Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро беше ова со измениве,овој Стефанович многу ме потсеќа на Адриано додека трча,а и добро дрибла,брз е...

Ајде честито нека ни е 1000!!!!!!!!!!! форца интеррррррррррррр

@J.Zanetti

Ова е само од новава тема, така? И ме интересира како ги доби резултатите, каде може да се провери?

Абе до темата, вкупниот број на мислења го стискаш и ти излага ново пенџерче со табела

Фан Клуб: Интер (
multipage.gif
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... последна)
rating_3.gif
Адриано
денес 18:44
од Marley987
14,990

Стискаш на она 14.990 и воала

Како мислиш?..не те разбирам.

Корнер кога се изведуваше одма 5 души истрчаа надвор 5 души влегоа внатре... одприлика, многу брзи беа, незнам колку измени ама имаше многу :)

Како мислиш?..не те разбирам.

Брзо беа направени измените бе,се избација само се поздравија и влегоа нови 15 души....со брзина на светлината :pos2:

кој ке ја отвара новата тема?
да ја отворам ја, на последната среќа и донесов :)

кој ке ја отвара новата тема?
да ја отворам ја, на последната среќа и донесов :)

Да да, ја мислам дека до тебе е работава, нема везе таму што ги донесоа Ето, Милито, Снајдер, Лусио, Мота... и сега Пандев. Само ти отварај теми а ја ќе им пишам еден маил да не купуваат повеќе пошто нема потреба и онака исто е... :pos: :pos: :pos:

Извини не можев да се воздржам, посилно е од мене :pos: :smir:

Да да, ја мислам дека до тебе е работава, нема везе таму што ги донесоа Ето, Милито, Снајдер, Лусио, Мота... и сега Пандев. Само ти отварај теми а ја ќе им пишам еден маил да не купуваат повеќе пошто нема потреба и онака исто е... :pos: :pos: :pos:

Извини не можев да се воздржам, посилно е од мене :smir:
па претходната друг ја отвори ништо немавме :)
шала настрана немораме ни да отвараме нова, имаме добар вовед овде а и најголема тема ке ја направиме со 2-3000 страни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom