Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
22465095.png

Јас мислам дека по оваа вечер во Уефа Купот Интер и дефинитивно ке се пушти по Кваљарела и Диего . . . феноменални се у пм .

Диего плус еден врвен играч од нападот би ги решиле проблемите за 2-3 сезони.

Диего плус еден врвен играч од нападот би ги решиле проблемите за 2-3 сезони.
Сега прочитав на трач.цом дека Торес би сакал да заигра и во Сериа А, во Милан или Интер.
Тешко тоа да се случи во блиска иднина, но Диего + Торес и Интер би бил перфектен...

Сега прочитав на трач.цом дека Торес би сакал да заигра и во Сериа А, во Милан или Интер.
Тешко тоа да се случи во блиска иднина, но Диего + Торес и Интер би бил перфектен...
Да се надеваме на добар избор во летниот период.

Агуеро,Диего,Квајарела,--------еден од овие доага летово гарантирам :)

Кое време играме со ЈуБе ? Аниуан ноус ?

Утре мора на пикник да идам ... јбг жени се жени ... Ама бар да знам дали ке стигнам на време за утакмицава =)

Кое време играме со ЈуБе ? Аниуан ноус ?

Утре мора на пикник да идам ... јбг жени се жени ... Ама бар да знам дали ке стигнам на време за утакмицава =)

Мислам дека е од 8-30 стандарден термин на Телма,нека ме поправат ако грешам.

You said that you are stimulated when opposing fans boo you. And there have always been a lot of boos for Ibrahimovic in Turin...
"I like it. It will definitely be the same again this time. (Smiles) If I were a Juventus fan I would boo Ibrahimovic too if he left my team. He's a great player..."

- Еден од одговорите на Ибра даден при интервјуто за Интер Каналот .

Мислам дека е од 8-30 стандарден термин на Телма,нека ме поправат ако грешам.
Да , можам да ти потврдам дека натпреварот е во вечерниот термин од 20:30 часот.
Да се надеваме на едно победиште.

И јас се надевам дека ке победите и ке ни направите услога за второто место

И јас се надевам дека ке победите и ке ни направите услога за второто место
Тежок натпревар. Не е за џабе наречен "дерби за Италија".
Оваа сезона Интер има многу поквалитетен состав, играат во добра форма но домашниот терен и притисокот под кој се наоѓаат играчите на Јувентус може да е на нивна страна.
Очекувам еден одличен натпревар со повеќе голови и се надевам на победа... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom