Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ајде се надеваме утре на свеж почеток на сезоната, победа и мин. 4 гола во мрежата на Бари со тоа Интер стварно ќе не усреќи...па да фрчи некое коктелче за фан сајтов

Само напред тука се најдобрите фанови на интер и секад да го бодриме нашиот тим и во добро и во лошо утре очекувам победа од 3-0 стрелци мислам дека ке бидат ето,милито, ке влезе балотели и он ке даде.Овие милан после 5 години се усрекија 24 часа нека се радуваат ке бидат први до утре коа интер ке тепа 3-0 и ке има боли гол разлика

Еј пер =) не приметив дека имаш аватар од Мурињо :pos2::pos2:

Иначе не мислев да те навредам :D

Онака рандом емоутчиња си плескам :)

Извини =) И мило ми е =)

Јбг мислев дека SYNter - Шинтер =)

едит: Еве и зеленко да закопаме секирите =)

Извинување прифатено , секира закопана , недоразбирања се случуваат , уживај :helou:

и од мене по едно за хепи ендов и што сте добри другарчиња
Ај сеа сите по едно и мене, оти ме напукавте уште одсабаље:pos2::pos2::pos2:(нејчум, се заебавам)
Иначе јас че му бувнам сеа 2 зелени на IoSonnoInterista, оти дефинитивно заслужува за страницава....
Братче, АЛАЛ ТИ ВЕРА, ПАЦА, ФИДАНКА И ВОСКРЕСИЈА, за странава:smir:

Да прашам само како стоите со традиција во први кола?

традиција ако се гледа ништо нема да постигниме , заеби ти тоа, гледај кој е од другата страна , кој му е противник на интер, ако уопште те интересира тоа :wink:

Да прашам само како стоите со традиција во први кола?
по традиција првото коло ни е малер и нерешено завршува!
секоја година или ни исклучуваат играч без врска или имаме 2-3 стативи мавнато!
ама сепак годинава противникот е второлигаш а мурињо е во војна и со цела италија заради кавгата со липи а исто и со навивачите поради тоа што вчера ги покани да дојдат па после ги избрка!
затоа мислам дека ке сака 3-0 да заврши оваа утакмица ако не и повеќе за да им внесе страв во коски на милан(не дека го немаат)

Му ја одзеле 10ката на Снајдер во Реал , дајна е на Лас и не е повикан за наредниот натпревар , има нешто :smir:

edit:

Гледајте на што дојдов , како гоал ги лаже лугево , изјавата од гоал : "Sniejder? I don't know and I don't care. I am just focussed about the game against Bari," he stated.

изјавата од интер.ит : On the possible arrival of Sneijder, Mourinho remarked: "I don't know, but if we don't have a half-striker we will have another suitable one who is Stankovic.

Снајдер се глеа дека не сака во интер реал со сила ни го дава таков играч не ми треба кој нејке да дојде во клуб како интер. Денес ке славиме убедливо имаме добар тим со лусио ви тимот имаме цврста одбрана а во нападот со ето и милито ке им дадеме 3-4 гола

Море , глејте да не изгубиме за да не носам аватар од БИЛАН цела недела :pos2::pos2:

Дечки, за вечер е средено, директен пренос на сајтот со Chat, по нашки Муабет :)

Значи нема повеќе дерење по форумов Гоооооооооооооооооооооллллл!!!!!, туку фино ќе си се дереме на сајтот. Очекувам добро друштво и кворум за зезање :)

И се разбира, победа!

Дечки, за вечер е средено, директен пренос на сајтот со Chat, по нашки Муабет :)

Значи нема повеќе дерење по форумов Гоооооооооооооооооооооллллл!!!!!, туку фино ќе си се дереме на сајтот. Очекувам добро друштво и кворум за зезање :)

И се разбира, победа!

jeeeeeeeee:ojea::ojea::ojea::ojea:

site da ve vidam na chatot:je:

И се разбира, победа!

Опа, некој станал од сабајле и се погрижил за тоа секој да има добар стрим и chat дружење. На IoSono сите му должиме по едно пиво, гипс има да го напраиме ... :)

Опа, некој станал од сабајле и се погрижил за тоа секој да има добар стрим и chat дружење. На IoSono сите му должиме по едно пиво, гипс има да го напраиме ... :)

Таман на крај на сезонава вие со пивото и ИбраКадабра со пицата што веќе ја има изгубено на опклада (само уште не знае :pos2:)... И ќе биде весело.

Интер - Бари, официјална информација на нашиот официјален сајт :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom