Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Интер не заслужи да победа...срамота за Самуел Ето...како уиспеа да промаши...
Сомнителен пенал за Интер, а недосуден за Фиорентина кога Џилардино погоди статива.
Требаше нерешено да заврши.
П.С ФОРЦА ИНТЕР !
Шо трескаш сеа а ? :)

5 100% шанси, сомнителнo поништен гол по обострано влечење, ЧИСТ пенал, не заебавај жити све, Фиорентина на 10 мин до крај ја имаа единствената шанса на мечот која нормално за Интер дојде по голема грешка во одбраната и толку, финито, ПЛУС 8 !!!!!! :vozbud:

Ајдеееееееееее -8 Бррррррррр :pipi:

Не не :)

БРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРр

Мене ме плаши Ето да не ја фати болеста на Кварезма по овој натпевар.А Кварезма жив малер изигра најдобар натпревар од кога е дојден и се повреди.Милито само потврди дека е шампион.

eight4.gif

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Ohoho + 8

Шо трескаш сеа а ? :)

5 100% шанси, сомнителнО поништен гол по обострано влечење, ЧИСТ пенал, не заебавај жити све, Фиорентина на 10 мин до крај ја имаа единствената шанса на мечот која нормално за Интер дојде по голема грешка во одбраната и толку, финито, ПЛУС 8 !!!!!! :vozbud:

Многу порегуларен беше голот на Самуел, него пеналот.
Но правдата дојде на место...поништен чист гол на Самуел, а досуден сомнителен пенал за Милито.
Јас само реално го преставувам тоа што го гледав, можеби грешам.

Но колку мило мие кога ги читам овие во Фан клубот на ЈУБЕ како кинаат нерви, пцујат по нивните така наречени звезди...УБАЈНИ.

Специјална прогноза од Торино...температурата се спушти на -8 и жителите на тоа село почнуваат да облекуваат по три јакни и да ставаат греачи во нив за да се стоплат :tv:

Не знам за вас ама мене срце ми се напуни,башка гол од пенал во 85 минута,нека цицаат сега Јубенташите :vozbud:

А бе Ето да си ебеш мајката, тоа ли се промашува?! Дали ми се чини или ето во Интер досега постигна само еден гол - оној ефектниот против Парма?

Добар натрпевар денес, а најмногу се радувам на Кварезма. Отсекогаш го сакав играчов, ама не го гледав многу да игра за Интер. Да се надеваме дека сега таа ситуација ќе се промени! Некако дечкото ме потсеќа на Адриано!

Самуел и Лусио се дозволиа многу луксуз кога го пуштиа Џилардино, ама ај тоа е!

Најмногу ме загрижува како Ето можеше да промаши таков зицер. Како??? Па Ривас да беше тоа ќе го погодеше(ама во нашата мрежа:pos2:). А да не зборувам да беше Виера што ќе беше......:tv:

А бе го чувствувате и вие студот или пак јас настинувам?!?

+8, брао, брао. Шала на страна, оваа утакмица доминиравме, имавме неколку зицера кои ги промашивме, Ето зезна страшно во последниот :/

Како што реков, само да продолжиме со таква игра и ги имаме осигурано трите бода, така и испадна.

П.С. Имавме прилика да го видиме Мур со нова мокра фризура, многу ретардирано делуваше. Плус на крај покажа нешто со рацете, нешто слично како Пато што прави кога дава голови :)

П.П.С. Ибракадабра: Од денес па натака, со секој купен билет, навивачите на Јубе ќе добиваат подарок:

STR8edtOxygen.jpg

:)

Прво браво за хозе што го стави кварезма затоа што дечкото ВАКОВ ни треба многу . само да продолжи да дава се од себе и да се надеваме дека повредата не е сериозна.

А на комшииве ладно да не им е имам вишок кебиња ќе им дадам на е проблем

Многу порегуларен беше голот на Самуел, него пеналот.
Но правдата дојде на место...поништен чист гол на Самуел, а досуден сомнителен пенал за Милито.
Јас само реално го преставувам тоа што го гледав, можеби грешам.

Но колку мило мие кога ги читам овие во Фан клубот на ЈУБЕ како кинаат нерви, пцујат по нивните така наречени звезди...УБАЈНИ.
Имаше контакт Думане, го повлече со себе со удар во ногата, автоматски фаул и пенал . :toe:

Ама да кажеш незаслужено по толку многу 1000% шанси плус сомнително поништен гол без ниедна шанса за Фиорентина до 80та минута е глупо .

А за нивната шанса, леле оној Самуел еј, ТРИ меча по ред во Серија А прави грешка по која противниците имаат еден на еден шанси, прво со Рома по погрешната процена за офсајд стапица, иста грешка прави и со Болоња и еве денес пак глупо го проценува Џила .

Ама не е битно бе, повеќе од потребна победа, живци искинав, кога видов што Се не влезе бев убеден дека Интер до крај освен на шашма друг начин за гол да постигне немаше и многу мали шанси им давав за победа и триумф . Ама . . . .grazie Comoto !!! По сурат му се глеа дека е глуп ко офца .

хехе ставајте 7-ци зошто Милан ќе тепа вечер бидејќи го играв сингл

иначе честитки за победата

Победа во стилот на Интер. Мора да биде неизвесно до последен момент :)

Колку што направивме денес шанси, некои екипи не прават цела сезона. Несватливо како Ето и Милито не успеваа да реализираат такви шанси но на крај битна е победта и 8+ пред дербито.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom