Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Здраво и поздрав до сите фанови на Интер,се надевам ке ме прифатите во фан клубов нормално новопечен член сум :smir: бтв ве пратам долго време така да во тек сум со настаниве и нормално утре очекувам убедлива победа... Forza Inter :smir:

Здраво и поздрав до сите фанови на Интер,се надевам ке ме прифатите во фан клубов нормално новопечен член сум :smir: бтв ве пратам долго време така да во тек сум со настаниве и нормално утре очекувам убедлива победа... Forza Inter :smir:

Добредојде, не се секирај, сите интераши се добредојдени тука!
за старт прочитај една нова вест, директно од фурната испадната.
Кандрева и Џеко на радарот кај Мурињо

Ја прочитав статијата и некако не ми се верува во ова, но сепак не е невозможно. Милито иако игра фантастично веќе е во поодминати години, ете се слагам и со тоа околу Снајдер, а веќе од поодамна се зборува дека Интер се интересира за Агуеро.

Со Кун ќе имаме страшна навална линија иако и сега нападот функционира одлично, ех тој играч за врска, проклетство ни е, таман зедовме играч, се вклопи страшно добро, ама ете се повредува често, се надевам дека нема да е така во иднина зошто сметам дека Снајдер е одличен играч.

Поздрав и до тебе, се разбира дека ќе те прифатиме :). Така па многу успеси заедно да славиме тука.

^ Морати мислам дека свати дека доколку нема играчи од светска класа нема и поголем успех во Европа. Мора да има некоја трансфер бомба како во времето на Роналдо, Виери, Креспо... Агуеро мислам дека ке ги задоволи вкусовите и на Мурињо и на сите фанови воопшто.

Таа позиција на Снајдер полека но сигурно скоро сите свакаат дека е една од најзнајните алки во играта на сите италјански тимови. Јуве со Диего ја пополнија, Милан со Роналдињо се повторно во игра и ние со Снајдер сме многу поконкретни но повредите прават Интер да бара алтернатива кога ке биде повреден. Пандев и Агуеро можат да играат на таа позиција а и на секоја друга во нападот. Дали крило дали истурен напагач. Добро е што се гледа на поголеми трансфер зафати а не само на играчи кои се докажани во Сериа А. Агуеро е несомнено потенцијал кој ке не крене на уште повисоко ниво.

Кандрева и Џеко на радарот кај Мурињо [/quote]

Моментално потребен е само Кандрева да го засили средниот ред со оглед на тоа што некој играчи потфрлија во средината оваа година а и неговото доаѓање е реално додека пак ова со Џеко мислам дека се само безначајни шпекулации а и незнам баш колку ни е потребен доколку дојде Пандев и еве случајно го потпишат Агуеро

Кандрева и Џеко на радарот кај Мурињо
Моментално потребен е само Кандрева да го засили средниот ред со оглед на тоа што некој играчи потфрлија во средината оваа година а и неговото доаѓање е реално додека пак ова со Џеко мислам дека се само безначајни шпекулации а и незнам баш колку ни е потребен доколку дојде Пандев и еве случајно го потпишат Агуеро
никогаш доста од напаѓачи! плус ако дојдат пандев,агуеро и џеко тогаш Балотели е нов играч на Арсенал!
како и да е, за џеко поголеми се шансите да дојде, од инатот на морати ке го земеме, види пример суазо :)

Добредојде!!!

Ја искрено не би играл така да го донесам Џеко а да го шитнам Балотели нема шанса зошто кај и да е ке блесне без разлика каков му е карактерот а во врска со инаетот на Морати да не се заебе пак како со Суазо јес да е Џеко докажан напаѓач...:toe:

Бреј па и вие одма му појаснувате дека грешел. Дајте да разбиеме монотоност, тој нема со кого да прави муабет во Фан клуб Рома ради немање на кворум, а ние до утрешниот дуел се досадуваме. Добредојден е секој нов Тенк/Љубе/итн :)

хехе да да точно во мал број сме... па затоа правам муабет со вас, ма да за разлика од Тенк и Љубе имам право во тоа што го говорам, ти колку сакаш мисли дека грешам:toe:

Интер имале план Б ако не го земале Пандев Лука Тони кој може да стане и план А.
Значи овој играч го нејќев и кога даде 30 гола и Интер го сакаше таква флегма не ни треба во нападот сега без пари е и Интер заинтересирани.Балотели,Арнаутович и Алибец се во подобра форма од него и подобро тие да менуваат Ето во напад флегмата не ни треба а во јануари или Пандев или подобро никој.Пандев може да ги менува и Ето и Снајдер а овој е чист стуб во нападот не мрда.
За во Јуни може да се размислува за Агуеро.
Ако го донеста Тони значи Интер немат никаква стратегија во клубот.

На Интер му требат креативци како Агуеро,Пандев,Хамсик а не дрва што не знаат две додавања да размент што ќе променеше на пример Тони ако играше со Барса ништо полошо ќе беше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom