Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
heheheheheh ajde cestito pobeda!!

Браво !
Оваа се цени, среде Неапол да се победи, оваа секој негоможе.

хахахах
Јоветиќ лагано :)

GORD SUM NA MOJOT KLUB.SAMO VAKA TREBA:vozbud:.FORZA FIORENTINA!!!YEAAAAAAHHHHHHH

браво момци, честита победа!!! да ви се пофалам ја играв 2-ка па утре само Рома ќе ја чекам поздрав:helou:

Честитки за победата, Јоветиќ и Џилардино беа перфектни. :smir:

Честито победа.. ова нешто чудно се деси.. Џилардино даде гол... и тоа не еден.. два.. браво браво.. Само по колку време успеа да се запише во листа на стрелци??

значи јас пак ќе се фатам за тие недоделкани судии. на некој начин се сочувствувам со навивачите на наполи ако ги има на форумов, ако не било каде еххех, пошто треба да бидат гневни на судиите, а треба да се лутат пошто не се досуди пенал за фиорентина во прво (поочигледно играње со рака немало, се виде од месечината да го ебам) и после да бидат гневни што не досудија пенал за наполи при кој што филипе ќе добиеше црвен картон и ќе играа со +1 играч (таков беше стартот, такво е правилото).
и сеа можеш да навлезеш во калкулации за тоа дека фиорентина ќе водела 1-0 на полувреме, па друга тактика ќе имало во 2-ро па пеналот за наполи можеби и немало да се случи и.т.н.
што значи кога некој ќе ја заебе на почеток заебана е до крај. натпреварот беше избалансиран горе-долу, имаа и наполи изгледни шанси да победат, али за наше големо изненадување џила конечно им збрца 2 гола, со глава нормално. јоветич беше стварно на ниво, само подобар и подобар станува, браво, нема што. бабакар исто беше брилијантен, се избори за првиот гол, добар е технички со нозе. замислете што играчиште би било ако ја земеме главата на џила во телото на бабакар :D:D

Moram da priznaam,posle nekolku godini ne gledav utakmica na Viola.Imav zenska za setanje:salut:ali moram da priznaam ne pomisliv na picka,ups izvinete,mozokot mi bese na Fiorentina.Mi se javiv na tatkomi nakaj 80 min. i mi kaza deka e 1-1 i mislev deka taka zavrsilo.no koga mi pisa deka e 1-3 pocna da se slavi :baeh:Sega ke ja gledam pa ke komentiram,no so tolku povredeni nemam zabeleska.

Bravo Gilla,bravo JoJo,Forza Violaaaaa

Честито победа.. ова нешто чудно се деси.. Џилардино даде гол... и тоа не еден.. два.. браво браво.. Само по колку време успеа да се запише во листа на стрелци??
Brat Gila ne promasuva so glava, toj so noga ne znae so glava od 20 metri moze dade gol :).

Nego odlicna utakmica bese , poubav fudbal u italija neam videno, i dvete ekipi igraa napagacki, otvoren fudbal, kaj nas malce sredinava, sekako bez montoilvo ne e na nivo, ama zatoa bravo za jovetic koj imas odlicni pasovi i povlekuvase po dvajca igraci, onoj zuniga go rabotes komoto ko bavca, ama koa vleze LDS ne mrdna, sekako kapata dole za FREY koj bese inzvonreden, najboji golman u svet :), i samo za kraj : abe kakov PINILLA koa go iame BABACAR, detevo e stavrno golem potencijal, denes ucestvovase vo postignuvanje na 2 gola, odlicen ucinok.
FORZA VIOLA

Честито победа, па ај да изборите излез во Европа. Фиорентина секогаш добро ја претставувала Италија во европските натпреварувања.

momci natprevarive ni se pogodeni, ekipite pred nas imaat relativno teski rasporedi, nasiot i ne e tolku strasen, morame da iskoristime maksimum, imame uste 10 natprevari, ocekuvam 9 pobedi i im dopustram eden kiks, moze da izigraat x nekoj natprevar na gosti :) sala na strana ocekuvam na sekoj natprevar da se odi na pobeda, po utresnite natprevari ke se znae dali moze da bideme konkurentni zaso da ne i za 4to mesto. FORZA VIOLA

дечки ова ни како навијач искрено не го очекував... секоја чест им се дигна моралот на дечките :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud: :vozbud:

Cestito pobeda se dadevam deka ce gi stignete plermo/juve ima vreme do kraj samo vie igrajtea vasata igra
Frey :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom