Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Хахахахаха Леонардо каков тренер е овој човек:pos2:Не го прочитав ова ама верувам незнае што сака ни самиот да каже.
За Бабел би било добро,ама има и подобри варијанти од него.Луиз Суарез на пример од Ајакс ептен ми се свиѓа,а и оној за кого Корвињо њ заинтересиран малиот од Ланус Салвио.Ма да според мене Јоветич е подобар од Бабел,а плус и не одби пред 3 сезони

Ke ja opraat rabotata, poslednite vesti se deka za Ezequiel Munoz (21) od Boka J. e postignat dogovor i deke pristignuva vo januari, a za Eduardo Salvio (19) od lanus pregovorite se vo tek i najverojatno ke ima dogovor za vo januari, deka ke ima novi igraci vo januari ke ima ama da ne bide kasno togas, Miranda i metzelder se spomenuvaat, a isto taka niz portugalskite medii Veloso povtorno se povrzuva so fiorentina, mada ne veruvam vo januri da bide postignat dogovor( mozda ke ima dog ama nema da pristigne vo januari). Veloso sea kosta 30 mil.
ZA utakmicava so LION, mutu e nizvesen, ama najverojatno ke bide vo timot, Kaj Lion povreden e Boumsong, a neizvesen e i Lisandro Lopez, i da igra ovoj vtoriov nema da bide 100% fit, toa e dobro. Domasniot teren e golema prednost, ama mislam deka mozeme da gi dobieme, imaa mn promeni vo timot i ne pokazuvaat nekoja osobeno dobra igra( so isklucok protiv anderleht :) )

И Муноз е 19 години како Салвио незнам од кај си ставил 21 ама нема врска!Ете пример како Реал и МАнчестер Сити го упропастија пазарот.Велосо 30 милиони пффф.....нема логика.Па Мело е 2 класи подобар:toe:Повеќе од 13-14 милиони за Велосо не би дал искрено!
За утре официјално повикан е и Муту.Занети останува во Фиренца поради суспензија,мал хендикеп,мислам дека ќе ни фали Занети,неговите пасови и неговото искуство али тоа е тоа!Ме интересира каде е Тулалан?На неколку најави не го видов во составот,а не го пишува како повреден!Ако он не им игра ќе биде каде каде полесно на средината!

Utre decki ideme u Lion da igrame ko sto zneme.Samo taka mozeme da napravime dobar rezultat.ako igrame anemicno bez kombiniranje nisto.Morame stabilno da zaigrame ova ne e Livorno,Ascoli,Regina ili koj i da e.Ko sto citam Jovetic ke pocne,toa e dobro za da ako gubime posle vleze i Mutu zaedno so nego ke pravi rsum u napadot.samo da ne vrne kako denes na poveketo natprevari.ODIME VIOLETOVI

Samo hrabro i neame gajle, sakam da vidam napagacki fudbal, GILARDINO ke gi pozdravi pak vecer osekam so gol so glava :)

forza violaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :vozbud:

Сега за сега Муту е во блага предност пред Јоветич за прва постава.Ќе видиме како ќе одлучи Прандели пред почетокот на мечот!Јас би сакал и двајцата да стартуваат ама веројатно тоа е невозможно!

i jas bi sakal

Gilardino-Mutu-Jovetic

ali markioni ke igra garant
ajde momci ideme hrabro vecer

FORZA FIOREINTINA PER SEMPRE !!FORZA FIOREINTINA PER SEMPRE !!FORZA FIOREINTINA PER SEMPRE !!FORZA FIOREINTINA PER SEMPRE !!FORZA FIOREINTINA PER SEMPRE !!FORZA FIOREINTINA PER SEMPRE !!FORZA FIOREINTINA PER SEMPRE !! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

кој к се бе тие лион, ставрно јас поима неам кои се, само знам дека се французи, а тие се камења у футбал, не да се спори.
хехе и сеа ако го пиеме ќе се појави некој и ќе рече: виде ли кои се лион.
али најпоштенски, воопшто не следам француски футбал, нуту ги играм на спортска, стварно се камења, ич не се интересни, со некои африканско-поровинцијалски гуптиња и со по некој преценет французин.
фиорентина има многу повеќе класа од лион, тоа сум сигурен, само што многу улога ќе има тактиката на прандели, не знам стварно на што ќе иде, со каква формација, јас би рекол нападни ги со 3 напаѓачи, али се нешто мислам дека нема ни јоветич да го игра у прв состав.
ајде ќе видиме,
форца виола.

луѓе, само да ви кажам дека нашиот натпревар ќе го даваат на канал 5+, да не го барате по интернет ;)

Да на канал 5+ ќе ја има.Муту е во првите 11,но се надевам дека бар и Јоветич ќе одигра бар 20 минути зедно со Муту!Ајде среќно и FORZA VIOLA

Aјде очекувам победа вечер, и од вас и од Интер, да види Европа дека калчото може пак да владее.

c c c c c c kako moze crven karto za Gilardino za skok, za gradenje topka ???

koj e ovoj sudija be mameto da mu go ebam , nikat da ne prosudi pak u zivotot, gomno pokvareno:drk:

Тешко ке биде 2 полувреме без 1 играч и тоа Џилардињо....:sviri::toe::nesvest:

Ееее шипаци најголеми Лион!Лани се извлекоа и сега ќе се извлечат!Тоа не ни беше за жут картон.Маме им ебам и на судијата и на тие пичките Француски што немаат поима од фудбал!!!Сега претпоставувам Јоветич ќе влезе!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom