Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Еј стварно од 18h e?Ццц колку се идиоти значи Италијаниве!Ја цело време си мислам 20 и 45 играме.Ејјј се изнервирав ќе треба на нет да гледам и ќе ми сецка.Пу

nie sme vo super forma, gilarrdino dava golovi , jovetic i vargas zverovi, samo mutu da serazigra i ke gi dobieme juventus

Корвињо викендов оди за Ј.Америка да ги среди последните детаљи за Муноз од Бока Ј.Денес имаше интервју и изјави дека со Муноз и Де Силвестри имаме одбрана за иднина.Исто така реше дека ќе се сконцентрира на млади играчи во следниов трансфер период и рече дека е можно еден играч да дојде со искуство и квалитет.Во медиумите све повеќе се зборува за Мексес како потенцијална цел во јануари од причина што Раниери не го игра редовно во Рома!

mn tesko da dojde mexes, prvo cenata mu e 15 milioni najmalku, a fiorentina raspolaga so tolkav buget i so potpisot na munoz pola od niv ke se potrsat, a vtorta rabota e visokata plata na mexes koj sega zarabotuva okolu 4,5 miloni za sezona, taka da osven ako se odluci za pomala plata tesko deka ke go gleame mexes vo fiorentina

fakt e deka do lani go smetav mexes za najdobar odbranben igrac vo italia...
no neverojatno negovata forma padna epten nisko poslednata pola godina... ne e toj mexes so bese pa zatoa i vo roma ne dobiva tolku mnogu sansa... sepak do ova nema ni teoretski sansi da se sluci poso znam so "stisneno gomno cuvame" (corvino) od ova leto go zamraziv epten... sum kazal se dodeka ne donese nekoj kvaliteten play i use eden spic za respekt moze so moze duri podobar i od gilardino da go zameni poso ne igra bas naj naj poslednite 6-7 utakmici poso preku k*r mi e od ovie sperkulacii i mladi talenti vo timot ni trebaat pogolemi malku igraci poso gledame oti mozeme i poveke od 4 mesto vo poslednite 4 godini ama ni fali use malku da se dooformi timot i da dobieme na respekt i od pogolemite klubovi i da pocnat da se plasat ne ko ovie od juventus sea da se ezat deka protiv nas ke ja opraele sezonata.... a za seto toa treba malku da upotrebi glava ovoj debilot poso zastaren u e metodot...
ne za drugo da zememe primer od arsenal celo vreme igraat so mladi talnetirani vo poslednite 4 godini nemaat nieden trofej poso pagaat na iskustvo i konecno se setija ova zimo i go donesoa arsavin!!!! i nim im fali uste epten malce...
i licno me mrzi da gi citam veke site lazni dezinformacii od preku celo leto...
taka da dodeka ne vidam nekoj igrac (kako primer so kvaiteti slicni na riquelme) i da pocneme da ja vezeme igrata po zemja a ne preku vargas ko so lazio licevme na degenski angliski tim bez ideja sekogas ke velam deka corvino nema pojma od igraci koi mu nedostigaat na timot... znae samo da gleda decinja so moze da prerasnat vo dobri igraci i nisto drugo, a ne znae da si vooci greskite... i primer zaso ne go vrati luka toni koa ne mu ni davaat da igra vo bayern a nema uopste da ne kosta i ako i za 5 milioni kolku bi platil za ne go se cenka jas ne znam... i bukvalno ne zanm sto mu se vrti vo glavata na ovoj covek...
p.s. ne me svakajte pogresno ne baram zvezdi od tipot na kaka ronaldo rooney...
baram luge koi mu dokazale na svetot deka se igraci i so iskustvo da go prenesat...
i uste nesto ako baram mnogu so kupuvanje na toni i riquelme (aimar ili d'alessando)
jas bukvalno znaci ne se razbiram u fudbal...
ve ostavam na kritiki ako treba ama toa e moj stav i nikoj nema da me razubedi.. :smir:

videte bas za sto zboram... videte kako samo ja drzi cela igra na timot :vozbud:
izgledajte go cel klip a posebno edna utakmica so germany od 2:40 sekundi pa natamu... eve bas vakov igrac ni treba mozok u sredinata... i videte primer argentina sea so bez riquelme i so riquelme... NEMA MNOGU RAZLIKA NELI?!

абе што е ова, џила растура, 3 гола за 10 мин хахха
браво еј, само така нека продужи сеа и со јувемерда. во каква форма е, никој не го запира. уф уф, јоветич и џила у форма, оддвај чекам сабота.

Не најдов тема за Италија,затоа тука ке искоментирам.
Секоја чест за Џила.Сам ја сврте утакмицата.Браво.:pipi:
:helou:

Џила мајсторе:helou:Лелеее во каква форма е човеков само!Браво ова беше Џила-Кипар 3-2!Честитки.Па уште Амаури ќе го зимале у репрезентација гол нема дадено пола година:pos2:

abe znaci covek treba samo malce da go iskritikuvam i odma me demantira... braos gilardino :smir:
samo da zbrca nekoj gol i na sredbata na delle alpi extra ke e...

Не е на Деле Алпи туку на Олимпико, а изгледа пак ќе се гледа на стрим, ништо од пренос на телма, утакмицата оди од 18:00 :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom