Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Иосоно ко што знам е Струга :)
Иначе, ако го носи патот и ако е тука се разбира дека е повеќе од добредојден.

Тонинтер исто... ако реши да остави факс-от на саат ипол...

Ајде бе дечки... има да окупираме некој кафич :)

Не се срами бе! Ц ц ц ц протестирал он...

Ти бетер од A-C-A-B ќе искочиш...
Побараа слики луѓево, ќе им дадеме... :) Ја пошо иам ретро дрес Интер, да си дојдам со кригла (интер се разбира) хехехе...
Еве ја “случајно“ ќе зеам апарат... Да доловиме некој моменАт :)

Значи 10+ сме... така да 7-8 души минимуН треба да сме... Солидно, солидно...

Ibrakadabra не сери многу :) не сум срамежлив...

За да ти докажам утре ке дојдам на собиранката и болен :)

Шалчето важно ке ме грее,се разбира од Интер,онака ултрашки :):)

Syn коа ке дојде време за сликање,ние ке бегаме :pos::pos:

Ја сум за, Чекич исто, Ибракадабра знам беше болен ако оздравел доаѓа, Грејт исто така доаѓа, Енџин со другар, Тонинтер наводно полагал па не доаѓа, киреинтер рече сигурен е, Stefanthegrear ке биде падобранецот зашто не е фан на Интер, за останатите незнам, не прочитав .

Ако ви сметам да си одите!:pos2::pos2: Се шалам, од кај сега не сум фан на Интер, имам подобран од интер али не можам да го донесам(не ме пуштаат од дома).

Епа ајде да ве избројам...
0. СИН (упс)
1. Чекич
2. Енџин + 1
3. А-Ц-А-Б - срамежлив е ! (неизвесен - ко Снајдер)
4. Грејт
5. Кире-Интер
6. К. Вориор
7. Илијако
8. Ф.А
9. Ибракадабра т.е. ја
10.StefantheGreat

П.П.С. Ако некој е заборавен у листата, нека се допише... т.е. нека дојде! Едноставно, нели...

Toп топ момци, солидна бројка, мене ми беше да сме повеќе од двајца да не помислат нешто останатите у кафиЌот :), се остало е премија .
Имам еден пријател на face, над 30ка е, ако го памтите човекот што се фотна со Панчев за interusrcu хрватскиот портал па ме замоли у случај вака да биднуе да го викнам и него .
Можно е и он да дојде, сеуште ми нема вратено на поканата па ке биде црно-сино утре на кеј у секој случај, сакате и знамето да го земам ?
Еве ви фотка, ама ко очи у глава да го чуваме .

5969_1098767551693_1301768625_249889_573042_n.jpg

Toa првото нормално . :) .

Иосоно ко што знам е Струга :)
Иначе, ако го носи патот и ако е тука се разбира дека е повеќе од добредојден.

Кој ќе пишува на сајтот ако сме сите во кафич? :pos2:

Фала иначе што се сетивте, ама јас тукушто се прибрав, свртев 4000 км овој месец доста е :). Башка пак може да ја здувнам некаде, зима, досадно...

Убаво да си поминете па да пишете! :smir:

Аман бе неможете да се договорите десетина да се соберете...јас мислев ќе има едно 150 луѓе, а не 10 со триста молби...јас во секое време собирам 20-30 фанови на Интер.
Поздрав

Аман бе неможете да се договорите десетина да се соберете...јас мислев ќе има едно 150 луѓе, а не 10 со триста молби...јас во секое време собирам 20-30 фанови на Интер.
Поздрав
Pa sea so dinamo za pocetok dosta e 10,so barsa ke bideme 20 i ako iame sreka vo finaleto ke bideme 30 sigurno:smir:.

Думан не крши филм... ко за првпат е лудница... За да помогнеш, бујрум на собиранката :)

Ја па мислам кај ќе не пуштат 15 души... ти викаш малку сме биле... Топ сме си :)

:lut::lut::lut: Како бре не сум од Скопје и јас мајката. Ви завидувам, зашто тука сум окружен од фанови на Реал, Милан, Јувентус, Лазио......:lut::lut::lut: Ај како и да е ако играме финале таму сум 100%!

Ја може да пројдам , мада ке зависи од временските услови +- дали ке бидам во стање :nesum:

Ibrakadabra не сери многу :) не сум срамежлив...

За да ти докажам утре ке дојдам на собиранката и болен :)

Шалчето важно ке ме грее,се разбира од Интер,онака ултрашки :):)

Syn коа ке дојде време за сликање,ние ке бегаме :pos::pos:
Да не е свинскиов па после да се каат што те убедуваа да одиш :pos2: Да се сликате и Деки дава гол во 68 ма минута, играв на PES така ќе заврши!:vozbud:

Значи момци, во 8 саатот до 8 и 10 се збираме на Плоштад, на местото каде што ја поставуваат елката . Нема да чекаме до покасно за да имаме време да најдеме место што ке пренесува фудбал и нормално место што ке не собере .
Во случај некој да касни нека прошара по кеј, сигурно ке забележи интераши насобрани на едно место или нека побараат бројче по ПП, дал мое или на ИбраКадабра па така ке се најдеме .

верувајте ми на зборов еднаш ке се соберете после секој викенд ке сакате, чувството кога 15 души скакаат се траќаат и прават салто наназад за само еден гол е неописливо.
истото она што го правиш дома додека седиш пред телевизор и сам го гледаш натпреварот го правиш и сега само што околу тебе има уште 14 други кои исто како тебе спобудалуваат.
честитки за организацијава, значи стварно најјаки фанови сме, 2 собиранки во една вечер, веб сајт,форум сето тоа проследено со пасијата за интер = GRANDE INTER:inter:

Без каснење ако може утре да се собереме сите на време,да не се бараме после како исплашени утки низ град :)

Се согласувам со Занети,знам какво е тоа чуство,поголема група луге,навивачи на Интер,урлаат за еден постигнат гол,едноставно речи су сувишне,па дај боже да се собираме од утре што почесто,ке биде интересно :)

Обавезно со обележја на Интер утре сите до еден,а од Syn пожелно е да го донесе знамето,ептен кеиф ми прави,а и филингот е појак со знамето :)

од 20/45 се игра така ?

И хмм , некој ги мозгал за утре кои резултати највеќе би ни одговарале ?

0-4

Најјако емоутче имам :tv::tv::tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom