Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 31.070
- Поени од реакции
- 50.725
Ви текнува Виеира што кажа по освоената титула со Парма во последно коло ? Цитирам, вака е послатко
.
E баш така, ти крати 10 години од живот со Сиена кога сите беа уверени дека ке ја заверат титулата али им дава надеж на Рома и на остала хејтерска Италија дека Интер ке го изгуби Скудетото, и оп, демант баш во последно коло .
Така и денес, 4-0 и оп, надеж за пресврт од никаде и нормално, на крај повотрно разочарување . :wink:
Шала нормално, гневен сум ко и тогаш со Сиена, али тоа е Интер бе луѓе, зашто толку убер едноставно кога можеме максимално да ја искомплицираме непотребно, ви текнува со Киево во ерата на Манчио, исто, од 4-0, конечно изиграа 4-3 дома .
Иначе татко ми доаѓа у соба на 0-0, заедно у принцип глеаме фудбал и баш ми удри на тој муабет пред да почнат, вика, абе со Манчини беа интересни, од 4-0 знаеа 4-3 да им направат или у задњи 5 минути 3 гола да дадат и да победат .
. E баш така, ти крати 10 години од живот со Сиена кога сите беа уверени дека ке ја заверат титулата али им дава надеж на Рома и на остала хејтерска Италија дека Интер ке го изгуби Скудетото, и оп, демант баш во последно коло .
Така и денес, 4-0 и оп, надеж за пресврт од никаде и нормално, на крај повотрно разочарување . :wink:
Шала нормално, гневен сум ко и тогаш со Сиена, али тоа е Интер бе луѓе, зашто толку убер едноставно кога можеме максимално да ја искомплицираме непотребно, ви текнува со Киево во ерата на Манчио, исто, од 4-0, конечно изиграа 4-3 дома .

Иначе татко ми доаѓа у соба на 0-0, заедно у принцип глеаме фудбал и баш ми удри на тој муабет пред да почнат, вика, абе со Манчини беа интересни, од 4-0 знаеа 4-3 да им направат или у задњи 5 минути 3 гола да дадат и да победат .