Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
J. Cesar го облече дресот на Адри и ојде кај навивачите и бараше аплауз за него :bravo:

Браво...одличен гест направил Цезар за својот доскорашен соиграч...едноставно и јасно.... БРАВО:smir:

Се уште Џузепе Меаца не е испразнат, како да не им се оди на фановите дома.
Еве сега Мурињо дава изјава.
Па давидеме што мудрост ќе кажи.

Едно сме ние, кои Адри го знаеме од малите тв екрани, стримови и goal.com, друго се оние кој него го познаваат лично .
Мурињо по недоаѓањето на Адри од Бразил рече, сите знаеме за што се работи и навистина ми е жал за него, тука сме да помогнеме .
Штета за Адри, али тоа е, лејм карактер имаше, слаб и истиот деструктивно влијаеше врз неговата фудбалска кариера која еден период достигна цена и од 90 милиони евра .

"The player that has surprised me most is Zanetti. His passport can't say the truth. They must have made a mistake..."

Хозе Халапењо!:helou:

inter-campione.jpg

Grazie ragazzi!
Viva l’Inter!
17-i Scudetto…фала squadra!

Леле како беше на Џузепе Меаца вечерва,немам текст во моментов се соземам уште.Кореографијата вечер ке ја сањам и пеењето на цела Џузепе Меаца во еден глас:vozbud::vozbud:

Ви текнува на статијава со наслов :
" Inter Star Mario Balotelli Goes Shopping At Rivals Milan’s Store ''

Тек сега е разрешена мистеријата, нов моден тренд во Милано, го барал неговиот омилен број

c3media798106immagine.jpg

:vozbud:

p.s. Насловна на Газета

36a.jpg

Во превод, Една титула, Милан нокаутиран, готово е !

Изјавата која што ме наежи малку, замислете колкава е љубовта и благодарноста кон клубот кога некој ќе го спореди датумот на раѓањето на своите деца, датумот на својата венчавка и датумот кога Интер слави 17то скудето.
Браво Цезар, браво за нашиот најголем голман, вака се цени и се сака еден тим, секоја чест !!!

П.С. Вечерва на Меаца...
116555-500.jpg

striscia1.jpg

Campioni D'Italia
striscia2.jpg

Неможам да го опишам ова чуство , убајни мх мх .... Меаца и светот слави :vozbud:

еве еден податок, 17-та титула Интер ја освои на 16 мај 2009 год. во 22:21 минута.
Тогаш судијата на натпреварот Удинезе - Милан свирна три пати по ред, а се случи прогнозата на мурињо Милан зеро титули.
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif
inter_flag.gif

Рејтинзите вечерва изглеа по моментално расположение на фановите:

Julio Cesar 9.3448
Zanetti 9.3354
Cordoba 8.8766
Samuel 8.9256
Chivu 8.8424
Stankovic 9.1190
Cambiasso 9.3025
Muntari 8.7735
Figo 8.5818
Ibrahimovic 9.1836
Balotelli 9.2821
Orlandoni 9.1656
Mancini 8.3910
Santon 8.9023

average rating 9.0019 :)

На Џузепе Меаца вечерва фешти беше,свака част за ова.А Цезар тоа што го направи-кога излезе со дресот на Адри и имаше облечено еден и кога аплаудираа сите.......едноставно немам зборови,освен едно големо БРАВООООООО МАЈСТОРЕЕЕЕЕ И РЕСПЕКТ !!!!!

Еве дел од вечерашната кореографија и транспарентите на Меаца :

71831385.jpg

58235200.jpg

26329910.jpg

89108718.jpg

75061883.jpg

мајсторчиња ај нека најде некој линк со видео од Хулио "Иглезијас" Цезар кога излезе на теренот со Адри дрес, што подобар квалитет тоа подобро, зашто се обидувам да направам документарец.......... за ИНТЕР ..... ФАЛА ОДНАПРЕД:salut:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom