Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Seriozno misli deka napoli imase sreka, brat posteno si izgubivme mozeme samo da im cestitame na napoli.
Ако гледаш фудбал и очекуваш секогаш да победуваш тогаш нема тоа да го доживееш.Една утакмица ако изиграле слабо(што не се сложувам)не мора да се критикува!Плус додај ја замореноста од ЛШ + тие повреди вон и во мечот.Сантана излезе влезе Јоргенсен кој е спор ко желка и уште Натали излезе и влезе Комото да игра централен од десен бек.

Ако гледаш фудбал и очекуваш секогаш да победуваш тогаш нема тоа да го доживееш.Една утакмица ако изиграле слабо(што не се сложувам)не мора да се критикува!Плус додај ја замореноста од ЛШ + тие повреди вон и во мечот.Сантана излезе влезе Јоргенсен кој е спор ко желка и уште Натали излезе и влезе Комото да игра централен од десен бек.
na sekoj natprevar ocekuvam pobeda, ne mozam da zamislam poinaku, da sednam da gleam utakmica i da cekam da izgubam, ne odi toa taka :) oosbeno me iznervira so izgubivme doma, ali jebi ga. Kritikuvam edna utakmica, ne cela sezona, znam deka montolivo moze da izigra poveke, a ne se trudi. Kako sto ti go ikritikuva Komoto taka ja montolivo :) Znam deka imame gust raspored, tesko e, ama nema da bide polesno, imame natrevar so genova vo gosti i ovaa utakmica so napoli i toa kako bese bitna. Ocekuvam da nadomestime protiv genova imajki predvid teka i tie imaat tezok raspored a i ne se vo dobra forma, pa FORZA VIOLA, i se nadevam deka ke igra mutu desno na mestoto na santana/jorgensen zaso ne se u najdobra forma, pa da gi podbereme, mutu ko lani tri gola i jo-jo eden za pobeda.

Според мене во топ 3!Подобар е од Буфон и Цезар.Со Чех и КАслиљас на некое исто рамниште!!!

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Roma looking to hire Corvino - вашиот спортски директор ја менува Фиренца за Рим:smir:
[/FONT]

Според мене во топ 3!Подобар е од Буфон и Цезар.Со Чех и КАслиљас на некое исто рамниште!!!

Подобар од Цезар ?!?!?!?!?!:uvo::nesvest:

Дај не зезај сега...

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Roma looking to hire Corvino - вашиот спортски директор ја менува Фиренца за Рим:smir:[/FONT]
So ke prai u roma ? go baraat mozda da gi prodade i tie malku kvalitetni igraci so gi imate za podbri pari :) Kaza od Fiorentina deka nitu Prandeli nitu Corvino nema si zaminat, a isto taka kazaa deka sigurno nosat zasiluvanja u janurai

Fiorentina’s Frey: I Am In The Top Five Goalkeepers In The World

Da igrase frey u Cheslea, Inter ili Real, coekov nema gol da primi, mora da se zeme i toa u predvid, zaso ovie imaat mn jaki igraci u odbrana, a Frey brani so Comoto i Natali, i pak ima primeno samo 6 gola u serie A, spored mene vo momentov najdobar golman moeze malku cezar da mu e konkurencija, drugive bas i ne se u nekoja forma

bolje e od cezar, inter ima dobra odbrana zatoa cezar prima malku golovi

До некаде има врска тоа,но кажи ми ти мене колку пенали има одбрането Цезар и чисти шанси на противничките фудбалери,тешки шутови што некој голман и не може да ги фати...

Цезар е број 1 голман во свет,тоа го има кажано и Алекс Фергусон кој пред некое време го бараше во Манчестер !!

До некаде има врска тоа,но кажи ми ти мене колку пенали има одбрането Цезар и чисти шанси на противничките фудбалери,тешки шутови што некој голман и не може да ги фати...

Цезар е број 1 голман во свет,тоа го има кажано и Алекс Фергусон кој пред некое време го бараше во Манчестер !!
hahaha pa ako glease so napoli sve ti e odgovoreno, fati penal i branese topki so ne znam koj drug bi gi fatil, mozda ete cezar :)

Не гледам зашто Фреј не е подобра од Цезар.Само што игра во појак клуб тоа го издвојува пред фудбалската елита и тоа што има подобра одбрана пред него.Не верувам дека ги имаате изгледано сите натпревари на Фреј во Фиорентина и неговите одбрани,така да неможете да зборите.Едноставно има брането и невозможни удари!Најдете го клипот лани со Лацио кога тепавме 1-0 све ќе видите

шо се дешава? утре со џенова, шо мислите?
Ќе биде ептен тешко денес.Џенова игра фудбал што не и одговара на Фиорентина.Сепак не се во некоја форма Џенова и тука ќе треба да нападнеме и да се бориме до крај.Да типувам стварно неможам пошто све е во игра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom