Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
подобро лука тони отколку давид суазо, тони може да удри со глава, суазо буквално ништо не може. неќна со ливорно како мува без глава беше. а и тони ако иде скоро без пари ке дојде, подобро на клупа да седи да имаме човек плус отколку да немаме ич.

А бе се е во ред, ама не можам да го сватам концептот на замена, нели треба да се бара играч со слични карактеристики?

А Лука Тони и Ето:

tall-and-short-t11509.jpg

не ми делуваат баш слично... :)

Од Арнаутович толку не го сака Мурињо а Лука Тони не ни треба зошто ги пуштија Круз и Креспо ако го земат Тони.На Интер не им треба дрво кое има 5 метра радиус на движеќе и играч кој не знае две додавања да сврзе.Ако не Пандев некој како него играч кој знае и зад и напаѓач да изигра.

А тоа за изјавата на адвокаот тоа е на Лацио незадоволен вели се било нерегуларно а на Пандев вели дека ако се суди чесно тие ќе добијат и е оптимис за пресудата.
http://www.corrieredellosport.it/Notizie/Calcio/91010/Legale+Pandev:+«Convinti+delle+nostre+ragioni»

А бе се е во ред, ама не можам да го сватам концептот на замена, нели треба да се бара играч со слични карактеристики?

А Лука Тони и Ето:

не ми делуваат баш слично... :)

одкаде испадна дека бараме сличен на Ето?
неќна син викаше дека бараме робусен напаѓач како дрогба што знае да удри со глава и да се загради во шеснаесетник.

добро како и да е, рано е да се коментира, покрај тоа што весниците 90% лажат и ние малце фантазии си додаваме, оставам на мурињо. летово направи феноменални трансфери, ако зимово купува некого сигурно ке биде нешто добро.

Ако го земеме Лука Тони да си знаете со него оди и едно столче,од оние старинските на клацкање што се,пошо помрзлив играч од него немам видено,лења пита што се вика е,чека се на готово и само да ја подбутне топката во гол.Ето помага и на средниот ред,се врака назад секој напад...па така да кажувам од старт Тони или некој како не ни треба,боље Алибец да се земе од младински погон или пак Мартин Палермо и ајт со здравје :)

Па со оглед на тоа дека некој треба да го менува Ето во Јануари, ваљда бараме некој кој може да игра слично како него. Инаку треба да ја менуваме и играта. Од јуни нека бараат што сакаат. Сега за сега, јас мислам дека не ни треба таков. Имаме играчи од одбраната кои го работат тоа од прекини (Кордоба, Лусио). Додека играта во нападот ни се базира на ниски топки во празно кон Милито и Ето.

Патем, треба да има некој да ја удри со глава, но треба да има и некој да му ја нафрли. Ние имаме вкупно 0 корисни центаршутеви од левата страна а од десно доаѓа по нешто кога Маикон има добар ден или Балотели игра како трет шпиц. Во секој случај премалку е и повеќе ми се допаѓа кога овие двајца тргнуваат како трактори до крај со топката.

P.S.
Тривелите на Рики не ги бројам, и онака се неупотребливи.

Снајдер со тифозите на Curva Nord

подобро алибец отколку арна :)

Рано е за Алибец. Другата година можеби.

Инаку Арнаутович беше најавуван како новиот Ибра, но не видовме ниту една официјална минута од него. Ако се цели на напаѓач го имаме него, но Пандев е далеку покорисен од него бидејки игра на повеќе позиции.

Кога би бирал од Тони и Арна, вториов ми е многу попримамлив него ли Тони.

Ако дојде Тони го имаме она што го имаат Милан. ИНЗАЃИ! :tapp:

Играчите се споредуваат по квалитетите и способностите што ги поседуваат,а тимовите по тоа што освоиле.Тимовите освојуваат а не играчите.:tapp:А за тоа кој дал најмногу гола имаш награда ЗЛАТНА КОПАЧКА,а ова е за ЗЛАТНА ТОПКА.

Tолку многу глупости кажано во толку мал пост...ц ц ц ц..
Ако тоа погоре што го набројав не е битно за FIFA World Player of The Year ондак незнам дали постои нешто што е битно за да се освои таа награда. Ајде догодина наградата повторно ќе му ја дадеме на Канаваро.:pos2:
И префрли се кај мене на профил за дискусија, ако воопшто е вредно да се дискутира со тебе, а и да не ги умараме луѓето овде непотребно.

Tолку многу глупости кажано во толку мал пост...ц ц ц ц..
Ако тоа погоре што го набројав не е битно за FIFA World Player of The Year ондак незнам дали постои нешто што е битно за да се освои таа награда. Ајде догодина наградата повторно ќе му ја дадеме на Канаваро.:pos2:
И префрли се кај мене на профил за дискусија, ако воопшто е вредно да се дискутира со тебе, а и да не ги умараме луѓето овде непотребно.

Мерење ташаци на друго место,не тука !!

Фала на разбирањето :pipi:

Поздрав Интераши се надевам дека долго ке се дружиме и ќе прославуваме уште многу титули:helou::helou:

Поздрав Интераши се надевам дека долго ке се дружиме и ќе прославуваме уште многу титули:helou::helou:

Поздрав и до тебе. :smir:

Иначе Пандев може утре сабајле да стане слободен играч. Потоа се зависи од желбата за жалба на Лотито, доколку пресудата биде на страна на Пандев.

ПоздраФ и уживај си овде , на право место си за прославување титули :):) :toe::toe::toe::toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom