Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos2::pos2::pos2: Добар сеир, го заслуживме. Јебига тоа е тоа, се гледаме у сабота.
Нема љутиш тука, на крај краева и пингвиниве се бјанконери ( црно - бели ) :) .

A за Сабота, ова ќе биде најтешкиот меч за Интер сезонава а тоа доволно кажува . Добро е што Каморанези не игра, не дека е во некоја феноменална форма, али е потег - играч, непредвидлив е а и Интер нема добри сеќавања од него минатата сезона .

Она што го гледавме против Палермо во вториот дел не смее да се повтори, Јуве игра дома и мечот со Џенова не треба да ве залажува, друга слика од домаќините ке гледаме следниов викенд . .
Некои ја прославија титулата на Интер, други ја честитаа, но факт е дека истиот став нема да го имаат доколку Интер киксне на наредните два меча . . . за Интер секогаш важела изреката '' Не е готово додека дебелата дама не запее '', е сега, '' Старада Дама '' шо потпевнува безвезе, тоа е друга работа . :smir:

п.с. Може слободно да отворите тема за дербито .

Така е, со 2 пораза во серија работите ќе се сменат драстично, ама зошто би размислувале негативно!? Имаме причина? - Не!
10 бода предност пред вториот, што и да се деси у Торино нема да е страшно. Они треба да му ја мислат како ќе кикснат и да рачунаат бодови. Ние не, нас само ни останува да броиме кола и да си честитаме на крајот :)

Не верувам дека Интер ке го јаде во Торино,доволен е и бод,а знаејќи го Мурињо каков е,нема да се задоволи со бод од таму,ке оди на победа,без разлика колку бегаме.Сака да биде најдобар човекот,не може да му се замери сега.Според мене пага Јубе дома од Интер,ама да почекаме да дојде денот за дербито,па ке видиме,има време до тогаш.

Осакатени сме со Маикон и Цезар!!!

Покрај Занети ги сметам за кралеви во тимот , знаат да дадат се од себе...не се ко она црнчугата БАЛОТЕЛИ што поставува услови...
Таквите треба само на клупа да се стават...али ај , ке размисли Мурињо...

Се надевам дека ке го прегазиме Јуве и дека ке ја прегазиме и Самдорија...

Осакатени сме со Маикон и Цезар!!!

Покрај Занети ги сметам за кралеви во тимот , знаат да дадат се од себе...не се ко она црнчугата БАЛОТЕЛИ што поставува услови...
Таквите треба само на клупа да се стават...али ај , ке размисли Мурињо...

Се надевам дека ке го прегазиме Јуве и дека ке ја прегазиме и Самдорија...

Цезар најверојатно ќе може да игра против Јувентус.

Сега баш гледав...за Цезар...
Уплашен е и тој , од ко виде што голови прими Толдо
:)

Burdisso , Mancini , Muntari и Rivas...

Го молам ГОСПОД да им се даде клоца на овие...

Сега баш гледав...за Цезар...
Уплашен е и тој , од ко виде што голови прими Толдо
:)

Burdisso , Mancini , Muntari и Rivas...

Го молам ГОСПОД да им се даде клоца на овие...
Зошто Мансини и Мунтари ?

Не го гледаше Мансини како игра на утакмицата ко се повреди ?
Баш ми се свига , а за Мунтари немам нишо против , добро игра во дефанзива , добри клизачки стартови , подобар е од Виеира сто пати :toe:

Зошто Мансини и Мунтари ?

Не го гледаше Мансини како игра на утакмицата ко се повреди ?
Баш ми се свига , а за Мунтари немам нишо против , добро игра во дефанзива , добри клизачки стартови , подобар е од Виеира сто пати :toe:

Мунтари : Затоа што не знајт топка да набацит , едноставно не е за игра...
Очекував повеке но секогаш излага така...

Мансини : Повеке е на клупа отколку во игра , и кога е во игра не знајт да напрајт нешто , знајт само да посерит...
Ако Мислиш дека една утакмица треба да ти каже дека играчот е добар или лош , тогаш грешка си...
Мунтари доби премногу шанси а не успеа ништо....
Беше ставен против МАН , џоа ете има играно премиер...ова она...а тој....што напрај...една асална топка не набаци....
Ако грешам , кажи...

Мунтари многу често знаел да запира контри а кај него многу ме изненади фактот што често клиза со 2 нозе и во 90% од случајите без фаул ја зима топката, останатите 10 проценти завршуваат со картон:smir:

Мунтари многу често знаел да запира контри а кај него многу ме изненади фактот што често клиза со 2 нозе и во 90% од случајите без фаул ја зима топката, останатите 10 проценти завршуваат со картон:smir:

... и силна болка која ќе ја почуствува противникот :)

Остајте тоа, Мунтари си е на висина на задачата секогаш, тој му помога на Камбијасо, односно ги запира налетите на противникот и за мое чудење му успева тоа без да направи фаул.

@ Адриано

Јако знакче имаат “конкурентиве“ :) :) :) :)

Иначе денес во Милано доаѓа агентот на Адриано, за да се реши конечно сагата околу овој играч.
Искрено очекувам раскинување на договорот... Многу пари отидоа во неповрат...

Како што слушнав сабајле на Раи-Уно на спортот и како што разбрав,навивачите на Интер отишле на тренингот во Апиано Џентиле да им дадат подршка на фудбалерите за гостувањето во Торино против Јубе.Маикон се опоравувал од повредата,а Цезар можно е да брани против Јубе:vozbud::vozbud:До петок се ке знаело.:salut:

55479817.png

Супер вест за нас, превземена од Inter.it

Amantino Mancini back to work with squad

Inter completed their third day training preparations for Saturday evening's Serie A match against Juventus (april 18 '09 h 20.30) with a morning training session at the Centro Sportivo Angelo Moratti. After a warm-up the Nerazzurri performed a series of technical-tactical drills and played a training match in a 90 minutes session. Amantino Mancini (femerale biceps injury to left thigh) back to work with squad. Inter Primavera midfielder Rene Krhin trained with the first team this morning.
Individual session Francesco Bolzoni (strength building, exercises on sand track), Luis Jimenez (circuit of agility and speed, strength exercises, quick jumps) Victor Obinna (training circuit and agility exercises) and Maicon (strength)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom