Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
од 20/45 се игра така ?

И хмм , некој ги мозгал за утре кои резултати највеќе би ни одговарале ?

0-4

Најјако емоутче имам :tv::tv::tv:
Mур пак спушта топка, намалуе притисок до тој степен што вели дека и пораз не би бил трагедија :pos2:
Па да, во право е, ако потоа се победи Барса гости и Рубин дома .

Типот е луд, знае и самиот колку е значаен овој дуел но ми се допаѓа тоа што го спушта притисокот на едно ниско ниво, знае Интер без истиот да игра и да дојде дури и до рутинирани победи, а со во моментов и најсилниот можен состав плус победничката серија од Серија А, по незнам кој пат ова го велам, мечот во Киев доаѓа во најдобар можен момент . :wink:

Се знае што вели математиката, 2 победи у наредни 3 меча и имаат 1/8 финале, дури и 1 победа и 2 нерешени ги носат во наредна фаза ама тоа е ептен калкулантски и нормално, ризично .

Vcera pominav pokraj kej koa se vrakav od skolo nakaj 19.30 h kaficite se prazni po so e ladno i nikoj ne sedi zatoa ne se sekirajte ke najdeme kafic,mislam deka vidov eden dobar kade imase neso ko video bim i ednas koa pominav bas tamu znam davaa fudbal,taka da se gleame utre vo 20.00 h :helou:.Inace nas ni odgovara pobeda ili neresno na barsa, poraz vo nikoj slucaj ke bide mn zafrknato dobro e barem so se igra toj mec od 18.30 ke vidime so kako.

Во право е Мур. Пораз во Киев не е трагедија. Пораз во Киев е потоп од библиски размери.

Ми кажаа прееска дека во Ало-Ало можно е да давале утре фудбал...човекот не беше сигурен,па не ми вети ништо.Како и да е утре ке поминеме ке видиме,ако даваат кој е за ке седнеме таму,кој не сака бараме друго место.

Дај кажете утре кај ќе гледате да дојдам ја еве како фан на Јуве да биде поинтересно да јадам гомна малце?

Се разбира доколку ме примате:smir:

Секој е добредојден еј, па и фан на Јуве, само незнам као ке издржиш из црно сини дресови, шалови и едно знаме :D иначе бујрум на дружба .

Како и да е, договорот е тој, 8 саат на плоштад, на кругот, ова за секој заинтересиран важи .

касно видов дека се собирате, јбг, не сум многу у тек со темава. гледам дека се собирате во 8 саат и потоа ќе барате место... нели би било подобро некој да закаже? за секој случај, да не извисите :)))))))

се надевам дека и друг пат ќе се собирате, па да ви се придружам и јас.

btw Syn, од каде ти е знамето?

Oд Милано, фан шопот што е на Меаца .

momci u Kiev e kocka pingvini umiraat taka da mora da se zapazi utre moment so pivce da ne vi bide ladno :):):) i normalno utre 0-3 skopsko i se e mozno

Epa sea ladno e ali nie mora da pobedime na ovoj mec,inace snajder ke igra li murino niso ne kaza za nego mene somnitelno mi e ova ic ne go spomnuva a on e eden od nasite glavni igraci,ili moze ke ne iznenadi vo posleden mig kako so milan koa ko stavi:toe:

Epa sea ladno e ali nie mora da pobedime na ovoj mec,inace snajder ke igra li murino niso ne kaza za nego mene somnitelno mi e ova ic ne go spomnuva a on e eden od nasite glavni igraci,ili moze ke ne iznenadi vo posleden mig kako so milan koa ko stavi:toe:

Го спомна и рече дека е неизвесен како и Мота, Балотели, Мунтари и Киву.

Станковиќ: Самоуверени сме

Ќе ставам уште некое инфо до вечер а од утре до недела пак сум отсутен, иако ќе се потрудам да најдам интернет и да уфрлам по нешто. Вечер претпоставувам има пренос на Канал 5, така?

Денес и Рубин треба да не победи, во една таква ситуација ни 2 победи не им се гарант на Интер .
Можна табела со победа на Интер и Рубин :

1. Рубин 7
2. Интер 6
3. Барса 4
4. Динамо Киев 4

Евентуален пораз на Интер наредно коло со Барса и победа на Рубин во последно коло ке се влезе со оваа табела :

1. Рубин 10
2. Барса 7
3. Интер 6
4. Динамо Киев 4

Па и да се победи дома Рубин, во случај Барса да победи гости со Динамо Интер отпаѓа, а во случај Динамо дома да ја победи Барса со 3-0, тогаш и Барса и Интер пакуваат куфери, Барса за Европа Лига, Интер стриктно за Серија А .
Чисто информативно само, иако сметам дека Барса денес нема да изгуби во Казан на што и се надевам, како и да е, Интер денес мора да победи, остајте го Мур што го спушта притисокот, со евентуална победа и со моменталната форма можат да парираат и на Ноу Камп, ранлива е Барса сезонава, тоа во неколку наврати го покажаа . :smir:

p.s. Најдобро сценарио од денес е следново, нерешено во Русија и победа на Интер

1.Интер 6
2.Рубин 5
3.Барса 5
4.Динамо К. 4

со тоа што Интер наредно коло во случај да ја победи Барса а Рубин победи дома со Динамо, и двете екипи ке се квалификуваат во наредна фаза и во последниот меч само ке се борат за првото место . Муабетот ми е, во една ваква ситуација, Барса ке влезе со тон притисок пред дуелот со Интер, Интер не, дури и да изгубат со победа дома против Рубин повторно ке оди во наредна фаза .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom