- Член од
- 30 јули 2008
- Мислења
- 2.066
- Поени од реакции
- 71
Може се скарал со жена му :baeh:a ја колку што знам он делел боксови не обратно, али како и да е Интер и се е можно. Еден другар ми има кажувано демек нешто се има десено со Марче и Шева, пред неколку години после Интер-Билан у соблекувална, има некој појше инфо. Ја знам нешто ама да не биде дека трескам зелени и рекла-казала муабети затоа барам некој од вас појше ако знае да ми каже.
хахахах класика, најдоброто другарче на Марче :zlo: Од 2:55 глејте го хахах
Немојте вакви работи да објавувате.
Човеков треба затвор да го земаат за овие злодела што ги сторил. Едноставно од Марко Матераци имавме само штета, иако некој ќе го опише како борбен играч...Ова е само еден силеџија, монструм, немам полош збор за да го преставам. Спортот е измислен за фер натпреварување.
Се срамам од него што играл за Интер.
За голема среќа го нема повеќе во првиот состав.
a ја колку што знам он делел боксови не обратно, али како и да е Интер и се е можно. Еден другар ми има кажувано демек нешто се има десено со Марче и Шева, пред неколку години после Интер-Билан у соблекувална, има некој појше инфо. Ја знам нешто ама да не биде дека трескам зелени и рекла-казала муабети затоа барам некој од вас појше ако знае да ми каже.