Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ах како не сум од Скопје у пм:tapp:, иначе секако ке дојдев,ама јебига 100км е разлика, а за саат и пол не ми се иди, се надевам дека добро ке пројдете, а и Интер ке пројди како што се очекува за еден таков тим

Zdravo decki procitav deka ke se sobirate pa se prasuvam dali ima mesto za uste eden Interas?:helou:

Thanks :)...a kade ke bide sobiranjeto/pratenjeto na mecot?

Па Syn пиша у 8 на плоштад,лесно ке не познаеш,поголема багра со обележја од Интер :)

Или пак викни само Forza Inter,и ако добиеш повратен одговор,значи тие сме :pos2:

П.С welcome to the club :pipi:

Krivo mi e sto nemozam da dojdam :tapp::tapp: ama nareden put tamu sum da znaete.

Ke gi dobieme lagano :tv::tv::tv::tv:

Па Syn пиша у 8 на плоштад,лесно ке не познаеш,поголема багра со обележја од Интер :)

Или пак викни само Forza Inter,и ако добиеш повратен одговор,значи тие сме :pos2:

П.С welcome to the club :pipi:

Hehe fala ti...veke se custvuvam kako starosedelec :je:

se gledame utre :party1:

Идам и јас. До кај 7 и пол сум на факултет, после палам колата и доагам.

Епа ајде да ве избројам...
0. СИН (упс)
1. Чекич
2. Енџин + 1
3. А-Ц-А-Б - срамежлив е ! (неизвесен - ко Снајдер)
4. Грејт
5. Кире-Интер
6. К. Вориор
7. Илијако
8. Ф.А
9. Ибракадабра т.е. ја

значи 10 комада сНе :pos2::pos2:
Утре, у 20:00 куде елку што стои за Н.Г. е сеа како ќе се познаеме...

П.С. Од горенаведените ако заебе некој... (освен Снајдер а.к.а А-Ц-А-Б) пунам црвенки у четврток! :)

П.П.С. Ако некој е заборавен у листата, нека се допише... т.е. нека дојде! Едноставно, нели...

Син не идеш??? Па те има на списокот бе...

Што туку се буниш, не знам :kesa::kesa::kesa:

П.С. моја грешка, извини:smir:

Епа ајде да ве избројам...
0. СИН (упс)
1. Чекич
2. Енџин + 1
3. А-Ц-А-Б - срамежлив е ! (неизвесен - ко Снајдер)
4. Грејт
5. Кире-Интер
6. К. Вориор
7. Илијако
8. Ф.А
9. Ибракадабра т.е. ја

значи 10 комада сНе :pos2::pos2:
Утре, у 20:00 куде елку што стои за Н.Г. е сеа како ќе се познаеме...
Де бе, тоа кхм кхм беше поткашлуење дека ме забораи, иначе доаѓам гарант е сеа за собирањево .
Значи таму кај што седи елката сите у 8, до 8 и 10 . Во случај некој да касни нека прочачка низ кафичите на кеј 100% ке не види зашто ептен ке сме очигледни мајкуму или нека остават броеви по ПП кај мене или кај ИбраКадабра па ке се разбереме така у случај да закаснат а ние сме тргнати .

Вака рано е зашто реков, да најдеме кафич на време, да прашаме дал ке даваат и слично, да не праиме у 5 до 12 па да пропуштиме први 5 минути и двата гола на Интер . :)

p.s. Ja протестирам за сликање мајке ми .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom