите дадени за него сезонава се исплатеа, за разлика од оние кои беа дадени за Кварезма или Мансини на пример .мунтари зошто го купивме ??!?!? во одбранава просечен е ама во нападов поубаво од него ке изиграм.вчера со манчестер сите центаршутеви над гол беа:kesa:
... лампард на местото на станкович ,а станко да се врати на позиција од мунтари:smir:
Еден гледач извика: "Платини ти си исто лајно како Јувентус" !!
Што му фалеше на Сантон во вторникот бе ? алоо .. Боље изигра него 90% од одбраната на Интер!!
Не видов ниту една грешка на Сантон во цела утакмица , добро играше во дефанзива , еднаш добро му ја одзеде топката на РоналдоЛампард?
Добро бе до кога ке се слушаат вакви ствари...
Добро е го зедовме , да го купевме , вака така - на крај дупка....
Па дупка бе брат, како да не е...
од 25 кола , колку изиграл Мунтари , Мансини , Кварезма??
Кварезма е грев што го дадовме...барем според мене.
Точно дека не се покажа како што треба , али кој ке се покаже со мала минутажа?
Сите се пишманат што дошле во интер токму поради таа работа, дека не ја добиваат минутажата која ја заслужуваат...
Мурињо изјавува дека доколку Балотели даде се од себе на тренинг , ке стане најдобар во светот - и остали срања а игра , у пичку матер.
Максвел кај е?
Не ми е јасно како можеше да го стави Ривас и Сантон...
САНТОН 18 годишен со какво искуство против Манчестер?
Се надевам дека ке смени нешто овој пат, и дека ке одиме понатаму
Точно е дека немаше ниту еден центар шут , ама и не изигра лошо .Тоа е моментот, одбраната, али сеа ако ти го постави некој прашањето, колку кросеви и центар шутеви имаше ? Тоа фали по таа лева страна, додади го тука и Мунтари, едностанво немаа никаков удел во играта од нападот, Маикон беше покриен и од страните воопшто не се ни напаѓаше . Затоа пологично е Максвел да игра лево, далеку поопасен е во нападот, а и избалансиран играч е, не е лош во одбраната, сезонава само со Аталанта изигра слабо, али кој па изигра добро на тој меч .![]()
Чим немаш ти верба во својот клуб , не си навивач на истиот .abe luge sto se nervirate za djabe angliskiot fudbal e mnogu pobrz i podinamicen za razlika od italijanskiot taka da mancester spored mene izigra perfektno na levata strana kade evra odlicno se snaoga i e eden od najdobrite fudbaleri na taa pozicija.Potoa da dodadam deka sredniot red na mancester mosne uspesno prakase topki vo shesnaesterec moram da go go spomnam i gigs koj si sozdade dve 100% sansi za gol.Iako kako navivac na inter ne mislam deka nasata ekipa ke se plasira bidejki ne sme uste zreli da odigrame golem natprevar osobeno koga stanuva zbor mancester.Taka da taktikata na murinjo e nefunkcionalna i milsam deka imavme ogromna sreka minatiot natprevar.Moja zabeleska e golemata nepovrzanost na sredniot red so napagjacite bidejki nemoze muntari da isprati centarsut i se odnesuva kako da ne znae da igra fudbal (treba da se ima malce tehnika a ne samo da se trca)Maikon sto go falevte nikade go nemase ovaa utakmica golema sramota taka da gospod neka ni e napomos narednata utakmica bidejki sum 100% siguren deka ke primime najmalce 2 gola taka da nema sto da barame ponatamu tolku moznosta i kapacitetot![]()