- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаха, мора да го прочитате постот на ИОсоноИНТЕРИСТА на тема Најкајганџии! Марли, Љубе Бонера :pos2::pos2::pos2:
http://forum.kajgana.com/showpost.php?p=3147278&postcount=79
А бе оф-топик е! Ама го фалев Syn таму нема да брише :pos2:
Здраво и поздрав до сите фанови на Интер,се надевам ке ме прифатите во фан клубов нормално новопечен член сум :smir: бтв ве пратам долго време така да во тек сум со настаниве и нормално утре очекувам убедлива победа... Forza Inter :smir:
Здраво и поздрав до сите фанови на Интер,се надевам ке ме прифатите во фан клубов нормално новопечен член сум :smir: бтв ве пратам долго време така да во тек сум со настаниве и нормално утре очекувам убедлива победа... Forza Inter :smir:
никогаш доста од напаѓачи! плус ако дојдат пандев,агуеро и џеко тогаш Балотели е нов играч на Арсенал!Кандрева и Џеко на радарот кај Мурињо
Моментално потребен е само Кандрева да го засили средниот ред со оглед на тоа што некој играчи потфрлија во средината оваа година а и неговото доаѓање е реално додека пак ова со Џеко мислам дека се само безначајни шпекулации а и незнам баш колку ни е потребен доколку дојде Пандев и еве случајно го потпишат Агуеро
Бреј па и вие одма му појаснувате дека грешел. Дајте да разбиеме монотоност, тој нема со кого да прави муабет во Фан клуб Рома ради немање на кворум, а ние до утрешниот дуел се досадуваме. Добредојден е секој нов Тенк/Љубе/итн![]()