Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали некој знае што точно се случува со Арнаутивич?
Еден ден читам ќе биде вклучен во трансферот на Пандев, другиот дека оди на позајмица во Бари, наредниот се враќа во Твенте бидејќи му завршува позајмицата во Интер.

Е сеа нема локика некако...
За да биде вклучен во трансферот на Пандев или да биде даден на позајмица треба да биде играч на Интер, но како што знам тој е само позајмен и Интер има право да го откупи неговиот договор за одредена сума.

Се повредил и Ето. Во шпицот ни останаа уште Суазо, Арна и Балотели.

Дали некој знае што точно се случува со Арнаутивич?
Еден ден читам ќе биде вклучен во трансферот на Пандев, другиот дека оди на позајмица во Бари, наредниот се враќа во Твенте бидејќи му завршува позајмицата во Интер.

Е сеа нема локика некако...
За да биде вклучен во трансферот на Пандев или да биде даден на позајмица треба да биде играч на Интер, но како што знам тој е само позајмен и Интер има право да го откупи неговиот договор за одредена сума.

Се повредил и Ето. Во шпицот ни останаа уште Суазо, Арна и Балотели.

Арнаутовиќ е позајмен играч и според шпекулациите ќе се врати во Твенте во Јануари и можеби тогаш Лацио би го земале.

А за Ето, IOsonoINTERISTA треба да го закачи текстот набрзо.

Тоа е според она што го прочитавме денес. Секој ден читаме различна вест.
Според мене Арна ќе биде играч на Интер но прво заминува на позајмица некаде. Не верувам дека ќе го вратат на Твенте.

Ето повреден, супер... Неизвесен за следните дуели на Интер, а тоа се:
Џенова - викендов и
Динамо Киев во ЛШ во вторник

Е сега, Ето е неизвесен, Милито е повреден, има проблем со мускулот, во Џенова ќе игра Балотели со Ето/Суазо или ако реши Мурињо да даде шанса по не знам кој пат на Мансини/Кварезма.
А проблемот е во вторник, со Динамо Киев кој ќе игра за Интер во нападот?

Милито - повреден
Ето - повреден/незаздравен
Балотели - казнет...

Пандев стига у Јануари 95%...

се сеќавате дека лани за утакмицата со Милан дека се повреди Мајкон? a се сеќава некој како мистериозно се излечи на 2 минути пред утакмицата :)
мислам дека пак зозе прави далги :) (барем се надевам дека е така)

Џенова - викендов и

Е сега, Ето е неизвесен, Милито е повреден, има проблем со мускулот, во Џенова ќе игра Балотели со Ето/Суазо или ако реши Мурињо да даде шанса по не знам кој пат на Мансини/Кварезма.

Милито - повреден
Балотели - казнет...

Со Динамо ќе имаме проблеми. Само Суазо останува во шпицот па ќе мора да играме со 2 офанзивни крила, Мансини и Кварезма а најистурен да биде Суазо.
Ме плаши малку оваа варијанта. Тројцата немаат одиграно ни по едно полувреме, не се уиграни, не се во форма...

Јас мислам дека се ќе биде во ред со Ето.

Јес дека не се појавил на тренинг но можеби од премореност од настапот за Камерун и патувањето или па некоја ситна повреда. Нема ништо на inter.it, така да не им верувам на Кориере или па било кој друг весник во Италија.

Сакам само да ви го пофалам Сантон за синоќешното издание и мислам дека ако продолжи со вакви игри и залагање, без разлика колкава минутажа ќе добива во Интер, сепак ќе биде дел од репрезентацијата на Светското првенство. Од друга страна, Мурињо треба да му посвети повеќе внимание затоа што Интер одамна немал во својот состав италијанец со такви квалитети. Вчера малиот ме воодушеви со својата игра.

Џенова - викендов и

Милито - повреден
Балотели - казнет...

Јас гледам проблем само за Милито.. Тој доста ќе ни недостасува.. А овие двајцава подолу исто како да не си ги спомнал.. А играле, а не играле.. Исти кур..

П.С. Пандев? WTF?

Јас гледам проблем само за Милито.. Тој доста ќе ни недостасува.. А овие двајцава подолу исто како да не си ги спомнал.. А играле, а не играле.. Исти кур..

П.С. Пандев? WTF?

се сложувам, овие двајца досега не покажале нешто посебно па да недостигаат толку!

ИНаку јес пандев доаѓа, според сите досегашни шпекулации Пандев е со двете нозе во Интер. Паолило и Морати малце ја смируваат работата, демек пандев има договор а ние имаме напаѓачи ама оваква понуда не се испушта.
не дека е македонец, ама Пандев стварно стана еден од најдобрите напаѓачи во Италија, и тоа како му е потребен на Интер сега!

Ето неизвесен за Џенова

Занети: потребна ни е поддршка

Патем, нашиот пријател Sergio од "Ce Solo Inter" - блогот имаше интересна колумна која ја заврши со овој коментар што ми се допадна:

In all this soup is missing a very important aspect, which is contained in a very simple question:
"Someone is thinking about Genoa or we are all committed between parties and renewals?
Во целата оваа гужва промашуваме еден важен аспект, кој содржи многу едноставно прашање: „Мисли некој на Џенова или сите се зафатени со забави, договори итн...? “

Сакам само да ви го пофалам Сантон за синоќешното издание и мислам дека ако продолжи со вакви игри и залагање, без разлика колкава минутажа ќе добива во Интер, сепак ќе биде дел од репрезентацијата на Светското првенство. Од друга страна, Мурињо треба да му посвети повеќе внимание затоа што Интер одамна немал во својот состав италијанец со такви квалитети. Вчера малиот ме воодушеви со својата игра.
А кога покажал Сантол лоша партија за Италија? :)
Кога добива шанса ја користи, и мисламд ека заслужува да игра бидејќи е во подобра форма од сите бочни бекови во Италија.

Во Интер ќе му биде малку потешко. Десно е Маикон а лево е Киву. Липи треба да го има и тоа на ум доколку гледа колку Сантон игра за Интер.

Ај за Сантон...
Вчера ја гледав утакмицата, одбрана не е нешто посебно добар, напротив заспа во една ситуација и не се извлече навреме за офсајд замката, среќа негова не прими гол Италија (у моментов не ми текнува што се деси со шансата), а одма на спротивната страна, во нападот, направи ФАНТАСТИЧЕН продор и направи дар-мар од одбраната на Кипар влезе откосо у 16 метри и врати до Пепе кој успешно го пронајде другар му у 29ти ред на трибината позади голот.

Пак се потврдува она, напад топ, одбрана кхм кхм...
Одлично асистираше за 2риот гол + имаше уште 2-3 добри додавања во 2ро полувреме + еден шут кај што се дереа по него дека не подал :) (на 5 мин до крај, при резултат 2-2)

Колку и да збориме дека “не покажале ништо“, Ето и Балотели се потребни во составот. Ќе биде весело на овие две утакмици што следат, поготово во Џенова...

А кога покажал Сантол лоша партија за Италија? :)
Кога добива шанса ја користи, и мисламд ека заслужува да игра бидејќи е во подобра форма од сите бочни бекови во Италија.

Во Интер ќе му биде малку потешко. Десно е Маикон а лево е Киву. Липи треба да го има и тоа на ум доколку гледа колку Сантон игра за Интер.
Не реков дека одиграл лошо, само реков дека вчерашната паритја му беше посебна и дека ме воодушеви со играта.

Чудно ми е за Арнаутович еден натпревар лош и одма не го бива.Ова само во Интер го има погледнете го Фергусон ги трпи по 2-3 години за Флечер да не зборам Роналдо го трпеше 2 години.А во Интер ако не се покаже на прва утакмица одма не го бива а и публиката одма свирежи.

За Пандев најверојатно Биамбиани мислам се викаше од Парма денеска во Италија пишуваат дека него го сакале Лацио односно му се допаѓал на Балардини тренерот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom