Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Еве го официјалниот состав

Фреј-Комото,Гамберини,Даинели,Гобби-Монтоливо,Занети-Маркиони,Јоветич,Варгас-Џила

Среќно!

decki koj saka da ja gleda registrirajte se na bet 365
mnogu cista slika bilo koj saka da gleda utakmicki de...
ajde uste malku i se nadevam deka konecno ke bideme NUMERO UNO NELL' ITALIA :kez:

da se potsetime kako bese vo 2006, juve 2-3 fiorentina

0-1 VARGASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

ufff mislam deka ne bese faul od daineli... trebase da ni bide priznat golot
sepak super igrame i podobri sme od ovie "zvezdite" ajde vtoro poluvreme da gi fatime na zaspanost slabo im reagira nivnata odbrana da go iskoristime toa... :helou:

извадија гз педерите..ах , ќе го лапнеја за малку, се изненадив колку бевме подобри и тоа у гости од нив.
јувемерда можат да учат како се игра футбал, како се прават акции.
штета, али нема везе, браво за нашите, одлична игра.

а тоа мело, глумецот, лигуш невиден.

Страшна игра на Фиорентина... Браво, одлични сте сезонава!!!

П.С. Ме изнервира Џилардино, за Италија дава голови (ги мрзам Италија), а денес кога требаше да збрца, ништо...

Сепак им ја сокрија топката во последни 30-40 минути :) Браво уште еднаш

Хахахаха па Мело уште љут на Занети,обој рака му подава,а циганов ништо!Имаа они можда повеќе шанси,но ништо конкретно да се рече дека заслужиле победа.НИе имавме подобра игра во секој дел од теренот и можевме дури и да победими доколку имавме малце повеќе среќа.Сепак супер резултат и се надевам на победа против Наполи следно коло дома.Честито на Прандели 200 натпревар како наш стратег,сега 201 утакмица да ги тепаме Дебрецин у гости у вторник или среда кога и да играме!Браво за Варгас,ЈоЈо,Занети,Фреј и цел тим.Јуве беше прегруб на почетокот па затоа 10тина минути одигравме и со играч помалце,ако може така да се каже.Прво Гамберини па и Гобби и на крај Маркиони го замнија и баш тогаш како да бевме разнишани и примивме гол али тоа е!

да продолжиме за ваква игра, идеме на скудето, шо му ебам.
ги чекам ваквите натпревари да видам до каде сме стигнале, и дури сега гледам стварно напредок.
Од јувентус сме подобри пошто имаме резерви кои можат и тоа како да ја сменат играта, тие тоа го немаат.
Од милан, да не праиме моабет.
Од рома се исто подобри, иако изгубивме на почетокот.
Јас би рекол дека сме исто на рамниште на интер, останува да се види.
Прандели vs. Мурињо, тоа е следното, овие двајца па сите останати.

Според мене се приметува зрелост во пристапот на играта и ментално постабилни него порано!Некао созреано и паметно играат и оние деца кој имаа по 20-21 година сега играат позредло и психички стабилно.Ете тоа е јачината,а не дека сме довеле некоја си ѕвезда или јак играч од светска класа.Квалитетот постепено допливува на виделина,но не како поединци туку како колектив,нешто што Прандели го постигна за 4 години.Борба за скудето е преамбициозно,но зашто да не бар да се умешаме у тој ТОП врв на табелата.Потребно е константно добра игра нешто што оваа сезона ја имаме!

Според мене се приметува зрелост во пристапот на играта и ментално постабилни него порано!Некао созреано и паметно играат и оние деца кој имаа по 20-21 година сега играат позредло и психички стабилно.Ете тоа е јачината,а не дека сме довеле некоја си ѕвезда или јак играч од светска класа.Квалитетот постепено допливува на виделина,но не како поединци туку како колектив,нешто што Прандели го постигна за 4 години.Борба за скудето е преамбициозно,но зашто да не бар да се умешаме у тој ТОП врв на табелата.Потребно е константно добра игра нешто што оваа сезона ја имаме!

шо бе преамбициозно, имаме играчи имаме тренер, во јануери уште еден добар дефанзивер и то е то.

OK ме радува тоа што така мислиш!Се надевам и така ќе биде:smir:

Luge kako sto ni se pruza sezonava sansa za titula, ne znam koga ke ni se namestat podobro kartite drug pat, mislam deka sezonava iame dobri sani za toa, inter i juve ne se ubedlivi , denes pokazavme deka miozeme da se nosime so pretendent za titula, mora da ja iskoristime sansava, ne e deka fiorentina se mn jaki,ama juve i inter se slabi, t.e. ne se nisto pojaki od fioorentina, milan i roma ne gi ni spomnuvam ke se brat za uefa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom