Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Стручњаците на тастатура се луѓе како нас а трач ком веројатно во недостиг на содржини ги составил во артикл. Сепак битниот момент е дека нетрпеливоста полека се јавува :smir:
Која нетрпеливост ? Потребни се само 2 победи, ништо повеќе, кикс на наредната со Динамо и се пали алармот, победа и веќе со една нога се ин.
Ја како што гледам, поголема е нетрпеливоста во спротивните табори, кај Јуве, кај Милан, чачни таму да видиш што постираат фанови на Јуве .
Еден од нив, постирав и вчера за тоа или пред 2 дена, го земаше Мурињо за пример како Ферара треба да поставува игра во случај на повреди, други бараа отказ за Ферара и слично, а трети велеа,цитирам '' да имавме повеќе среќа и памет, Мурињо ке беше наш тренер '', така да ништо поарни не се ни Јуве ни Милан во моментов .
Една победа и сликата ке биде друга, што во случајов е реална и далеку од неизводлива опција, понатака ке видиме .

Рубин мора дома да ги земеме , и со Динамо минимум нерешено или победа ако може , пораз ни под разно .... Барса ја сматраВ за изгубена на Ноу Камп , мада после тоа вчера не знам од кои повеќе да се плашам ....

Syn, пријателе...

Зошто си се фатил толку за “погрешните“ измени на Мурињо? Матераци и Виеира влегоа во 86та минута, кога веќе немаше Интер никаква игра и одбраната ја рогачеше топката напред. Со други зборови, Мурињо одеше на варијанта од прекин да збрцаме гол со глава, дека имавме неколку способни за таа работа и тоа, Матераци, Виеира, Лусио, Самуел... Камбијасо и Станковиќ не беа во состојба да ги довршат тие 5 минути, паднаа максимално.
Кои беа опциите други од клупата? Мансини дудлачот?

Не е грешка на Мурињо... Ако запалеше т.е. ако зрцаше гол Матераци какви ќе беа коментарите дали можете да замислите?? Во овој случај т.е. откако не падна гол не треба да се плука по Специјалниот. :)

Мое мислење, нели...

Која нетрпеливост ? Потребни се само 2 победи, ништо повеќе, кикс на наредната со Динамо и се пали алармот, победа и веќе со една нога се ин.
Ја како што гледам, поголема е нетрпеливоста во спротивните табори, кај Јуве, кај Милан, чачни таму да видиш што постираат фанови на Јуве .
Еден од нив, постирав и вчера за тоа или пред 2 дена, го земаше Мурињо за пример како Ферара треба да поставува игра во случај на повреди, други бараа отказ за Ферара и слично, а трети велеа,цитирам '' да имавме повеќе среќа и памет, Мурињо ке беше наш тренер '', така да ништо поарни не се ни Јуве ни Милан во моментов .
Една победа и сликата ке биде друга, што во случајов е реална и далеку од неизводлива опција, понатака ке видиме .

Твое убедување,
муабетов не е завршен, па ќе гледаме како ќе продолжат да се развиваат работите.
СЕга одам да гледам фудбал поз.

Syn, пријателе...

Зошто си се фатил толку за “погрешните“ измени на Мурињо? Матераци и Виеира влегоа во 86та минута, кога веќе немаше Интер никаква игра и одбраната ја рогачеше топката напред. Со други зборови, Мурињо одеше на варијанта од прекин да збрцаме гол со глава, дека имавме неколку способни за таа работа и тоа, Матераци, Виеира, Лусио, Самуел... Камбијасо и Станковиќ не беа во состојба да ги довршат тие 5 минути, паднаа максимално.
Кои беа опциите други од клупата? Мансини дудлачот?

Не е грешка на Мурињо... Ако запалеше т.е. ако зрцаше гол Матераци какви ќе беа коментарите дали можете да замислите?? Во овој случај т.е. откако не падна гол не треба да се плука по Специјалниот. :)

Мое мислење, нели...

Не го гледав вториот дел поради проблеми со нетот, т.е. глеав до шансата на Ето и онаа на Шева па зборам од тоа што го читав тука, никаде не видов кога биле извршени истите .
За Дејо претпоставував дека излегол зашто се гледаше дека е премногу заморен, неможеше да тера до крај а за Матрикост у секој случај ризичен потег, го проба она што го проба и лани со Сампдорија во Купот и дефакто у една ваква ситуација не гарантира успех односно гол, ко што не гарантираат ни останатите од клупа али бар не се централни стопери :) .

A за Камби, пак истата слика, по повредата непрепознатлив и не може да сврзе термини викенд - вторник/среда, прави некои глупи грешки на средина по кои губи топка и отвара простор за противниците а и у пасови знае да згреши, што не беше случај минатата сезона . Али за него убеден сум дека ке ја врати старата форма, нешто за кое не верувам дека ке се деси кај Мунтари, по овој меч и по замената на полувреме не верувам дека Мур ке се потпира многу на овој играч во наредни 3-4 утакмици .

И друго што го критикувам Мур односно што ми смета кај него е што не поставува поофанзивна тактика за домашен терен, не знаат да го натераат противникот да се брани и оставаат премногу простор за истиот да ја игра својата игра, што во моментов се покажува деструктивно за Интер . Гледам и Снајдер и Дејо го критикуваат теренот, но како за нив така и за противниците, јебига, дома си е дома, таму секој тим е убедливо најсилен, нормално, освен Интер :) .

И друго што го критикувам Мур односно што ми смета кај него е што не поставува поофанзивна тактика за домашен терен, не знаат да го натераат противникот да се брани и оставаат премногу простор за истиот да ја игра својата игра, што во моментов се покажува деструктивно за Интер . Гледам и Снајдер и Дејо го критикуваат теренот, но како за нив така и за противниците, јебига, дома си е дома, таму секој тим е убедливо најсилен, нормално, освен Интер :) .

Да, точно... Иста формација дома и гости...
Мунтари лани се надмина, сега игра ко што јас сум навикнат да го гледам (времето во Удинезе)... Ладно-ладно-ладно-топло-ладно-ладно... -ладно т.е. не го бива играчов, уште кога дојде мене ми се стемни, аааарно ама со игрите лани изненади апла :)

На крај краева од викендов очекувам да бидеме колку толку во понормален состав, барем кога е нападот во прашање. Се ќе си дојде на свое место, нема прашање околу тоа...
Мота, Милито, Балотели, Ето опоравен... друга песна ќе се пее.
Сепак добро помина оваа недела, јас сум задоволен... Нормално се тоа ради чудото во Џенова :)

Морати умерен во изјавите... а Интер ко Интер, после 0-5, следи 2-2 дома со Динамо Киев... ништо нов, за нас пациентите (интерашите де) Ч

Не бев овие денови дома имав некои обврски па не бев во можност да го гледам или да следам резултат. Денес си идам, проверувам резултат очекувајќи сигурна победа само ме интересираше резултатот но негативно се изненадив...

Но нема потреба од разочарување, не верувам дека овој Интер може да си дозволи да заглави уште во групите. Ако не се лажам ни требаат уште 6 бода кои треба да ги освоиме по две недели со Динамо на гости и со Рубин на домашен терен во последното коло од групите. Гостувањето во Барселона ќе биде тешко затоа и не го споменувам се е можно тука.

Dida se izdra noooooooooo koga mu padna topkata :pos2: Pocnaa Real :helou:

интересно е како кога губи ббилан, никој не е крив туку коментаторот.:pos2:
на фан клуб кај нив го отекоа човекот, ја мислам до дома нема да стаса тој!

zs mislam deka ke gi pobedime dinamo i ke se vidi koj e inter po so togas i mota i milito ke igraat. ajde porto 2-1 juve 1-0

zs mislam deka ke gi pobedime dinamo i ke se vidi koj e inter po so togas i mota i milito ke igraat
Оти ако не ги победиме го е*авме ежот :)
Сезоната во која очекуваме најмногу да биде една од најнеуспешните... Не можам и не сакам ни да замислам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom