- Член од
- 7 септември 2008
- Мислења
- 828
- Поени од реакции
- 35
јас еднаш си го кажав мислењето за човекот, дека го бива само за потпишување на млади играчи, таленти и еден ако испадне од нив ѕвезда, тогаш е добро завршена работа. Прашањето е: дали постојано ќе се правда со потпишување на млади таленти со суми до 15мил. максимум и дека фиорентина е тим што едноставно нема пари да купи квалитетен изграден играч?
Мислам дека ни фалат информации за продажбата на мело, некоја мучка нешто ми фали, необјасливо ми е, зошто тие пари не се реинвенстираа, заедно со парите од освалдо, пацини , со тие пари сигурен сум дека ќе можеше да го донесе барем иванович/или било кој квалитетен одберанбен од 20-25мил. Само нешто лута по играчи ваму - таму, а други тимови му ги купуваат. е не може тоа така!
Имам и тоа какви сериозни забелешки на менаџментот за ова лето!
Мислам дека ни фалат информации за продажбата на мело, некоја мучка нешто ми фали, необјасливо ми е, зошто тие пари не се реинвенстираа, заедно со парите од освалдо, пацини , со тие пари сигурен сум дека ќе можеше да го донесе барем иванович/или било кој квалитетен одберанбен од 20-25мил. Само нешто лута по играчи ваму - таму, а други тимови му ги купуваат. е не може тоа така!
Имам и тоа какви сериозни забелешки на менаџментот за ова лето!
Оваа година,благодарение на кризата картите не достигнаа ни бројка од 20 000,така да види дали удрила кризата или не во фудбалот.Од спонзорства.Лани Тојота ни даде 7милиони евра како спонзор,оваа година 4,250 000 милиони