Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Aрсенал нуди 20 милиони за Мело.За него уште заинтересирани се Челзи,Астон Вила,Лион,Јувентус.

Aрсенал нуди 20 милиони за Мело.За него уште заинтересирани се Челзи,Астон Вила,Лион,Јувентус.
Felipe Melo e odlicen mlad (25 godini) igrac od sredinata i ne me cudi sto e pokazan tolkav interes za nego od poveke ekipi. Najubavo za Fieorentina bi bilo da proba da go zadrzi, samo prasanje e kolku ke moze da odolee na ponudite.

Сега читам на sportskacentrala.com Прандели изјавил дека не нашол право место за Јоветиќ во тимот,дека тој не може да ги извршува неговите барања за таа позиција,и дека е сигурно дека нема да игра на позицијата до која играше до сега,веќе нема да игра.

Felipe Melo e odlicen mlad (25 godini) igrac od sredinata i ne me cudi sto e pokazan tolkav interes za nego od poveke ekipi. Najubavo za Fieorentina bi bilo da proba da go zadrzi, samo prasanje e kolku ke moze da odolee na ponudite.
Ќе видиме што ќе биде.До сега ко што знам Фиорентина нема намера да го продава и го става во оние фудбалери кои се "под клуч".Мислам дека ова лето нема шанси да си замине,а за понатаму незнам.Зави си од многу работи!!!

А текстот за Јоветич мислам дека не е цел точно напишан на Српскиот портал.Ја вчера читав нешто и разбрав дека Прандели изјавил како Јоветич сеуште нема одредена позиција која ќе се дефинира во иднина,а не дека слабо играл на оваа позиција!

lele ke si kupam dres od mutu ako najdam nekade ovde...
deckoto ne samo sto ja spasi fiorentina i mene me usreki :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
zedov nekoja "mala nepristojna" suma na pari....:pipi:
inaku moram pak da kazam nesto ne stima vo igrata na nasiot tim iako pobedija sega...
nema zivost vo igrata, ne se pravat sansi dovolno...pa ne znam vo sto e problemo nekako so golema maka igrame... no sepak go imame mutu :vozbud:
narednata ako ne pobedime so reggina vo gosti definitvno treba da svetne crven alarm...:jaj:

Добро секогаш има падови во една екипа!Не сме до толку во криза.Да губевме ајде,ама од 5 натпревари имаме 4 победи и 1 нерешен:toe:Така да мора само некој мали работи да се поправат и би трбало да заиграме подобро.Не заборавајте и на повредите и напорниот распоред на натпревари што ги истоштува играчите!

Не сме во криза кога победуваме.13 бода на 5 утакмици имаме освоено,така да само играта треба да се поправи малце.Сега против Ајакс е прав момент за такво нешто.:smir:

Утре со Ајакс очекувам многу добра игра од наша страна.Очекувам отворено и напаѓачки да тргнеме и да постигнеме гол ако е можно порано!Тоа многу може да го смени натпреварот

Не да ќе биде тешко туку пеколно ќе биде во Амстердам.Само отворен фудбал вечер и готово.Нема што да се чуваат децава.Уствари Прандели си знае.Маестро е човекот:salut:

0-1 Џила
ајде ајде како лани нека биде:wink:

Ништо 1-1.А колку шанси имавме.Ни се врати она што ние дававме голови на крај,сега примивме.Според мене безвезе гол примивме.Ајде тоа е што е.Сега концентрација на 4тото место

FORZA VIOLA

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom