Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И јас се надевам дека ке победите и ке ни направите услога за второто место

A zosto da vi napravime usluga?
Frlete nekoe evro pa ke razmislime.Treba i nie leb da jademe:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
NE PRAVIME USLUGI ZA DJABE

Сега прочитав на трач.цом дека Торес би сакал да заигра и во Сериа А, во Милан или Интер.
Тешко тоа да се случи во блиска иднина, но Диего + Торес и Интер би бил перфектен...
Да не ви се слоши.Торес како прво не оди од Ливерпул едно 3-4 сезони а Диего најмногу му одговара во Германија,но се зборува дека е блиску до трансфер во Јуве.

Судијата што е доделен за дербито Стефано Фарина,јас како што го знам доста црвенки ни има поделено :)

http://www.sport.it/fnts/sport/immagini/600x500/1722720_burdisso_farina3.jpg
Да али и судеше на првото гостување во Торино сезонава, против истоимениот тим, 1-3 тогаш победи Интер .

Иначе за вечер ништо чудно Мур да почне и со Фиго позади напаѓачите, имаше некои такви најави и од негова страна а и медиумите излегуваат со такви шпекулации деновиве . . . не ме чудат истите, Дејо игра лошо во последните неколку натпревари .

Ке биде јако вечер,ке ја имам честа да гледам заедно со 3-4 тешки бјанконери кој се нервираат на секоја ситна грешка на Јубе ,баш ке биде интересно кога ке видам како Ибра ги буши :) доколку се деси спротивното ке го јадам реметот :( ....

Форца Интер :smir:

ГООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
МАРИОООООООООООООООООООООООООООООООООО
БАЛОТЕЛИИИИИИ!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

E SUPACI ZASO SEKOGAS PRIMAAT GOL NA KRAJ NA UTAKMICA (SITKACI)
CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Добро е ,Титулата ви е во џебот 99%,што се секирате

Уживајте другари, без нервози :)

Изигравме супер, имаше недосуден пенал врз Ибра, им покажавме на пацерите како се игра фудбал. Сега како подарок за освоениот бод Морати ќе им купи плазма некоја за да го гледаат славјето пред Пјаца Дуомо за некое време. Криво ми е што не ги тепавме али ај, голем подвиг за нив е ова што денес го направија...

ФОРЦА ИНТЕР, ФОРЦА ШАМПИОНИ !!!

Одигравме добро, многу подобро од Јувентус.
Но на крај немавме среќа и примивме еден гол од прекин. Тоа е фудбалот.. Сепак не би требало да имаме проблеми во одбраната на титулата, а Јувентус ќе треба да се намачи за да го задржи второто место :)

Играч на натпреварот мислам дека беше Буфон. Уште во првите минути го спречи ударот на Балотели, а одбрани и доста добри удари од Ибра, Дејан, Круз...
Исто и Фиго заслужува висока отцена како одигра. Има 35 години а одигра доста добро во текот на целиот натпревар.

Не го гледав натпреварот и нема да коментирам за играта, само ми е жал што примивте гол во последните неколку минути (а по се изгледа сте доминирале во целиот натпревар)
Сепак имате солидна предност и треба смирено и рутинирано да ги одиграте останатите неколку натпревари,
овие другите ке се испотепаат за 2 и 3 место...:smir: :)

Поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom