Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
ni za 30mil ne se prodava Jovetic sega !!!!!!
a i baska kaza deka ubavo mu e fo fiorentina, i deka ne mrda vo bliska idnina nigde
abe mile se zamaras li ti?
ne im zameravaj na milanesite placat za nekoe kvalitetno dete da ide kaj niv da gi razmrda poso greota se stvarno... :smir:
ne da drugo i oni svatija deka ne mozat da ziveat na "ZVEZDI OD MINATOTO" i na stara slava ... :pos2:

a eve nesto da ve razmrdam malce...
vaka ova se pravese nekogas :vozbud::vozbud::vozbud:

Цццц...каков сенс за гол има човеков!Никад нема да се роди ваков играч повторно!

Цццц...каков сенс за гол има човеков!Никад нема да се роди ваков играч повторно!
Vuki so mislis zaso go postuvam najveke covekot...
ednostavno covekot ne smeese da mu se ostavi prostor za shut ma bilo od kade i da e... spored mene zaedno so Van Basten najdobrite spic igraci so nekogas zaigrale fudbal... samo steta sto poleka takviot tip na napagaci izumira i ne veruvam deka nekogas ke ima nekoj slicen na niv...
SEPAK LEGENDITE NIKOGAS NE UMIRAAT!!!

Да да се сложувам со тебе!Сега малце напаѓачите се ако може да се каже помодерни,али Баати за мене е уникат.Мислам клипчето кажува све.Примети ги само головите од слободен:toe:Проектили и тоа од далеку!

pa so da kazam poveke BATI go imase skoro najdobar udar mix najsilniot shut i isto tolku precizen... vidi vo klipceto pola od tie golovi golmanite ne gi ni videle
kolku ni fali sea nekoi kako rui i bati da bideme top favoriti u italia :))))

dosta se jacate so batistuta be
Jovetic e sea tuka, i ke uzivame dur go gleame zverot

ne velime nisto loso JO-JO e zakon godinava...
ama malce da se prisetime na istorijata da ne si gi zaboravame legendite :helou:

interesno intervju, i na ladnite skandinavci im zovriva krvta koga e vo prasanje ova derby, no prodazbata na Baggio e samo edna pricina za golemata omraza, nekolku izgubeni skudteta vo posledno kolo od juve, samo zatoa sto sudiite se na nivniot platen spisok. A I FREY DADE INTERVJU VO KOE OBJASNUVA DEKA GO MRAZI JUVENUS, poleka se podgreva atmosferata :)

Станува напнато а :wink: Интересно интервју даде Лаудруп,поточно ми го опиша подобро ривалството и ме потсети малце на Discovery кога гледав за Партизан - Звезда и нивната омраза:smir:.Плус и Фреј малце ме изненади,обично е многу смирен кога дава интервју,ама сега кажа дека Јуве не го мириса многу:toe:Полека,полека се подгрева атмосферата и очекувам "крвав меч"(само да нема повредени и фановите да не прават глупости пошто на овој меч наназад години имало многу незгодни заебанции):wink:

ajdeeeeeeeeeee Frey zveronja....deckovo e miren i najfer igrac sto go imam videno, me iznenaduva...ke padne krv vo torino:vozbud:

Mutu e izbrkan od timot na romanija, trenerot vika deka nema povke da smeta na mutu, tipov dva dena pred utakmicava so srbija se zurkal.
A za mecot so juventuss, neivesen e MELO imal nekoja povreda i tesko deka ke nastapi, dobri vesti :)

ajde ajde ke gi ubieme...
tuku da ve prasam posto sigurno ke ja davaat sakate da ja gledame negde u centar ke sedneme so po nekoja kriglicka?
eve koj e zainteresiran neka se dopisuva tuka:

1. BATISTUTA 9 (Tifoso della FIORENTINA)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom