Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Aj aj , друг да лажеш :pos2::pos2:

пс:Те пали
Inter-Milan_0-6.jpg
резултатов нели :D ?

FORZA INTER !!!!!!:tv::tv:

Да да, Форца :pipi:

Oваа е Х, 100%.

Незнам што е работава со музикава у позадина? Дали сунет на некој прават...? :kesa:

Oваа е Х, 100%.

Незнам што е работава со музикава у позадина? Дали сунет на некој прават...? :kesa:

Ќе му прават на Балотели ако продолжи да се буни на секоја одлука на судиите :)

Корнер кога се изведуваше одма 5 души истрчаа надвор 5 души влегоа внатре... одприлика, многу брзи беа, незнам колку измени ама имаше многу :)

Како бе така 5 измени мајку му...Ајде бе отварајте нова тема.Пројдоа 1000 страни:)

Околу новава тема. Ако се отвора, како што предложи Син, нека ја отвори ИоСоњо. Нека биде се исто за да не го мачиме, а и онака воведот е супер и има опфатено се`. Само треба да се додаде новиот состав и уште една титула :smir:

Што промаши Балотели :tapp: Ај да речеме дека намерно шутираше во голманот. Маикон ѕвер, 6 души помина, да сакаше ќе ги поминеше сите до голот :)

Мајкон поминување 5 души и балотели утнува 100 посто шансааа

Полека но сигурно го замразувам Балотели! Досега на неговото конто требаше да има + 12-13 гола од ситуација играч-голман! Едноставно, се уште не заслужува да игра прв состав во тим како Интер!

Може да го дадеме на позајмица во Лацио, како трампа за Коларов!

Овие со музикава во позадина сакаат психички да ни ги оптоварат играчиве :)

Дајте му на Ибракадабра да ја отвори новата тема :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Фан клуб :Ибрахимовиќ интер

Фудбалскиот клуб Интер ке освоеше ЛШ да го задржеа Ибра

Почеток/средина/крај :)

и едно PS: Ви реков :kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom