Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Друже очигледно забораваш каков беше Интер пред доаѓањето на Манчио.

Не заборавам, туку напротив. Добро се секавам каков беше Интер.

Факт е дека Јуве и Милан заслужено си ги добија казните поради местењето на утакмиците но Интер немаше никаква препознатливост во тоа време.

Што направи Манчини дур Јуве и Милан не беа казнети?

Само Ето од Интер се најде на листата кандидати за најдобар фудбалер за 2009 година. Победникот ќе биде прогласен на 21-ви декември.
Еве ја листата:

1. Михаел Балак
2. Џанлуиџи Буфон
3. Икер Касиљас
4. Кристијано Роналдо
5. Диего
6. Дидие Дрогба
7. Микаел Есјен
8. Семјуел Ето
9. Стивен Џерард
10. Тери Анри
11. Златан Ибрахимовиќ
12. Андреас Иниеста
13. Кака
14. Френк Лампард
15. Луис Фабијано
16. Лионел Меси
17. Пујол
18. Франк Рибери
19. Вејн Руни
20. Џон Тери
21. Фернандо Торес
22. Давид Виља
23. Чави

Со шо заслужиле Буфон и Касиљас пред Цезар и Чех да се најдат на листава ја стварно не знам .... ама ај ....секоја година истите се номинирани , дал биле повредени или не , нема везе .... срамота ...:tapp::tapp:

Со шо заслужиле Буфон и Касиљас пред Цезар и Чех да се најдат на листава ја стварно не знам .... ама ај ....секоја година истите се номинирани , дал биле повредени или не , нема везе .... срамота ...:tapp::tapp:
Aj ok e za kasilas se slagam,ama za bufon i ceh kade be pa lani cezar branese na najdobra forma da go spomnam natprevaarot so man j doma kade spasi 3-4 teski udari,ali ne bese samo toj natprevar za dr ne mi teknuva.

Ееееј немогуче еден Луис Фабијано,просечен играч стигна да биде мегу номинираните за најдобар играч за 2009,не знам што е работава,ама Цезар заслужи да се најде барем мегу номинираните,само колку утакмици ги одбрани екстра,за издвојување е онаа против Манчестер на Џузепе Меаца,кога факаше се што се фака и што никој не ми го одбранил,едноставно човекот е машина...колку само пенали одбрани таа сезона,како само бранеше...:vozbud:

Ама изгледа УЕФА и ФИФА имаат други предиспозиции за тоа...

П.С-Ако се одложи утакмицата со Динамо,значи ништо од собиранка,ке оставиме за некој подобри времиња,башка до тогаш Снајдер се врака...уф уф мелем за очи :)

Со Ливорно тепаме,мада имаат многу сјебан тренер...порано беше кошмар за Интер тој тренер со Перуџа,маки ни задаваше како никој...но времињата се сменети и ке го папне немиен,Интер слави победа ;)

Ееееј немогуче еден Луис Фабијано,просечен играч стигна да биде мегу номинираните за најдобар играч за 2009,не знам што е работава,ама Цезар заслужи да се најде барем мегу номинираните,само колку утакмици ги одбрани екстра,за издвојување е онаа против Манчестер на Џузепе Меаца,кога факаше се што се фака и што никој не ми го одбранил,едноставно човекот е машина...колку само пенали одбрани таа сезона,како само бранеше...:vozbud:

Ама изгледа УЕФА и ФИФА имаат други предиспозиции за тоа...

П.С-Ако се одложи утакмицата со Динамо,значи ништо од собиранка,ке оставиме за некој подобри времиња,башка до тогаш Снајдер се врака...уф уф мелем за очи :)

Со Ливорно тепаме,мада имаат многу сјебан тренер...порано беше кошмар за Интер тој тренер со Перуџа,маки ни задаваше како никој...но времињата се сменети и ке го папне немиен,Интер слави победа ;)
Abe nie ne mora da go odlozime sobiraneto ako ne se igra vo sreda ovoj natprevar ke se sobereme koa ke igraat.Ali ne veruvam deka ke se odlozi taka da izlea vo sreda ke bide jako.

Не заборавам, туку напротив. Добро се секавам каков беше Интер.

Факт е дека Јуве и Милан заслужено си ги добија казните поради местењето на утакмиците но Интер немаше никаква препознатливост во тоа време.

тогаш не се вртеше топката се вртеа мобилни бројчиња.
ало папареста, моџи овде ајде утре јуве кец у кец, софра имаш од мене :)(ова ти е само пример немој некој да ме цитирал за у потпис :D)
со овакви работи не мурињо свети мурињо да го води интер џабе ти е!

Веднаш по излезената информација за евентуалното одлагање на мечот УЕФА стигна со демант односно потврда дека тој ке се одигра на закажаниот термин, освен ако не се деси уште еден Чернобил, пу пу :) .

E сега што викате мелем за очи што Снајди ке се врати, прво, се дур не ги видам стартните 11 односно повиканите за тој дуел, ја сум убеден дека Снајди ке биде на теренот, второ, евентуално ако се одложи а нема, но еве да земеме една таква ситуација, незнам зашто се радувате што ете Снајди ке се врател и тимот ке биде комплетен а не го земате во предвид следново . . .
. . . а тоа е, во моментов Интер е во топ форма во првенството и со евентуална победа во Ливорно ке отидат во Киев со тон самодоверба, победнички менталитет и пред Се физички максимално подготвени .
А еве ако се одложи мечот, се враќа Снајди да, но, ги очекува период со Рома дома која последни 3 години не е победена на Меаца ( 1 пораз и 2 нерешени од кои во двете Интер бркаа негативи ), ги очекува меч со Фиорентина дома и Јувентус гости и нормално, гостување на Ноу Камп .
Па сеа видете вие кој период е подобар за натпреварот во Киев ( меч кој ќе биде од најголемо значење за Интер во првиот дел од сезоната ), оној погоре или овој со дерби средбиве во кои играчите може и ке имаат успех во што сите се надеваме но на физички план ке бидат згазени а сезонава во многу наврати истото доста негативно се одрази врз екипата ( првиот пораз сезонава се деси баш кога Мур се жалеше за распоредот и заморот на играчите поради истиот ) . :toe:
Нека не ве лаже оноа, ај бар Снајди ке се врати, топ, нц, со евентуална победа утре, овој термин со Динамо К. е ко нарачан за Интер .
Што очекуваш некој да направи во диригирано првенство ? Сезона без пораз ? Да, не беа перфектни но тој период не смее да му се суди на тимот кога истиот беше дел од првенство во кое Моџи го имаше главниот збор.

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 Rene Krhin, 19 Esteban Cambiasso, 30 Mancini.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 18 David Suazo, 22 Diego Milito, 89 Marko Arnautovic.

Сантон и Балотели ги нема во повиканите. Балотели има вирус а Сантон е во лша форма.

Очекувам и потајно посакувам...Арна да игра со Ливорно,ме интересира како ке изигра,мислам и редно му e да покаже што знае :)

Очекувам и потајно посакувам...Арна да игра со Ливорно,ме интересира како ке изигра,мислам и редно му e да покаже што знае :)
Тешко брат, не се надевај многу :)

Може да дебитира само ако имаме неколку гола предност и да го стави последните 10-15 минути.

Тешко брат, не се надевај многу :)

Може да дебитира само ако имаме неколку гола предност и да го стави последните 10-15 минути.

Не коби бе сус таму :):)

Шо знам боље Арна да го стави место паторот Суазо...ке се покаже подобро осекам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom