Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Fala , fala momci :) Da se nadevame deka ke vi vratime na ist nacin :)

хехе, не игравме ние за Вас, wtf!
а пошто знаеме дека сезонава вие ќе играте за други, па можете да се стегнете за со јувемерда и интер ;).

Luge kako sto ni se pruza sezonava sansa za titula, ne znam koga ke ni se namestat podobro kartite drug pat, mislam deka sezonava iame dobri sani za toa, inter i juve ne se ubedlivi , denes pokazavme deka miozeme da se nosime so pretendent za titula, mora da ja iskoristime sansava, ne e deka fiorentina se mn jaki,ama juve i inter se slabi, t.e. ne se nisto pojaki od fioorentina, milan i roma ne gi ni spomnuvam ke se brat za uefa.

мојата поента, тачно ;).

prvo: rezultatot gore-dole e realen, juve bese bolje vo 1vo nie vo 2ro poluvreme
vtoro: mnogu kvalitetna utakmica, i najbolje sto ja imam ovaa godina vo celo italijansko
treto: mnogu zdrela igra na Fiorentina vo 2roto poluvreme, dominacija na sredina na teren, posed na topka imavme mn pogolem
cetvrto: ako produzime vaka da igrame hrabro, atakuvame na skudeto

Forza Fioretina !!!!

тууу бе како не ги тепавте вие јуве.Ама сепак добро е и вака нели ? :smir::helou:

steta so ne uspeavme da gi pretepame sred olimpiko...
bevme podobri ama se izvlekoa ovoj pat ZA ZAL ...
mnogu dobra igra pruzija nasite duri me i iznenadija mnogu poveke odosto ocekuvav :kez: sepak kazav jas dobro ni se dvizi igrata mnogu me raduva toa samo uste nekoj pokreativen igrac na mestoto na plej i ke bideme top tim...
taka da ajde narednata utakmica protiv napolitancite da gi zgazime...
ima nadez vo ovoj tim :helou:

FORZA FIORENTINA ќе газиме све пре себе осеќам!!!:smir:
na dobar pat sme realno kazano... ama za scudetto mnogu pati do sea ima kazano sto fali... taka da napredneme ovaa sezona do kaj 2-3 mesto dobro ke e... i narednata das e borime konecno za scudetto kao favoriti od senka da bideme ama so soodvetni zasiluvanja se razbira :helou:

евааа сега видов петарда на итнер, толку ли се џенова слаби!?
го видов само голот на станкович, цццц, имале овие и среќа.

евааа сега видов петарда на итнер, толку ли се џенова слаби!?
го видов само голот на станкович, цццц, имале овие и среќа.
nese tolku slabi ovie izigraa mnogu dobro... mislam taktikata na murunho bese mnogu dobro postavena i ovie ne mrdnaa

15 милиони за Мексес изгледа примамливо за Рома,но колку е точно?!

15 милиони за Мексес изгледа примамливо за Рома,но колку е точно?!

brat ako moze ova zakon ke e... ama kolku e tocno ova... omilen do lani mi bese mexes so gallas ama poso ovaa sezona ne igra nesto dobro zagubiv interes za nego malce ama bas bi sakal da go vidam :pipi:

Ja poise bi sakal da go vidam Juan, A so naprae Corvino so munoz, da ne se otkaze sea od nego, poso gleam planirale da dadat ponuda za Kjaer od palermo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom