Vuki-Viola-Fan
Solo Fiorentina
- Член од
- 18 мај 2008
- Мислења
- 3.502
- Поени од реакции
- 680
Aрсенал нуди 20 милиони за Мело.За него уште заинтересирани се Челзи,Астон Вила,Лион,Јувентус.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Felipe Melo e odlicen mlad (25 godini) igrac od sredinata i ne me cudi sto e pokazan tolkav interes za nego od poveke ekipi. Najubavo za Fieorentina bi bilo da proba da go zadrzi, samo prasanje e kolku ke moze da odolee na ponudite.Aрсенал нуди 20 милиони за Мело.За него уште заинтересирани се Челзи,Астон Вила,Лион,Јувентус.
Ќе видиме што ќе биде.До сега ко што знам Фиорентина нема намера да го продава и го става во оние фудбалери кои се "под клуч".Мислам дека ова лето нема шанси да си замине,а за понатаму незнам.Зави си од многу работи!!!Felipe Melo e odlicen mlad (25 godini) igrac od sredinata i ne me cudi sto e pokazan tolkav interes za nego od poveke ekipi. Najubavo za Fieorentina bi bilo da proba da go zadrzi, samo prasanje e kolku ke moze da odolee na ponudite.

Така да мора само некој мали работи да се поправат и би трбало да заиграме подобро.Не заборавајте и на повредите и напорниот распоред на натпревари што ги истоштува играчите!