Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
dobra zdelka, west ham go kupi za 9 mil, nie za 7, ako resime da go prodavame 10 mil ne mu begaat :). Se nadevav deka ke donesat defanzivec ama nisto, ke go cekame munoz u januari

1430C711-D9D8-4486-7C0D8F95018A2E43.jpg

Ова е Савио ако некој не го знае!!!

мене не ми е криво што си отиде кузманович, се надевам дека ќе си го најде гридот, да почне да игра како што самиот сака во друг тим.
за детево што дојде, не знам, кој ќе чека па сеа овој да порасне!!!
можеби како јо-јо да превземе работите како што треба, веќе насетувам дека преминува во лидер на тимот, поради талентот, ако продолжи вака, а мислам дека така и ќе биде, ќе почне џила да му мести годови не обратно :).
тоа е она што му фали на прандели, малку муда и да пушти талентот да си го направи своето.
...talent is ageless...не постои таква работа како искуство, само нека играат футбал и нек се забављаат ха ;)
П.С. постои ваљда искуство, али или играј футбал или оди си дома.

Ќе видиме како ке игра и колку шанса ќе добие.Игра неколку позиции.Лево крило пред се,а може и десно и како напаѓач.Вест Хем плати 9 милиона за него,значи има талент,само да го покаже!Утре е промоцијата!!!

sansa ke dobie, prasanje e dali ke ja iskoristi, mesto u timot ke ima, 4 napagaci se mutu, jovetic, gila( na ovie tesko deka ke im zeme mesto u prv tim ama moze da vleze na mesto na nekoj od ovie kako zamena) a Castilo mislam deka nema pregolemi sansi pa ete mu prostor na savio. Me nervira samo so ke mu gi zamati smetkite na Babacar, ama mlad e babacar ke ima vreme koga da igra. Savio ne e vklucen ni vo posirokiot timot koj ke igra vo CL

bas e grd :))) samo neka igra dobro:pos2:
abe mile mora da si rasist cim tie grd :pos2:
inace decki eve me konecno i mene, me nemase poso nemav net do vcera ama se pratev sepak...
ne sum ic zadovolen i od igrata do sega a najmalku od corvino...
mnogu losa transfer politika ova leto krajno sum razocaran...
ne se dovede ama bas nisto sto ke ni e od korist a plus go dadevme motorot vo srednio red melo i plus kuz... a ne se dovede ni edna osmina dobra zamena za niv... se na se KATASTROFA
ne znam kako ste vie zadolni ama ako se zadovoluvame so vakvi glupi zdelki na corvino ne znam...
kako prvo ne se dovede centralen bek ..
pa ni dobar igrac u sredina...
a ni krilo ni napagac kako so treba ... takada timot e mnogu poslab od lani
i ne ni preostanuva nisto drugo osven da molime ovaa sezona na STEVAN... toj ke bide glavnio igrac veruvajte :D

Занети е топ бе.Ова знаеш колку влијае мотивирачки.Сигурно Занети ќе биде супер искуство и топ мотивација поготово кај младиве,а и имаат од кого да учат.Иначе о Палермо Занети одигра на високо ниво морам да признаам!

Real Madrid Coach Pellegrini Praises Fiorentina Starlet Jovetic

"Inter has enormous potential, Juventus have great experience. Milan cannot be disregarded because of what they have won in Europe, while Fiorentina is an unknown," he concluded.

готово, го намеркаа...
не верувам дека јоветич ако прерасне во голема ѕвезда ќе остане во фиорентина, али дотогаш дајте му ја топката на детево и нека ја игра играта ;)

54480_news.jpg
Photo Gallery
Zoom

Manuel Pellegrini, Real Madrid (Peace Cup)
Related Links

Teams

Players

Real Madrid coach Manuel Pellegrini has lavished praise on Fiorentina youngster Stevan Jovetic, claiming that he will be a future star.

"It will be Jovetic," he said, when asked by La Gazzetta dello Sport, who would be the next revelation. "I have seen him play very well in the preliminaries with Fiorentina."

За ова имате слушнато нешто?

Фиорентина организира турнир за Муту
И додека спортски настани многу често се организираат за собирање на парична помош за сиромашни или болни луѓе, во Фиренца поимот „хуманитарен натпревар“ ќе добие ново значење.

adrian_mutu_afp.jpg
Имено, италијанскиот прволигаш Фиорентина ќе организира турнир за да му помогне на својот фудбалер Адриан Муту.

Според одлуката на Меѓународната фудбалска федерација (ФИФА), која покасно ја потврди и Спортскиот арбитражен суд (ЦАС), 30-годишниот Муту на својот поранешен клуб Челзи мора да му исплати нешто повеќе од 17 милиони евра отштета поради кокаинската афера во 2004-та година, која резултираше со раскинување на соработката со премиерлигашот.

Романецот неодамна изјави дека нема толку пари, а доколку лондонскиот клуб инсистира на моментално плаќање на отштетата, на Муту му се заканува забрана за играње на професионално ниво.

Напаѓачот на Фиорентина според тоа секојдневно бара некое адекватно решение на проблемот, а според информациите на „Кориере дело Спорт“, на интересна идеја се сети неговиот актуелен клуб.

Имено, Тосканците сакаат да организираат турнир на кој би настапиле Фиорентина, Челзи, Јувентус и Стеауа, а целиот приход од телевизиските права и продадените влезници би легнале на сметката на лондонскиот тим. Но, сеуште се чека на одговорот за овој предлог.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom