Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Kakva tenzija ima pred natprevarov, da ne ti se veruva, od montolivo koj veli deka zaneti e podobar od melo, pa donadel koj vika deka ke gi go pobedat juventus, pa marchioni, prandeli dade intervju vika juventus sakase da me potpise jas go odbiv :), mutu, jovetic i gila site so svoi viduvanja, prethodno i frey ja podgrevaat atmosferata, mada mne ne mi se dopaga mn mn zborenje, da ne ispadne pole samo jaki na zborovi, iskreno mislam deka imame dobar tim i sme vo podobra forma ama juve si e juve, domasen teren, sudii ...

Kakva tenzija ima pred natprevarov, da ne ti se veruva, od montolivo koj veli deka zaneti e podobar od melo, pa donadel koj vika deka ke gi go pobedat juventus, pa marchioni, prandeli dade intervju vika juventus sakase da me potpise jas go odbiv :), mutu, jovetic i gila site so svoi viduvanja, prethodno i frey ja podgrevaat atmosferata, mada mne ne mi se dopaga mn mn zborenje, da ne ispadne pole samo jaki na zborovi, iskreno mislam deka imame dobar tim i sme vo podobra forma ama juve si e juve, domasen teren, sudii ...
hehehe... e ova mi se svigja tocno e deka sme vo podobra forma, ama kako so godini nanazad sudiite znaele da ne zaebat ko lani cela utakmica ni sjebaa... a tocno e deka imaat samo iminja podobri na celo so DIEGO (igracot koj go sakav vo firenza) ama nesto ne im stima vo nivnio tim pa da go iskoristime nivniot slab period so odlicnata forma na jovetic i sea na gila :kez:

Судиите секогаш им помагале,а пак нас секогаш ни одмагале.Пример ете на мечот против Лацио пред десетина дена:toe:Лани имаше и пенал и чист гол не признаен али тоа е.Кај има моќ нема правда јебига!Знам дека Фиорентина ќе одигра добро,сигурен сум милион посто,но незнам за резултатот,мислам дека све е можно!

Ic ne sakam da se vadam na sudii, ama koga se preteruva se preteruva, i ne samo juventus, tuku i milan, inter, da ne gi spomnuvam na polusezona lani, igravme so lece, milan pa so juve se kontroverzni natprevari, so lion lani i godinava, mora da se pravi pritisok nad sudiite za da sudat pravilno, della valle, corvino prandeli igracite, poinaku ne biva.
Kako i sekoj natprevar ocekuvam i ovoj da ideme na pobeda, mn zavisi i od toa dali jo-jo ke igra prva, jas bi sakal da gi vidam zaedno so mutu, taka ke bideme mn opasni, gila, vargas, jovetic i mutu i nema da znaat kade poprvo odbranava na juve, koi po moe mislenje nikad ne bila poslaba

Варгас дури утре сабаајле ќе биде во Фиренца пошто се враќа од квалификации со Перу ша така да има шанси да не настапи!

а мене не ми е јасно кого ќе игра прандели во напад.
можеме да си направиме една мала анкета:
кои 2-ца сакате да ги гледате на натпреварот со јувемерда:
1). јове - џила;
2). јове - муту;
3). џила - муту;

јас знаете сум за под 1), али се нешто мислам прандели ќе иде на опција под број 3).

што сакате вие и што мислите дека прандели ќе изигра?

П.С. не знам како се прави вистинска анкета на чудовo, али не сме многу па може и вака ручно ;).

поздрав.

а мене не ми е јасно кого ќе игра прандели во напад.
можеме да си направиме една мала анкета:
кои 2-ца сакате да ги гледате на натпреварот со јувемерда:
1). јове - џила;
2). јове - муту;
3). џила - муту;

јас знаете сум за под 1), али се нешто мислам прандели ќе иде на опција под број 3).

што сакате вие и што мислите дека прандели ќе изигра?

П.С. не знам како се прави вистинска анкета на чудовo, али не сме многу па може и вака ручно ;).

поздрав.
Би требало Јо-Јо и Џила тие се у најдобра форма последниов период

Мене ми е тешко да се одлучам стварно.Знаете,моја најголема желба е да играат тројцата!Ај ќе кажам под број 1,ма да стојам зад она дека тројцата ќе бидат незапирливи!Сепак мислам дека Прандели ќе игра со Џила-Муту пред све ради искуството кое е потребно на вакви мечеви!

Hmmm..tesko e da se kaze.Trojcata bi bilo najubavo ama ja ke kazam pod 2.Mi se sviga toa sto Mutu e po podvizen od Gilardino,ama pak Gila za mene e megu top 3 igraci so glava a vo Italija definitivno broj 1.Forzaaaa Violaaa

Според медиумите во Италија,Прандели е спремен да го продолжи договорот,додека пак Корвињо за Џила сака клаузула од 40 милиони евра!!!

Gila-Mutu

ipak mutu e poiskusen za vakvi natprevari,
a za Gila 40mil. e realna klauzula

Mozen sostav za vecer: Frey, Comotto, Gamberini, Dainelli, Pasqual, Montolivo, Zanetti, Marchionni, Jovetic, Gobbi, Gilardino.
A peruanski i spanski vesnici pisuvaat deka Vargas letovo najverojatno ke se preseli vo R. Madrid za suma od 20 mil, ova i spored mene e mn verojatno ama da vidime so ke se sluci, bar da zememe poveke pari, ili da go vklucat drenthe vo zdelkava.

Варгас вреди 20 милиони,тоа е реална цена,а што ќе биде од све тоа ќе видиме.можеби се само глупости!

Него дајте некој СТРИМ постирајте за у 18h да гледаме натпреварот!

vecer hrabo , i neresen rezultat ne e loso, ama ideme na pobeda...Ajde GILARDINO ke gi potopi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom