Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Види, чим беше стандарден дефанзивец на СП 2006 година, кое патем кажано го освоија, сепак направил нешто за Интер, кое ги освоило симпатиите на еден Липи . :toe:
Беше стандарден првотимец бидејќи Неста се повреди, ако не се лажам уште на првиот натпревар.:helou:

Ако матераци не дадеше гол во финалето и не го провоцираше зизу денеска франција ке беше актуелен првак.
и освен финалето Матераци постигна и гол против чешка ако се сеќавам добро и во пенал рулетот со франција погоди и беше еден од клучните играчи на Италија на светското.
таа сезона кога здрви 12 гола се сеќавам и Макази гол даде и постигна рекорд во италија по постигнати голови за играч од неговата позиција!
Матрикс може е љуткав ама сепак е човек кој го респектираат во Италија.

Brazilian striker Adriano has re-joined his former club Flamengo.

The 27-year-old had recently torn up his contract with Inter, and announced he was taking a sabbatical from football as he was allegedly suffering from depression.

However, his absence from football has been sort-lived as he has officially joined the Brazilian outfit on Wednesday, according to Flamengo's official website.

No financial details or the length of the contract have been revealed, but there is a press conference scheduled for Thursday afternoon.

The Brazilian international, nicknamed 'The Emperor', began his career with Flamengo back in 2000, before transferring to Inter the following year. His last couple of seasons with the Italian club had been plagued by inconsistency and disciplinary issues.

Ова за сите вас кои плукате по Ибрахимович и некои негови постапки. Тој барем си е отворен, па и да каже нешто што не треба, не работи позади грб. А копилево, сакам да се одморам, сакам вака, сакам така, и опа, за 10 дена сврте 3 манекенки и си најде нов клуб. Гад!

Brazilian striker Adriano has re-joined his former club Flamengo.

The 27-year-old had recently torn up his contract with Inter, and announced he was taking a sabbatical from football as he was allegedly suffering from depression.

However, his absence from football has been sort-lived as he has officially joined the Brazilian outfit on Wednesday, according to Flamengo's official website.

No financial details or the length of the contract have been revealed, but there is a press conference scheduled for Thursday afternoon.

The Brazilian international, nicknamed 'The Emperor', began his career with Flamengo back in 2000, before transferring to Inter the following year. His last couple of seasons with the Italian club had been plagued by inconsistency and disciplinary issues.

Ова за сите вас кои плукате по Ибрахимович и некои негови постапки. Тој барем си е отворен, па и да каже нешто што не треба, не работи позади грб. А копилево, сакам да се одморам, сакам вака, сакам така, и опа, за 10 дена сврте 3 манекенки и си најде нов клуб. Гад!

Фаламу и на тоа што постигна во Интер.
Сепак постигна многу значајни голови, а посебно ќе го паметиме голот кој го постигна против УДИНЕЗЕ, кога цела екипа ја натера тревата да ја корни.

Нека си седи у Фламенго ... Глуперда бразилска ... Од светска кариера ке заврши како Морфео у Кремонезе ... Идиот

Нека си седи у Фламенго ... Глуперда бразилска ... Од светска кариера ке заврши како Морфео у Кремонезе ... Идиот
Кога си заминуваат од Интер, најчесто воскреснуваат, да не биде таков и Адриано.

Што знам, јас мислам дека никој тука не го плукаше Ибрахимовиќ, туку ја критикувавме неговата постапка.
И што сега, Ибра бил отворен па пола ќе му се прости ? Како и да е Адри не знае самиот што прави, му сврти грб на Интер, а Ибра ја замолчуваше Curva Nord.
Разликата била што едниот бил отворен :tapp:

Отворен/затворен секако лошо постапува...

Како и да е, да не навлегуваме во тие муабети повторно.

Што знам, јас мислам дека никој тука не го плукаше Ибрахимовиќ, туку ја критикувавме неговата постапка.
И што сега, Ибра бил отворен па пола ќе му се прости ? Како и да е Адри не знае самиот што прави, му сврти грб на Интер, а Ибра ја замолчуваше Curva Nord.
Разликата била што едниот бил отворен :tapp:

Отворен/затворен секако лошо постапува...

Како и да е, да не навлегуваме во тие муабети повторно.

Не грижи се, не ни планирам да навлегуваме. Ама само едно... Адријано колкупати ветуваше за соиграчите, за Морати, за ПУБЛИКАТА дека ќе се подобри, и дека чувствува должност да му возврати на тимот и сите што го поддржаа? Со тоа што ги извиси, не покажа непочит спрема сите, не само Curva Nord?

Не грижи се, не ни планирам да навлегуваме. Ама само едно... Адријано колкупати ветуваше за соиграчите, за Морати, за ПУБЛИКАТА дека ќе се подобри, и дека чувствува должност да му возврати на тимот и сите што го поддржаа? Со тоа што ги извиси, не покажа непочит спрема сите, не само Curva Nord?

Па да де, никаде не го оправдувам Адриано, имавме порано дискутирано за него и уште додека играше имав постови за него дека не заслужува да биде во Интер и не ја заслужува огромната доверба на навивачите и претседателот Морати.
Толку многу укажани прилики, толку многу пати нож во грб, идиот.

Адриано значи не шитна,а?-Дечкото сакал одмор демек само за да потпише за бразилски тим??:tapp:
Па нека каже,ебаго,немам во Милано дрога и пиење колку сакам,ке си одам во Бразил,поубаво ми е таму,мафијаши другари имам башка ке ме снабдуваат.
Не знам што да кажам за оваа негова постапка,мислев ке се лечи од депресија и алкохолизам,но изгледа некоја манекенка го воскреснала за една недела.
Сепак,се најубаво нека му е,нека шиба голови на селските екипи таму,фала за се што направи за Интер,фала за убавите голови,посебно оној против Удинезе,кога сите фудбалери ги пратија на лекар поради болки во грбот,колената и рацете.

ФАЛА ЗА СЕ ИМПЕРАТОРУ!!:smir:

Да, ветуваше, но никој не му веруваше 100%. Зошто? Затоа што постојано го говореше истото, но со дела не покажуваше дека драстично се менува. Пијаницата пак си останува пијаница. Не го обвинувам, таков е и очигледно не може да се смени. Барем нема повеќе да зафаќа место на некој кој подобро би си ја извршувал работата.

Не сакавме да си оди, но потајно знаевме дека тоа ќе се случи до крајот на сезоната. Благодарност до него за головите кои ги даде и нека му е со среќа во новиот клуб. Сам си избра да биде така.

Адриано убаво си ја нареди работата со фламенго!
наместо фламенго да плаќа оштета за неговиот потпис половина од таа цена ќе му ја плати на Адри и џанката може да ужива!

Адриано убаво си ја нареди работата со фламенго!
наместо фламенго да плаќа оштета за неговиот потпис половина од таа цена ќе му ја плати на Адри и џанката може да ужива!

Ја не знам дали е можно ... али ако е ... некоја дебела тужба треба да му се стегне на свињата бразилска ....

каква тужба мислиш морати нема да знае ако има нешто такво!
се знае се тоа се е наредено однапред само ние овдека се лажеме си мислиме дека е поинаку.

каква тужба мислиш морати нема да знае ако има нешто такво!
се знае се тоа се е наредено однапред само ние овдека се лажеме си мислиме дека е поинаку.

Како и да е ... Интер е во ќар .... Не е Адриано она што беше ... т.е е КАМЕН и никој немаше да се дрзне да го купи за ЈАКА пара ...а беше ПРЕПЛАТЕН ... бар пари не му даваме вака ....:back:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom