Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Вечер најдобро е Рубин е Барса да играат нерешено што би имале 5 бода, а Интер со евентуална победа ке има 6.

Интер-6
Барселона-5
Рубин-5
Динамо-4

Потоа и со пораз на Интер во Барселона а Рубин го победи Динамо.

Барселона-8
Рубин-8
Интер-6
Динамо-4

Во последно коло победа против Рубин е ете не во 16те најдобри.

Секако ова е само претпоставка која мислам дека најдобро им одговара на Интер. Со ваква комбинација, со најмала рака пораз на Ноу Камп и победа дома со Рубин одиме понатаму, но Рубин може и да се сопне со Динамо па ете уште поголема шанса за нас. Мислам дека ова е најдобра комбинација. По вечерашните натпревари се ке биде појасно.

П.С Не видов дека и Син ја има изменето последната варијанта. Дефинитивно таа ни е најдобра опција!

Најдобра варијанта е победа и другите глава нека кршат. Ако не победиме, џабе ќе кроиме табели. Многу се нервирам што успеавме да дојдеме до „да-се-биде-или-не“ натпревар уште во 4-то коло во групата. И тоа го играме на гости. Ако се заврши лошо ова, му го враќам прекарот на Балотели, плус ќе му залепам уште неколку нови. Со него почна кашава...

Фокусирани на победа

Temperatura a Kiev -1 ° :vozbud:

Се спремате за вечер?? :) Уште 3 саата имаме до собиранката хехехе
Барса е од 18:30... така да прво полувреме ќе се гледа :)
Што кроите табели, чекајте да видиме ние што ќе направиме вечер...

П.С. Барса тепа со Рубин, 100% сум сигурен :)

abe gi gazime ne se sekirajte :):):)

Gleam na sajtot na inter figo nesto posetuva deca i im dava inter dresovi pa da ne znaete da ne ima nekakva funkcija vo klubot ????

I me ne interesira dali nekoj od vas do sea bil na inter - milan i ako bil kako otisol dali organizirano ili na svoja raka zasto sakam da idam ????

Pooz momci gazime vecer

Снајдер би требало да игра: http://football-italia.net/nov4p.html

4-3-2-1 (што би рекле англичаните Christmas Tree Formation :) ) ми се чини дека ни е идеална опција за мечов, само да може Весли да игра...

I me ne interesira dali nekoj od vas do sea bil na inter - milan i ako bil kako otisol dali organizirano ili na svoja raka zasto sakam da idam ????

Pooz momci gazime vecer

Имаше на топки минатата недела пресметка колку би коштало да се присуствува на Џузепе Меаца за Дерби де ла Мадолина(Интер - Јувентус). Се на се со хотелски смештај, јадење, карта (на црно), превоз со кола(4-5 души) излегуваше околу 450 Евра без предвидени трошоци за навивачки реквизити(дресови, шалови....)!:helou:

Температурата во Казан е -3 степени. И највероватно врне снег..

Ако ти е некаква утеха.. :smir:

Ако не глеаме фудбал, барем ке глеаме уметничко лизгање и ако е коментатор овој синоќа што ја коментираше Баерн Минхен прво полувреме ако го изгледаме ке биди добро :):)

Имаше на топки минатата недела пресметка колку би коштало да се присуствува на Џузепе Меаца за Дерби де ла Мадолина(Интер - Јувентус). Се на се со хотелски смештај, јадење, карта (на црно), превоз со кола(4-5 души) излегуваше околу 450 Евра без предвидени трошоци за навивачки реквизити(дресови, шалови....)!:helou:

Каква мадолина бе???:-))))))))
Се зезам:smir:

Инаку вечер лупам сто еура на нашиве (Плата легна денес :pos2:),Ако заебат работа ,отиде месецов во ку..ц:toe:
Срекно момци и се надевам дека ке бидам вечер побогат за 110 еура:pipi:
Поз

глеам на сајтов www.fcinter.com.mk се рекламира Facebook фан страна INTER FANS, MACEDONIA. се зачленив ама глеам пишува “
Групава е во подготвителна фаза :) и следува по отварањето на првиот македонски сајт наменет за нас, фановите на Интер www.fcinter.com.mk .
“ убаво би било да ја ажурирате, канете луѓе и ќе се соберат многу повеќе фанови отколку моменталните 220, а така и повеќе ќе ја изрекламирате и fcinter.com.mk

Каква мадолина бе???:-))))))))
Се зезам:smir:

мадолина ЛОЛ:pos2:

Мадонина иначе :)

ene.png

Толку имав, толку ставив :)
Одиме на победа вечерва... Верувам во Мурињо и Интер!!! :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom