Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
До сега Снајдер не изјавил дека сака да дојде во Интер, значи Снајдер у никој случај не ве ебе , он од почетокот на трансфер периодот изјавува дека не сака да иде од Реал :smir:

е арно де, и сеа шо да прајме , да не сакате да ви дадиме некој играч за наредната сезона да играте во ЕЛ:pos2::helou:

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.
Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 René Krhin, 30 Amantino Mancini.
Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 45 Mario Balotelli.

-----------Цезар------------
Мајкон-Лусио-Киву-Сантон
-----------------------------
Занети----Мота-----Мунтари
----------Станковиќ--------
-----Милито---Ето'о--------

мислам дека ова е екипата за утре!

мистер мурињо
Ciro Ferrara said that with certain declarations of mine I showed that I am scared of Juventus? Yes, yes..."
шо би рекле нашиве-јајцава ми се стресоа од јубентус:pos2:

не ми е јасно зошто на гоал.ком пишува дека Мурињо ги избркал фановите кога на ИНтер.ит има слики како го следат натпреварот!
http://inter.it/aas/news/reader?N=31995&L=en&CAT=2
Бурдисо на позајмица во Рома!

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.
Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 11 Sulley Muntari, 14 Patrick Vieira, 15 René Krhin, 30 Amantino Mancini.

Мајкон-Лусио-Киву-Сантон

мистер мурињо

не ми е јасно зошто на гоал.ком пишува дека Мурињо ги избркал фановите кога на ИНтер.ит има слики како го следат натпреварот!
Мене па не ми е јасно како мозе кордоба да не игра прва постава од секад бил цврст во одбраната мислам дека он треба да игра а не киву за другите играчи се согласувам

Со срека нека му е на Бурдисо во Рома , сега нема кој да им праи скара на Апиано ... Не го мразев дека си беше тивок , ко ке затребаше тука беше секогаш , не се бунеше што седеше на клупа и играше со срце за Интер и се тепаше со сите , тоа што правеше киксови си е друга приказна :pos2:

Се е ок во формацијата на Занети , само што мислам дека Виера ке игра прва :smir:

п.с Абе дечки Керлон кае шо е дали знае некој ?

Се е ок во формацијата на Занети , само што мислам дека Виера ке игра прва :smir:

п.с Абе дечки Керлон кае шо е дали знае некој ?
И ја мислам дека Виеира ке игра реков и 2-3 страни поназад поради незнам која логика Мурињо има доверба во него!
а мене ме Интересира дали тој Керлон воопшто постои! го немам ни на тренинг видено!

"And when Spalletti said I lacked respect, he should remember that I spoke after a press conference about Inter-Roma in which he was very disrespectful toward us. He should remember it and I also want to tell him that he should work better, because with the team he has he could win everything.
:)

Дежаву од минатата сезона, и тогаш влезе во конфликт со Анчелоти и Раниери, и тогаш ги затвори вратите на тренингот за фановите, и тогаш наводно истите го исвиркуваа на што Мур одговори, да, ме исвиркуваа . . . . според вас, медиумите . :wink:

Мајкон-Лусио-Киву-Сантон

мистер мурињо

Виера ќе игра прв тим. Најверојатно Занети ќе оди лев бек, а Виера на негово место.

Мајкон-Лусио-Киву-Занети
Мота----Виера-----Мунтари

Јас би сакал да го видам Кварезма како плеј а Дејан да игра на местото на Мунтари или Мота.

Не пишувам бе јас за Ибрахимович... Ама ти изглеа си ја имаш мувата на капата и сеа да вратиш нешто, удри дека јас сум пишувал за Ибрахимович...

Како и да е...

Бурдисо во Рома по се изгледа е веќе завршена работа...

Повеќе

А најлошиот дел е што Мурињо сеуште верува во дедо Патрик... :kesa::kesa::kesa:

Ej ako go spomnes uste ednas ibrahimovic ke pomislam deka deka si vo romanticna vrska so nego

E па дечки, со здравје да си се служите и за многу години да е работава :)

Имајте во предвид дека не е комплетиран, значи има некои страници кои се сиромашни со информации па ќе ги пополнуваме полека - полека, има некои материјали кои ми ги пративте а не стигнав да ги ставам и така...

Исто така, немав време да тестирам дали функционира најдобро на различни конфигурации, така да очекувам да се појават грешки и ако има да ме информирате.

Посебно ме интересира дали форумот се прикажува барем пристојно, мојата резолуција е 1280x800 и на таа изгледа добро. Ме интересира како изгледа сајтот ако користите помала резолуција (1024х768). Ако може некој нека направи скрин-шот.

Логото и банерот се поставени „на слепо“ затоа што дечките што ги работеа немаа појма како ќе изгледа сајтот. Затоа, пожелни се идеи како да ги направиме уште подобри.

Би можеле и да пратите линкови за стари видеа од youtube (ќе видите на што мислам) за да ја пополниме таа страна.

Давајте и стримови за утрешниот меч со Бари, се надевам дека со помош на Ibrakadabra ќе успееме да поставиме стрим со Chat , значи да гледаме фудбал и да си правиме муабет.

Информирајте ги сите, ставајте линкови во потписи, ако има доброволци да водат Facebook група нека се пријават... и то...

браво за оваа зделка ова ни фалеше и се потврдува дека интер ги има најдобрите фанови во македонија

Ja би водел facebook група, најмал проблем, ке ја креираме .

Него ке може и ние " обичните " да учествуваме во креирање на некои вести, ставови, најави, и слично или ? . . .

Иначе вечер ке се заангажирам за отварање на блогот конечно, а за шминка на истиот ке средувам деновиве, или ако е едноставно тогаш вечерва, уште боље :) .

Ja би водел facebook група, најмал проблем, ке ја креираме .

Него ке може и ние " обичните " да учествуваме во креирање на некои вести, ставови, најави, и слично или ? . . .

Иначе вечер ке се заангажирам за отварање на блогот конечно, а за шминка на истиот ке средувам деновиве, или ако е едноставно тогаш вечерва, уште боље :) .

За почеток најдобро е се што имате за објавување да ми го праќате по маил или ПП па јас ќе го објавам. Предходно, регистрирајте се со истиот ник од Кајгана, за може под се што е ваше да стои дека сте го објавиле вие. Понатаму ќе видиме со пристап како ќе направиме зошто треба за тоа некое искуство а во главно јас треба да објаснам доста работи.

Како и да е, очекувам што повеќе да се пријавите за објавување информации зошто како и што кажав на почетокот, јас самиот немам толку време. Доволно е да има по 2-3 актуелности во денот, може да се преведат од Интер.ит или некој друг сајт.

Може да направиме нешто за колумни па кој сака да пишува...

За блогот лесна работа, среди го и ќе го прикачиме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom